OMG
Sok szerencset az elethez Unit...
:-X
Oké, belátom hibáztam, hogy ide írtam. Ez Magyarország :-(
OMG
Sok szerencset az elethez Unit...
:-X
Nem kell nagyon messze menni, ha csak 36 telót akarsz venni, mert egy srác foglalkozik Fox telók eladásával.
http://xshop.rulz.hu/
:doghouse:Esetleg majd akkor, ha a forgalmazóhoz megérkeznek a 2005-ös termékek (amiket Bp-tõl 250Km-re már karácsonykor lehetett kapni) és felkínálja azt tesztelésre...
(de miért is adna valaki méregdrága Fox rugózó egységeket tesztelésre amikor a használt/szétszedett alkatrészeket nem lehet jópénzért eladni és akkor nem lesz meg a 300%-os haszon.)
Ha tehetném a Hajdúba járnék dollárt váltani, tetszik az 500-1000forintos árfolyam...
Esetleg majd akkor, ha a forgalmazóhoz megérkeznek a 2005-ös termékek (amiket Bp-tõl 250Km-re már karácsonykor lehetett kapni) és felkínálja azt tesztelésre...
(de miért is adna valaki méregdrága Fox rugózó egységeket tesztelésre amikor a használt/szétszedett alkatrészeket nem lehet jópénzért eladni és akkor nem lesz meg a 300%-os haszon.)
Ha tehetném a Hajdúba járnék dollárt váltani, tetszik az 500-1000forintos árfolyam...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
És bármiféle Fox teleszkóp terén kinek van tapasztalata?
Rugóstagok terén a Fox Vanilla sorozatból 2 rugóstaghoz volt szerencsém eddig, az RX-hez és az RC-hez. Elég jó kis tagok és bírják a nyúzást, kiváncsi vagyok, hogy a DHX mennyire übereli most a rugóstag piacon a konkurenciát.
Jorus! Nem akartok berakni a közeljövõben az újságba egy terjedelmesebb Fox teló és rugóstag cikket vagy tesztet? Nagyon örülnék, ha megvalósulna, de rajtam kívûl látom, hogy sok kolléga is.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
még jó, hogy nincs telós és rugóstagos topic...