Ott az igazság. Mellesleg meg csak rá kell nézni a manual-ra.Az a kék tekerõ alul nem a lockout kioldási küszöbét állítja, mint a floodgate? Rlc-nél sztem úgy van.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Fox
Started by
jockystone
, 2005. March 27. 19:14
Posted 2008. April 11. - 22:23
Posted 2008. April 11. - 22:03
Az a kék tekerõ alul nem a lockout kioldási küszöbét állítja, mint a floodgate? Rlc-nél sztem úgy van.
Posted 2008. April 11. - 21:40
Nekem RL-em (rebound, lockout) van, nálam alul nincs semmi és a piros tekerõ a visszaútcsili, elég tág határok közt állítható.
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. April 11. - 21:29
Tudja a fene, ezen annyi ketyere van A jobb száron alul található kék kezelõszervre gondoltam. A kompresszió nem a lock-out felett/mellett található piros "tekerentyû"? A bal száron meg a szelep.
Szép lesz, ha eddig nem voltam tisztában a teleszkópommal, szóval szívesen fogadom a helyesbítést.
Szép lesz, ha eddig nem voltam tisztában a teleszkópommal, szóval szívesen fogadom a helyesbítést.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2008. April 11. - 21:20
Posted 2008. April 11. - 21:12
RLT-m van 2006-os (akkor még RLT és nem RLC). Valóban pontosan, egyéni igény szerint állítható a visszaút, de ha nem lett volna rajta a szép kék tekerentyû az alján eszembe nem jutott volna állítgatni a visszaút keménységét. Egy szó, mint száz simán elég az RL Én személy szerint X-et nem vennék, had döntsem már el én, hogy akarok el lock-olni vagy sem
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2008. April 11. - 13:25
Nagyon szépen köszönöm, mostmár minden világos!
Maratonozni szoktam, de általában nem a dobogóért hajtok:)
Mégegyszer köszi a gyors választ!
Üdv: Gábor
Maratonozni szoktam, de általában nem a dobogóért hajtok:)
Mégegyszer köszi a gyors választ!
Üdv: Gábor
Posted 2008. April 11. - 13:10
Az RLC az Rebound Lockout Compression, az RL-ben nincsen kompresszió csillapítás.
A Rebound a visszaút (kirugózás) csillapítása, a Compression a benyomódás csillapítása. Tudod állítani, hogy mennyire legyen lineáris a villa mozgása. Jó dolog az, ha van, ha komolyan tekersz. Túrázáshoz szükségtelen.
Üdv:Thy
A Rebound a visszaút (kirugózás) csillapítása, a Compression a benyomódás csillapítása. Tudod állítani, hogy mennyire legyen lineáris a villa mozgása. Jó dolog az, ha van, ha komolyan tekersz. Túrázáshoz szükségtelen.
Posted 2008. April 11. - 13:06
köszi az infokat!
Volt nálam pár napig egy 2006os F100-as (már nem tudom, hogy RL, vagy RLC) és az tetszett. Most viszont a 2007-eseket szemeltem ki magamnak, de nem tudom, hogy X vagy RL legyen. Sajnos a környezetemben senkinek nincs ilyen villája.
Lehet, hogy nagyon amatõr kérdés, de valaki elmagyarázná még, hogy mi az az alacsony sebességû kompreszió, és miért jó? Vagyis mennyivel jobb egy RLC az RL-nél
G
Volt nálam pár napig egy 2006os F100-as (már nem tudom, hogy RL, vagy RLC) és az tetszett. Most viszont a 2007-eseket szemeltem ki magamnak, de nem tudom, hogy X vagy RL legyen. Sajnos a környezetemben senkinek nincs ilyen villája.
Lehet, hogy nagyon amatõr kérdés, de valaki elmagyarázná még, hogy mi az az alacsony sebességû kompreszió, és miért jó? Vagyis mennyivel jobb egy RLC az RL-nél
G
Posted 2008. April 11. - 12:40
Sziasztok!
Ha esetleg van valakinek terralogicos Fox telója, írja meg légyszi a tapasztalatait:D Nem ront az érzékenységen?
De bármilyen infót szívesen fogadnék az F szériáról. Pl. mi az az alacsony sebességû kompresszió? (az RLC változatban van csak)
Elõre is köszönöm!
További szép napot!
Gábor
Én mentem F100X-el, és nekem nem tetszett. Akárhogy állítottam az elsõ ütést mindig beszívtam. Utánna már szépen mozog, de akkor sem tetszett. Az RLC-nek gyönyörû volt a mozgása, de pl az új 32-sem tetszik mozgásra.
Legjobb, ha keresel valakit, akinek van, és kipróbálod.
Posted 2008. April 11. - 12:33
Sziasztok!
Ha esetleg van valakinek terralogicos Fox telója, írja meg légyszi a tapasztalatait:D Nem ront az érzékenységen?
De bármilyen infót szívesen fogadnék az F szériáról. Pl. mi az az alacsony sebességû kompresszió? (az RLC változatban van csak)
Elõre is köszönöm!
További szép napot!
Gábor
Elõre is köszönöm!
További szép napot!
Gábor
Posted 2008. April 07. - 22:46
simánSzerintetek megér egy százast egy idei zsír új Talas R ?
szerintem igen...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. April 07. - 22:39
Posted 2008. April 01. - 21:52
Posted 2008. April 01. - 21:51
igen o a kivalasztott. csak mivel nem birok szerezni sehonnan, ezert elkezdtem nezelodni alternativak utan. A Marzo 55 megjobban kavics, a RS meg nem jott ra hogy a 2step rendszert le kene osztani a Pike-Revelation-Reba vonalra is, mert a U-turn az nem egy olyan dolog amit menetkozben akarsz allitgatni. A pace draga es nem is utallitos, magurat meg szerintem nem akarok. bar lehet neznem kene azt is
de ez itt off
szal csitulok
de ez itt off
szal csitulok
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. April 01. - 21:41
Posted 2008. April 01. - 21:36
najo, akkor nem egy kilo
de a minit ezerhaccaz valamennyi
na es igy
de a minit ezerhaccaz valamennyi
na es igy
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. April 01. - 21:34
2300 gramm a 36-os Tálas. Mien villát szeretnél te 1200 grammból?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. April 01. - 21:28
Posted 2008. April 01. - 21:21
de nekem 20mm-s a kerekem. szoval ilyen villa kell. de a 36 az kb egy kiloval a fajdalomkuszobom folott van. meg a levegos is. es nekem talas-os kell
RAUH-Welt
B E G R I F F