legalább válaszra méltattak, nem sámli

Igazándibol az alleycat.hu-n volt egy felhivás,meg a Bringaútügyi fõelõadó emilcime, tegnap este meg dobtam neki egy kedves levélkét linkestül. Ma meg itt volt a válasz rá!de ez mi?
csak ugy hipp-hopp, minden elozmeny nelkul, mint nyul a kalapbol? vagy mi?
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Ride everywhere.
.
Ride everywhere.
.
Szombaton mi épitkezünk, vagyis éppen még bontunk igy MHB kimarad:-((( Vasárnap reggel megyünk páran bicózni Szentendrére, út közben fotó, meg kis sövénnyirás, visszafelé meg Bibic.Felvázolom:szombaton megyek nyírni az MHB-ra, aztán nem tudom. Vasárnap vezetek, de remélem nem hajnalig, tehát megyek a Bíbicbe, de még beszélek anyuval. Tud nekem hozni valaki egy metszõollót? Otthon csak hajnyíró van, meg bajonettek.
No zolee te is szépen gondolkodsz. Asszem ezeket sokan csinálják is, de a kisgyerek nem mehet az útra, 60 éves tata meg nem tud patkázni. /:Na most nem akarok beszólni, de ez elég gáz. Fõleg az a bringaút blog.
Aki nem tud biciklizni, ne bringázzon, bicikliút nincs, autóúton kell közlekedni, ha az nem alkalmas reá akkor a járdán. Demszkykarókat ki lehet kerülni, padkát fel lehet bunnyzni, autók alá nem kell menni.
Ride everywhere.
.
Biztosan, bár én még nem próbáltam. Viszont száraz fehér nagyfröccs az van és nagyon finom!!!:beer:
Stiggs
Biztosan, bár én még nem próbáltam. Viszont száraz fehér nagyfröccs az van és nagyon finom!!!:beer:Mondja, kedves Stiggs mester, adnak gyömbért a bibicbe'??
Nem magam miatt kérdezem...
Tuggya má', mire gondolok ??? :rotfl: