Jelentkezz be Regisztrálj

VI. Duna maraton 2005
Írta 2005. június 05. - 08:09

Tegnap elég hamar mentem alunni.
Amúgy a DM bejárás jó volt. Csak az elején meg a végén fáradtam el... de várjunk csak...ez már mindkettõ a Gödöllõi Dombságban volt.
ÚGYHOGY EMBEREK:
GÖDÖLLÕ MARATONT SZERVEZZÜNK!
(najó a HHH-ra felfelé is már kicsit szar volt...hát még utánna büdipest)
Lens: én is örülök.
Írta 2005. június 04. - 22:40

aha..azt én is benéztem pár éve mikor elöször jártam arra, pedig nálam térkép is volt..Azaz! Sajna nem csak kanyarodtunk, le is süvítettünk.
csak a térképen is úgy nézett ki hogy balra kell kanyarodni Szentkereszt felé...a ciki az volt hogy én ezt -5 ben hóesésben csináltam, kora délután...
Írta 2005. június 04. - 22:35

Írta 2005. június 04. - 22:33

üdv !Igen Valeria, mi a másik irányba indultunk, h Dobogókõt megkerülve (térkép nuku) lejussunk Pilisszentkeresztre. (és onnan régi DM visszafelé)
És tényleg szeressük.
Képek mellesleg részemrõl feltöltve.
Jól gondolom arra az aszfaltosra kanyarodtatok amelyik a sipálya alatt megy el és Pilismarótra visz ?
Írta 2005. június 04. - 22:20

Pite!
Ne mutasd meg otthon, mert azt mondják majd "minek hurcolsz a hátadon állandóan egy biciklit?"
Mint Rejtõnél a létra....

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. június 04. - 21:56

Írta 2005. június 04. - 21:54

Sziasztok! Örülök, hogy találkoztunk a napfényes Pilisben! (s annak is, hogy láttalak, Pite)
Végül merre mentetek még Dobogókõrõl?
...merre mentek volna? Hát Dobogókõre.
Szeretik.
Írta 2005. június 04. - 21:42

Ti valamit nagyon elronthattatok, mivel az az aszfaltos út, ahol elváltunk, a Dömör kapun keresztül Szentendrére megy le. Vagy ti elváltatok Bálinttól is, és más utat vettetek célbe?
Írta 2005. június 04. - 21:37

http://w3.webgenius.org/RAPAX
Írta 2005. június 04. - 21:35

Te csalsz, mivel kétszer voltatok Dobogókõnél, ez tulajdonképpen a hosszútáv bejárása.
Minket meg elküldtetek Visegrádra, hogy nélkülünk tudjatok készülni:(
Cseles...
Sebaj, MI(!!!!) tisztességgel végignyomtuk a szerintünk tervezett DM pályát. Kb. 60 lett a vége, ha hozzávesszük azt a kunkort amit kihagytunk a Fagyoskatona elött akkor lehet, hogy nem jártunk messze a valóságtól, bár a Harang biztos, hogy nem erre viszi az utat. Annál is inkább mert szerintem Õ sem tudja még pontosan merre is menjen.
Egyébként a vége igen jó volt, a szint is 1700 felett volt.
Vikvuk!
Te meg ne menj el két fiúval legközelebb, mert látod, csak bevisznek az erdõbe...

Írta 2005. június 04. - 21:04

Onnan Pilisszentkereszt, Hosszú hegy, Csobánka, onnan Pite HHH, én+Vikvuk Pomázra, ahol szerencsére sikerült felkönyörögni Vikvukot arra a nyamvadt HÉVpótló buszra ahol kedves BKVs emberkék jóvoltából elvileg NEM lehet bicajt szállítani. (azért ez elég gáz, ha a HÉVen lehet, s építesz rá) Én Pomázról átmentem aszfaltbetyár üzemmódba, majd egy 80 perces city-cross után végre hazavergõdtem Nagytarcsa messzi berkeibe. Nekem éppen 110 lett a vége és éppen annyi volt, hogy ne feküdje meg a gyomrom - sokkal többel már gond lehetett volna.
De hogy Pitével mi történt? Nem tudom, Pite, próbáltalak hívni, hogy legalább lámpáért ugorj be hozzám, de ahogy nézem hamarosan a sötét fog legkevésbé zavarni, a tornyosuló fellegek viszont annál inkább.
Szóval minden résztvevõnek köszönöm a tekerést, jó volt, képeket hamarosan felteszem Valeria FTPjére (onnan kérlek Valeria linkeld ki a weblapra), oda nézzetek majd be hamarosan. Mihi te is töltögessél fel hamarjában, nem elfelejteni!

Írta 2005. június 04. - 20:31

Végül merre mentetek még Dobogókõrõl?
Írta 2005. június 04. - 05:25

Írta 2005. június 03. - 20:20

Írta 2005. június 03. - 19:36

Írta 2005. június 03. - 15:31

A mobilszámon 06-2189721 ha valaki késne! Hali
Ez meg milyen mobilszám? Az jolly joker szolgáltatós.

Holnap tanákozunk.
Írta 2005. június 03. - 08:37

Dante!
A slaggal vigyázz!
Inkább sakkozz!
Írta 2005. június 03. - 07:40

Nyugtáztam, intézem.Sziasztok!
Akkor holnap a 8.30-kor a Nyugatiból induló vonat összeszedi a csapat egy részét, a többiekkel a kompnál találkozunk. A mobilszámon 06-2189721 ha valaki késne! A Harang-féle "térképet", szintrajzot illetve az útvonal leírását kinyomtatva elhozza valamelyikõtök? Az én itthoni nyomtatóm megadta magát sajna!
Dante!
Kéretik holnapig a bringádat nagy ívben elkerülni, inkább gyógyulj!
Hali
Írta 2005. június 03. - 07:12

Írta 2005. június 03. - 06:13

Akkor holnap a 8.30-kor a Nyugatiból induló vonat összeszedi a csapat egy részét, a többiekkel a kompnál találkozunk. A mobilszámon 06-2189721 ha valaki késne! A Harang-féle "térképet", szintrajzot illetve az útvonal leírását kinyomtatva elhozza valamelyikõtök? Az én itthoni nyomtatóm megadta magát sajna!
Dante!
Kéretik holnapig a bringádat nagy ívben elkerülni, inkább gyógyulj!
Hali