Egyébként nem hosszú a túra, ha csak Pomázig mész, és nem rakod meg Csobánkán át a Kevély-nyerget...meg nem iszol meg több sört a csobánkai kortsmába...
És a kisgyerek az embernagyságú plüssmacival? az milyen volt?
Ezt utálom a Lágymányosiban, tök jó hosszan lehetne legurulni Pest felé nem is túl meredek, de mindenféle lámpák közbeszólnak.
1 óra bringázás néha több, mint másfél óráig tart, mert annyit kell várni a lámpáknál.
al01 merre laksz?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakJa, az zsír volt, folyton azt nyomtad, hogy De mit keresek én itt, jaj, ne már....és hogy Nem viszünk haza senkit. De a néni az atomra készen van fönn a háznál szerintem....
És az utolsó 50 méteren már tudod, hogy jön a vigyorgós rész?
És az utolsó 50 méteren már tudod, hogy jön a vigyorgós rész?ah. en nem szeretek. nem is tudok.
csak negykezlab, hazafele... :]
Let the people speakköhegyre (ha Kutyanyúl a szentendreire gondolt) fölfelé meg úgyis mindig van valami 'pihennivaló" félútón nyomós kút, aztán kutyák, utána lovak az útón, uccsó teleknél meg lehet bámulni a csacsit, aztán fent is vagy
köhegyre (ha Kutyanyúl a szentendreire gondolt) fölfelé meg úgyis mindig van valami 'pihennivaló" félútón nyomós kút, aztán kutyák, utána lovak az úton, uccsó teleknél ,meg lehet bámulni a csacsit, aztán fent is vagyÉn nagyon harmatosan teljesítek szerintem. Nem akarok senkit feltartani a tempómmal.
Let the people speakExcuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakNekem jelenleg még a pénteki Bibicet is nehéz idõben kigazdálkodni, épitkezés, minkahely, angol, bringaút-oldal, média, esküvõ... Kicsit sûrû a program. De elvi ellenvetésem nincs, csak gyakorlatilag alig kivitelezhetõ...Izehoze. A kozos tekerest senki nem tartja jo otletnek vagy mernem van reakcio? Ugy latom sor + zsiroskenyer meleltt valahogy jobban reagaltok az ilyesmire :-)
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Let the people speak