ezaz, igaza van P-nek!
azt mondd neki, hogy nekem vegye meg :]
NEM!!!!
ezaz, igaza van P-nek!
azt mondd neki, hogy nekem vegye meg :]
AGA: neeee írj a kutyinak olyat, hogy vegye meg. Lécci! Minden sz*rt megvesz magának oszt én mit veszek majd neki karácsonyra?????
Dori
Komolyan mondom mar nem erdekel ha esik se. Ma hoztam el a bicot (tegnap adtam le egy elso atnezesre egy honaposan es hazafele annyira jo volt tekerni, hogy majdnem elindultam turazni. ;-) Imadom a kis Cruxot, jo valasztas volt es atom legjobb otlet volt a deore feket es fekkarokat parhuzamositott LX-re cserelni. Olyan szinten fog, hogy az bexaras ;-)
Ride everywhere.
.
Azé' a viccet elmondhattad vóna, ha már lebéláztad a leendõ leszármazottamat...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakKedves emberek, ez még nem biztos, mert lehet, hogy szombatra is megigértem valakinek valamit, de egy lájtos tekerés? Aztán valami sör is képbe kerülhet, de csak finoman, mondjk a Városligetben, mert: ujjé a Ligetben nagyszerû
Let the people speakAl, ne nézzél ilyen gagyi dolgokat! Nem fog esni és kész! Nahát!!
Let the people speakAzé' a viccet elmondhattad vóna, ha már lebéláztad a leendõ leszármazottamat...Na léptem, sziasztok emberkék.
Azt te sem mondod komolyan, hogy nem ismerted ezt a viccet?
Esetleg lehetne Béla. Mint ritka nõi név, négy betû.
ugyan... en mar eldontottem, Bendeguz lesz a neve.
ha kisfiu, ha kislany, ha kismalac, nem szamit :]
Olyan vagy, mint anyósom. Megkérdezte, hogy mi lesz a gyerek neve, mondtuk, hogy Botond (már nagyon régen elhatároztuk). Erre aszondja, hogy ha leviszi csúszdázni, akkor õ Lajoskának fogja hívni. Azóta sem vihette csúszdázni.
Na jó, ezt az ígéretet számonkérem.Ez nem lesz tucatnév, pláne mert nem mondom meg senkinek! (esetleg nagyon halkan megsúgom ha találkozunk)
Olyan vagy, mint anyósom. Megkérdezte, hogy mi lesz a gyerek neve, mondtuk, hogy Botond (már nagyon régen elhatároztuk). Erre aszondja, hogy ha leviszi csúszdázni, akkor õ Lajoskának fogja hívni. Azóta sem vihette csúszdázni.ugyan... en mar eldontottem, Bendeguz lesz a neve.
ha kisfiu, ha kislany, ha kismalac, nem szamit :]