Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. szeptember 20. - 17:33
Írta 2005. szeptember 20. - 17:30
Írta 2005. szeptember 20. - 17:24
Írta 2005. szeptember 20. - 17:21
Amúgy Bochkor beszólására a reakcióm (lehet, hogy törölni fogják): Remélem az anyja ül a biciklin és õ is bent marad a garázsban....
Írta 2005. szeptember 20. - 17:20
Írta 2005. szeptember 20. - 17:17
hogy minél jobban szabogatnak valakit, azok annál jobban összetartanak.
tehát ez nekik jó nem lehet...
csak mivel nem gondolkodnak, ez nem jut el az agyukig
blõõõõõõõõõõõõõ
amúgy jó kép:-D
ezt szeretem a netben
történik valami reggel, estére már több ezer posttal, képpel és mindennel tele...
az is tud róla aki nem, kivéve persze azokat, akik ...
áhh...:-)
Írta 2005. szeptember 20. - 17:02
Stiggs
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Írta 2005. szeptember 20. - 16:51
Aki ezt népfelkelésként éli meg annak valami kurva nagy gáz van az életével:rolleyes:
Nekem is szólnak be sokat mint fentebb írtam, de nem érdekel, a beszólogatáson nem segít a CM csak rátesz még egy lapáttal, a CM másra való..
Jóhogy!! Teli van a város frusztrált, aberrált kétlábú-négykerekûvel, akiknek merõ gáz az élete. Nem is a beszólással van a baj, hanem a kis híján elcsapással, leszorítással, satöbbi. A beszólásról meg csak annyit, próbáld ki a következõ receptet: adott szituban 55 kg-s csaj vagy, térdgatyó, mez, sisak, szemüveg, nulla kihívó viselkedés, tekersz a Gergely utcában, Kõbányán. Melléd ér egy klasszikus szakadt piros Lada, és a benne ülõk elkezdenek beszólni. Aztán jönnek közvetlenül melletted hússzal tovább és beszólnak, tovább, folyamatosan. Nem vagyok egy beszari csaj, de nagyon vártam, hogy kiérjek a bringaúthoz. Végül egy útfelbontásnál szakadtak le rólam, ahol egy bobcattel jómunkásemberek dolgoztak, na odáig már nem mertek követni. Hiába tudtam, hogy frusztráltak és primitívek, akkor, ott, nem sokat segített ez a tudat.
Írta 2005. szeptember 20. - 16:50
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 20. - 16:47
Amúgy érdekes, de nincs a neten a leadott anyag...
A CMen meg sztem most különösen figyelni kell, nehogy vmi komolyabb autós-biciklis affair legyen. Sajnos tudok néhány emberrõl akik direkt azért mennek ki, hogy feszültség legyen. Remélem azok többen lesznek, akik ezt meg fogják akadályozni....
Írta 2005. szeptember 20. - 16:43
a CM-nek ténleg csak ez a célja csak néhányan nem értik meg és ilyeneket mondanak, mint a két idióta az éterben.En ugy latom, a CM csak arra jo, hogy megmutassa a tomegunket, hogy vagyunk, hogy szamolni kell velunk. Aztan ezt evrol-evre meg kell mutatni. Es akkor le fognak ulni a kerekparos szervezetekkel, ahogy most a bajcsin levo bringa ut miatt es talan lesz bringa ut, stb. De a CM-nek csak a figyelemfelkeltes lehet celja. Legalabbis en igy gondolom es ezert leszek ott.
Írta 2005. szeptember 20. - 16:41
En ugy latom, a CM csak arra jo, hogy megmutassa a tomegunket, hogy vagyunk, hogy szamolni kell velunk. Aztan ezt evrol-evre meg kell mutatni. Es akkor le fognak ulni, ahogy most a bajcsin levo bringa ut miatt. De a CM-nek csak a figyelemfelkeltes lehet celja. Legalabbis en igy gondolom es ezert leszek ott.
Igen a figyelemfelkeltés, pontosan.
És nem az autósoknak szól, vagy ha nekik akkor szimplán annyi az üzenet hogy kapd be.
A figyelemfelkeltés a "fentieknek" szól.
Tegyenek valamit.
És én pont azért leszek ott mint Te, többek között.
A másik a hangulat..
Írta 2005. szeptember 20. - 16:38
mert rádióban nem fognak módostani.. csak élõben lehet elõadni a delikvens szarháziaknak.
Írta 2005. szeptember 20. - 16:38
Aki ezt népfelkelésként éli meg annak valami kurva nagy gáz van az életével:rolleyes:
Nekem is szólnak be sokat mint fentebb írtam, de nem érdekel, a beszólogatáson nem segít a CM csak rátesz még egy lapáttal, a CM másra való..
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 20. - 16:37
Írta 2005. szeptember 20. - 16:36
Dig, szerintem teljes joggal tartunk a felhergelt agyatlan autósoktól. Uszítás nélkül és épp elegen húzzák rá a kormányt a bringásokra és okoznak balesetet. Ha pedig épp nem a bringások, hanem a lápi burkusok elgázosítására törekedne valaki, az köztudottan és deklaráltan csúnya dolog, és egy lápi burkus élete pont annyit ér mint bármelyik bringásé. Egyébként meg sokan igenis "kibaszott népfelkelésnek" élik meg a CM-et...
Írta 2005. szeptember 20. - 16:36
meg ez a két nagyorru köcsög mit lázit.
és ha valaki megteszi az utána meg fogja kapni a magáét!
mert dugûban könnyû utánamenni vkinek és kiszedni a gépbõl...
és ez meg nem uszitás.
ez egyszerû életbenmaradás.
Írta 2005. szeptember 20. - 16:33
Azért durva hogy az agymosás annyira hatékony az országban hogy ti ezen kattogtok, és fostok hogy valaki majd megcsinálja veletek.
És egyetértek al druszámmal hogy a provokációt ott nem szabad felvenni.
Nem valami kibaszott népfelkelésre megyünk:cry:
Dig, szerintem teljes joggal tartunk a felhergelt agyatlan autósoktól. Uszítás nélkül és épp elegen húzzák rá a kormányt a bringásokra és okoznak balesetet. Ha pedig épp nem a bringások, hanem a lápi burkusok elgázosítására törekedne valaki, az köztudottan és deklaráltan csúnya dolog, és egy lápi burkus élete pont annyit ér mint bármelyik bringásé. Egyébként meg sokan igenis "kibaszott népfelkelésnek" élik meg a CM-et...
Írta 2005. szeptember 20. - 16:30
Írta 2005. szeptember 20. - 16:30
Nagy a pofa jár a száj de tenni nagyon ritkán tesznek valamit.
Havonta minimum 10* beszólnak, extrém esetekben elémállnak bringázás közben, de leszarom, visszaszólok vagy kiröhögöm.
Egy csóka akart még csak lekönyökölni de nem tûnt fel neki hogy protektor volt rajtam.