Sziasztok!
Érdeklõdnék, hogy hivatalos szervizzel most akkor hogyan állunk?
Bolton keresztül tudok beküldeni tagot szervizre?
Igen.
Paul Lange intézi.
Sziasztok!
Érdeklõdnék, hogy hivatalos szervizzel most akkor hogyan állunk?
Bolton keresztül tudok beküldeni tagot szervizre?
"Kicsit" elkopott, ezért írtam vállat.
A sebesség mindent megold.
Most az én foxomban is terralogic egység van, de nincs 3mp a visszazárásig, ha nem kap ütést.
Van baja annak a becsúszónak?
Brain Explained - YouTube
3:30 tól magyarázza el h mi a különbség a két rendszer között. Tudom h ez Brain, de ugyan ez az elve a villáknál is.
Most az én foxomban is terralogic egység van, de nincs 3mp a visszazárásig, ha nem kap ütést.
Van baja annak a becsúszónak?
Én így tapasztaltam az alatt a 3 év alatt amíg megvolt. A váll becsúszó még megvan:)
Nekem volt terralogicos telóm imádtam, pár nap alatt belöttem aztán elfelejtettem hogy van. Érdekes volt mikor kipróbáltam a haverom bringáját majdnem pofára estem az elsõ métereken mert nagyon bebologatott az eleje. Néztem mint Rozi a moziban, annyira elfelejtettem hogy milyen egy "normális" teló. Én imádtam hogy aszfalton nem rugózott viszont ha belementem egy kis kátyúba akkor már igen. Rázós terepen meg nincs különbség mert alulról jövõ ütés után 3mp-ig nyitva van a szelep-ergo folyamatosan nyitva van.
Nah, úgy néz ki, hogy át lehet építeni, cucc is van hozzá.
Viszont van még egy második megoldás: egyik srácnak Terra Logicos 100-as telója van, viszont neki össztelós a bicója.
Felajánlotta, hogy átépíti azt a cuccot az enyémbe, és így lesz 100-as rúgóútja a cuccnak. (kolléganõm párja)
Így 10-bõl baráti áron meglenne.
A mostani telóm ugye RL vagyis mindig 'rugózik', így viszont Terra Logicos lenne.
A vázam merev. TREK8500-as
Érdemes ehhez a vázhoz Terra Logicra 'váltanom'? vagy inkább húzassam ki simán 100-asra?
Terralogicról vélemények? (ismerem, hogy mi ez, csak még nem olvastam róla felhasználói véleményt)