Jelentkezz be Regisztrálj

Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. június 29. - 12:35

Írta 2005. június 29. - 12:26

Írta 2005. június 29. - 11:57

Lehet rettegni, megvolt az EÜ is, jobb vagyok mint egy harcidoki. Ma a Mester utca-Vácidózsa sarok útvonalat 20 perc alatt abszolváltam, de, hogy mi volt a városban, az hihetetlen. 3 gyökér rámhúzta, 10 gyalogos beszólt - naná, hogy vilingersínen raktam az Andrássy-ig - a Hõsök felé atomkáosz, késöbb meghúztam pedállal valami csilivili fényezést, mert nem fértem el a járdán azon a 40 centin ami volt a szara, meg a fal között.
Köszönöm a gratulációkat, péntekre fel.
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. június 29. - 09:05

Stiggs
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Írta 2005. június 29. - 08:48

Ehhez viszont rengeteg parkoló kellene (akár Park&Ride is, bicó kölcsönzõ systemmel), csak hát ez még eléggé távol áll SAJNOS
Írta 2005. június 29. - 08:37

Örülök hogy azért túlélted a firkálást. Akkor péntek estére küldjünk érted valami többkerekût? :-) Még semmit sem reagált a Tõki, de szerintem nem is fog. A mokkában reggel igaz volt kükü, de a belváros lezárásáról volt szó, és inkább taxis vonalon mozgott a beszélgetés.Meghallgattam
Tökös Tõkés mit reagált erre?
Ja most a reggeli Mokkában (azt hiszem így hívják) a tv2-n is fog valaki errõl beszélni, de nem tom lehet-e azt neten fogni és fel tudom-e venni.
Stiggs
Írta 2005. június 29. - 05:47

Ja most a reggeli Mokkában (azt hiszem így hívják) a tv2-n is fog valaki errõl beszélni, de nem tom lehet-e azt neten fogni és fel tudom-e venni.
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 29. - 03:24

Egyébként én azt nem értem miért csinálták az bicóutakkal ami Pl a Bibic felé vezetõn is van, mégpedig ha túl veszélyes egy keresztezõdésben a bringaút, ott hirtelen megszûnik majd folytatódik a keresztezõdés másik oldalán. Ezek régebben folyamatosak voltak, és annyit értek el vele, hogy ha elütnek ott akkor nem neked lesz igazad mert ott tolnod kéne :/ , csak hát öt méterenként le és felszállni már nem hiszem, hogy kerékpározás, fõleg ha néhányan 5 méteren belül is nehezen tudnak felszállni és elindulni... Gondolom errõl sose lesz szó :mad:
Az esés annyi, hogy voltam Dh-zni a Karancs hegyen (nagyanyám ott lakik) és a régi DH verseny pályáján egy vízmosásba ment az elsõkerék... Kivételesen (és sajnos) nem illegálisan mentem keresztül a mindenen, ezért hipergyorsan a 45-50Celsius fokban (órákkal késõbb 35 volt árnyékban) mentem lefele közbe mondtam magamba és hangosan is, hogy "technikával ne sebességgel" de nem hallgattam magamra

Most felkötött kézzel kell lennem, nem szálhatok biciklire mert az orvos mondott ilyet, hogy a kulccsont és a lapocka közötti szalag megnyúlt (bal) Jobb oldalt meg a nagyujjam fáj mint az õrült, ha használom. 40-50-nel szar is a válfék

Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 28. - 21:51

Írta 2005. június 28. - 20:42

OFF
A volt kedvenc: http://gyik.rulez.or...vasz/index.html
egyik kedvenc videom: http://gyik.rulez.or...id/mov01205.mpg
ON
BMW-d van?
Egy csomó dolgot nem úgy csinálok már, ahogy a vizsgán. Nem szabálytalanul, csak másként. Pl. ha a kocsi állt nem lehetett tekerni a kormányt, szervo ide, vagy oda, mindegy volt. Tolatni nem lehetett tükörbõl, de nekünk olyan kicsi a hátsó ablak, hogy hiába nézek hátra, semmit nem látok, magas a segge a kocsinak. (Van tolatóradar)
Viszont feltûnt, hogy milyen nagyon figyelnek arra, hogy a bicikliutaknak is megadják az elsõbbséget (legalábbis a vizsgán)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. június 28. - 20:17

Egy csomó dolgot nem úgy csinálok már, ahogy a vizsgán. Nem szabálytalanul, csak másként. Pl. ha a kocsi állt nem lehetett tekerni a kormányt, szervo ide, vagy oda, mindegy volt. Tolatni nem lehetett tükörbõl, de nekünk olyan kicsi a hátsó ablak, hogy hiába nézek hátra, semmit nem látok, magas a segge a kocsinak. (Van tolatóradar)
Viszont feltûnt, hogy milyen nagyon figyelnek arra, hogy a bicikliutaknak is megadják az elsõbbséget (legalábbis a vizsgán)
Írta 2005. június 28. - 20:10

Mióta megvan a jogsim tök sokat tanultam vezetni.
A férjem egyszer leszerelte az antennát (mosóba mentünk) azt mondta, ha mégegyszer visszarakom a kezem váltás után a kormányra ráhúz egyet. Ráhúzott. :angevil:
Már nem rakosgatom a kezem vissza a kormányra.
Let the people speak
Írta 2005. június 28. - 19:57

amikor meglett a jogsim, 1 héten keresztül még a 300m-re lakó haverhoz is a trabival jártam, aztán be kellett jönnöm pestre, hát Fót felõl jöttem az M3-ason, de csak a Mexikói útíg jutottam (mondtam, hogy inét-EL és felültem a kisföldalattira)...
...Azóta sem jöttem bejjeb pöstre
EGYÉBKÉNT SOK SIKERT A VIZSGADHOZ, KUTYANYUL
Mióta megvan a jogsim tök sokat tanultam vezetni.

A férjem egyszer leszerelte az antennát (mosóba mentünk) azt mondta, ha mégegyszer visszarakom a kezem váltás után a kormányra ráhúz egyet. Ráhúzott. :angevil:
Már nem rakosgatom a kezem vissza a kormányra.

Írta 2005. június 28. - 19:37

amikor meglett a jogsim, 1 héten keresztül még a 300m-re lakó haverhoz is a trabival jártam, aztán be kellett jönnöm pestre, hát Fót felõl jöttem az M3-ason, de csak a Mexikói útíg jutottam (mondtam, hogy inét-EL és felültem a kisföldalattira)...
EGYÉBKÉNT SOK SIKERT A VIZSGADHOZ, KUTYANYUL:impra:
Let the people speak
Írta 2005. június 28. - 17:32

EGYÉBKÉNT SOK SIKERT A VIZSGADHOZ, KUTYANYUL:impra:
Írta 2005. június 28. - 11:20

De most nem én leszek ottan, sajnos. Majd este nyolc fele emeld meg a korsót, és mondd: éljen! Mi is úgy teszünk.
Írta 2005. június 28. - 11:12

Írta 2005. június 28. - 10:41

Let the people speak
Írta 2005. június 28. - 10:19

Írta 2005. június 28. - 10:16

Stiggs