Jelentkezz be Regisztrálj
Fox
Írta 2008. április 01. - 21:04
Írta 2008. április 01. - 21:02
es majd kapok toluk cd-t es azon lesz adat amit leolvasva a kerdesedre hogy a valaszt hogy megmondom. fox teleszkop reszirul
es ok is megmondtak hogy nincse atutos 32es. szal nem lesz rokasvillam. amugyis tetu draga
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. április 01. - 16:50
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2008. április 01. - 15:30
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. március 25. - 10:52
LOL
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. március 24. - 14:51
Írta 2008. március 24. - 12:00
Nekem segítség kéne, hogy normálisan be tudjam lõni a Fox DHX 5.0 Air rugóstagomat.
Egy 2007es Stinkyben van és mindik összekoppantom a 80 kilom alatt. Ha esetleg vki meg tudna dobni egy nyomás érték/súly táblázattal akkor tudnék mihez viszonyítani.
Thx
Béke
Írta 2008. március 24. - 09:10
Írta 2008. március 24. - 09:03
egy kérdés egy teljesen laikus szemszögböl nézve:
mi a túróért olyan nagy szám egy fox villát szervizelni? (értsd: mezei olajcsere)
egy átlagos kerékpár szerelö miért nem tudja megcsinálni? :chin:
(nekem eddig bármilyen villám volt mindig itthon magamnak az alapvetö karbantartási feladatokat meg tudtam csinálni.
ha netán egyszer szereznék egy foxot nehogymár Grazig kelljen mennem egy olajcseréért :wallbange)
elsõ rendes telóm. 'drága' volt. szeretném jó kezekben szervízeltetni...
de valószínûleg csak az én hülyeségem, hogy itthon nem tudják megcsinálni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. március 24. - 00:34
szerintem nem kell kivinni
simán megcsinálják itthon
hát jah. eddig ezt én is természetesnek gondoltam.
csak már régebben is olvastam hogy valaki kint szervizeltette, meg most is kérdezték, ezért már gondoltam rákérdezek a tisztánlátás végett
mod: :ok2: jani
aki engem ismer az tudja h én mindent magamnak csinálok
csak centirozni nem tudok ezt szégyellem is.
foxom meg ugyse lesz sztem ugyhogy telót is fogok tudni simán itthon szerelni. hehe
Írta 2008. március 24. - 00:33
Írta 2008. március 24. - 00:27
szerintem nem kell kivinnijó ok. tehát ha nincs gond (márpedig ritkán van) akkor no para, mert alapdolgokat megcsinál egy kicsit is hozzáértõ.
de ha alkatrészt kéne cserélni netán az se lenne nagy móka, csak gondolom itthon nehéz róka alkatrészhez jutni.
és akkor ha mégis baj van értem már h miért kell kivinni Grazba mert lehet h itthon fél évet kéne várni 1 kis kütyüre...na de mind1 nem okoskodok tovább
simán megcsinálják itthon
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. március 24. - 00:25
de ha alkatrészt kéne cserélni netán az se lenne nagy móka, csak gondolom itthon nehéz róka alkatrészhez jutni.
és akkor ha mégis baj van értem már h miért kell kivinni Grazba mert lehet h itthon fél évet kéne várni 1 kis kütyüre...na de mind1 nem okoskodok tovább
Írta 2008. március 24. - 00:21
alapszervízt (olajcsere stb) kb bárki meg tudja csinálniegy kérdés egy teljesen laikus szemszögböl nézve:
mi a túróért olyan nagy szám egy fox villát szervizelni? (értsd: mezei olajcsere)
(nekem eddig bármilyen villám volt mindig itthon magamnak az alapvetö karbantartási feladatokat meg tudtam csinálni.
ha netán egyszer szereznék egy foxot nehogymár Grazig kelljen mennem egy olajcseréért :wallbange)
igazából a terralogicosak a "pikáns" cuccok ha javítani kell
többivel meg ha meg gáz van akkor azért nem árt ha olyan szerelõ nyúl hozzá aki látott már olyat belûlrõl, netán a hibajelenségbõl tudja hova kell nyúlni
itthon meg kb a faktor (Hajdú) akinek van/volt gyár által képzett szerelõje
Írta 2008. március 24. - 00:14
Írta 2008. március 23. - 23:52
Most 40-ért van egy új telója.
örüljön neki. rá kellene bírni a forgalmazókat az ilyen szervizelésre. csak arányában igazítani a szervíz árát a villa árához-> 1/4 az új árhoz képest
Írta 2008. március 23. - 23:05
Írta 2008. március 23. - 23:04
jó eséllyel Pista bácsi a Hajdúban...van egy idõsebb úr Pesten, akihez szokta mindig vinni Marton Attila a telóját, ha gondolod megkérdezem a nevét..
Írta 2008. március 23. - 22:57
van egy idõsebb úr Pesten, akihez szokta mindig vinni Marton Attila a telóját, ha gondolod megkérdezem a nevét..az igen! :/
(megy valaki Graz-ba mostanában?)
Írta 2008. március 23. - 22:56
(megy valaki Graz-ba mostanában?)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu