akkor azt nem fogom latni :|
csodalkoztam is volna, ha niki bellucci es kiszel tunde kozt megjelenik Stiggs

na majd penteken megnezem neten

Jajj, Stiggs hívott, hogy nem ma lesz, hanem várhatóan holnap.a fokusz beharangozojaban nem volt szo bringas cuccrol :|
Ebbõl elég ízléstelen kis szóviccet lehetne összerakni, úgyhogy inkább nem rakom.Na, megyek Csömörre jeggyûrût választani
![]()
Legyetek jók, majd hónap megen.
Alpinmeló volt, a Balassagyarmati bíróság tetejibe. Mert megmihálylott a kûszobor, meg össze-vissza repedezett.
Akkor penteken ott leszek en is. :-)
Ezt meg én nem értem, de gondolom, hogy nem velem találkoztál.Értem már, legutóbbi találkozásom Jusztinával emlékezetes volt: lukakat kellett fúrni bele, és meghajlított küllõket rakni a lukakba. Aztán valami fehér cuccaol be kellett kenni õt.
szia szinuhe! az van, hogy Stiggs meg én megyünk Bibicbe most pénteken, aki akar, tud, csatlakozzon. A jövõ pénteket meg majd még meglátjuk, az még messze van, bár elvi akadálya nincs annak a találkozónak se.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakEz itt nem az igazi nevem. Anyukám úgy nevezett el hogy Jusztina. Így már érted, vagy még vezessem tovább a dolgot?
Butakutya vagyok. Mér is van benne a nevedben? De akkor lövöldözhetek, meg minden? Na jó, nem vérengzek, csak néha, és kicsit
Most államot alapítunk vagy mivan?
![]()
Akkor én leszek az igazságszolgáltatás, a nevemben más úgyis bene van.
Most államot alapítunk vagy mivan?Jó. Akkor én leszek a hadsereg, mindenkit lenyomok a francba, és diktatúrát vezetek be. Ha ezt akarjátok, ám legyen....
Jó. Akkor én leszek a hadsereg, mindenkit lenyomok a francba, és diktatúrát vezetek be. Ha ezt akarjátok, ám legyen....