Ez itt Kutyanyúl

Igen, én is akartam mondani Petrának. :-))
Kicsit át tudod azért fogalmazni a "nem szakmai" részét!
Másrészt: nem árthat, ha nem csak tízegynéhány panasz érkezik, hanem sok ezer.
Mint ebben a fórumban egy-két nappal korábban valaki leírta: neki már válaszoltak, postacímet kértek, h. küldhessék a hivatalos formanyomtatványt!
nem baj ha ugyanazzal a szöveggel "bombázzuk õket"?
mert az a gond hogy ennyire szakmaian én nem tudnám leírni, tehát mindenképpen ezt kéne...
ahhoz hogy a 2 idiótát ki lehessen vonni a forgalomból.
"Tisztelt ORTT Panaszbizottság, felháborodva hallgattam a 2005. szept.20-i Sláger Rádió Bumeráng c. adását, ahol a mûsorvezetõk (Boros Lajos és Bochkor Gábor) megítélésem szerint meg nem engedhetõ kijelentéseket tettek.
Az elhangzottak ("Egy metropoliszban nincs helye biciklinek." "üssünk meg egy biciklistát - elég, ha kiteszed a kezed" "Tudod mit csinálnék egy biciklistával? Bezárnám a garázsomba és elindítanám az autóm motorját" "vagy feszíts ki egy drótot") megítélésem szerint sok ember - magam is beleértve - érzéseit sértik, továbbá a Criticalmass kerékpáros felvonulás szervezõinek többhónapos, áldozatos munkáját valamint a kerékpáros kultúra elfogadtatását célzó törekvések hatalmas lépéssel történõ visszavetését eredményezhetik. Nemzetközi példák bizonyítják, hogy egy nagyvárosban is ésszerû közlekedési alternatíva a kerékpár, azonban a honi autóközpontú közlekedési kultúra ezt még nehezen fogadja el. Épp ezért súlyos a média véleményformáló felelõssége, mely segíthet is, de sokat árthat akár e környezetkímélõ és egészséges közlekedési forma integrálódásának.
Megjegyezni kívánom, hogy a mûsorvezetõ által - a mûsor szövegkörnyezetébõl kitûnve elfogadott, normális cselekedetként feltüntetett módon - javasolt cselekmények akár bûncselekményt is megvalósíthatnak (az 1978.évi IV.tv. 271.§ (1) bek-be ütközõ garázdaságot, a 170.§ (1) bek-be ütközõ testi sértést, a Btk. 166.§ (1) bek-be ütközõ emberölést, valamint a 186.§ (1) bek-be ütközõ közúti veszélyeztetést). Tehát amennyiben e cselekmények bármelyikének megvalósítását a mûsor hatására bárki elköveti, a mûsorvezetõk pszichikai bûnsegédi szerepe is vizsgálható lenne. Remélem azonban, hogy ez nem következik be.
Kérem Önöket, hogy a panaszomban foglaltakat kivizsgálni és annak eredményérõl tájékoztatni szíveskedjenek.
Tisztelettel
(név és cím)"
Csak nekem fura hogy tavaszhoz képest negatív felhangok nem nagyon vannak a médiában?
Kanyarodjon lábad elé az út,
Fújjon mindig hátadba a szél,
Hevítse orcádat a Nap,
Öntözze földedet csöndes esõ
és hordjon tenyerén az Úr,
míg újra találkozunk.
Igen, én is akartam mondani Petrának. :-))Ezt nézzétek: http://fram.uw.hu/HWSW/2kRkN/cm20.jpg
Középen....
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti