van 80-as meg 100-as rl is, lehet venni
Én meg úgy tudom, hogy hivatalosan nem lehet venni, mivel oem. Vagyis csak bontott létezik(?).
van 80-as meg 100-as rl is, lehet venni
van 80-as meg 100-as rl is, lehet venniÉrdekelne, hol/hogy vetted. Csak rlt-k meg rlc-k kaphatók, de nekem nem kell semmi csicsa.
A (2005-ös) manual szerint 2cm sag kell egy "freeride push" érzéshez, és 1.5cm a javasolt, ha versenyzõ vagy. Tehát egyértelmûen a 25%-ot vagyis a 2cm-t kell választani, úgy fog mozogni mint a vaj
Érdekelne, hol/hogy vetted. Csak rlt-k meg rlc-k kaphatók, de nekem nem kell semmi csicsa.
A (2005-ös) manual szerint 2cm sag kell egy "freeride push" érzéshez, és 1.5cm a javasolt, ha versenyzõ vagy. Tehát egyértelmûen a 25%-ot vagyis a 2cm-t kell választani, úgy fog mozogni mint a vaj
Ma volt a nagy nap:) Megvettem a villát: egy 2007-es F100RL. Remélem csak jót tudok majd mondani róla. Van valami tippetek, hogy mekkora nyomás lenne jó a 70 kilómhoz? (Ha nincs, akkor majd kísérletezgetek.) Owner's manualt majd csak késõbb postázzák...
Sziasztok!
közkivánatra:Sztem jó lenne ha a véleményét (Endroo) nem privátban írja meg, többeket is érdekelne.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Oldalunk: Endless ride...
A sebesség mindent megold.
elõzõekre volt csak a Tiéden volt legkényelmesebb válsz gombot nyomni a beidézést meg reflexbõl ixelem ...Valamit elnéztél. Kék tekerentyû, alul, jobb oldalon, "lockout threshold." Én csak erre gondoltam, nem a többi karácsonyfa díszre.
RLT-nél még nem úgy voltOtt az igazság. Mellesleg meg csak rá kell nézni a manual-ra.