Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. július 18. - 13:17
Stiggs
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Írta 2005. július 18. - 13:13
Na ahoj. Nekem a héten: ma autószerel ( :bananadan ), holnap esküvõi ruhapróbál, szerda oksi, csütörtökön hosszúnapos vagyok, és pénteken meg Bíbic. Illetve mosmá nem tudom.Hétvége Gyarmaton, mer konfirmálok.
Oye, én meg pont szerdán intézem a ruhát, de még gyûrûnk sincs, meg az se, amit megfogadtam, hogy nem ejtek ki többet a számon, és már nincs három hét a nagy napig. Asszem, most háromszor megyek férjhez: elõször, utoljára és soha többet!! Mondd, nektek simán mennek az elõkészületek, vagy õrület-határon vagytok ti is??
Írta 2005. július 18. - 13:07
Kutyanyul: az aláírásodban az idézet mibõl van? (Világok harca talán?)
on
Aktuális civil
Írta 2005. július 18. - 13:07
akkor menjen mindenki oda es akkor, ahova es amikor akar. napalm.
amugy a Varosliget tokperfekt, mellette melozunk Kutyanyullal. O mellette is lakik.
de persze az O neveben nem beszelhetek, szoval inkabb felejtesetek el, amit mondtam :]
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. július 18. - 13:01
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. július 18. - 12:57
nna, Tineknek sem jo a pentek.
legyen inkabb maskor. legyen holnap es holnap utan es csutortokon is, meg legyen szombaton es vasarnap. de a penteket hagyjuk ki
Nem azt írta, hogy nem jó, hanem hogy "még elválik". Máskülönben talizhatnánk hétközben is, csak akkor ne a Bibicben, mert az nekünk a világvége, éjfél elõtt nem indulunk haza, másnap meg dolgozás. Városliget belefér nekünk is, onnan csak 25 perc haza, ha nem sietünk. A másik, hogy ezen a héten még nagyon sok dolgot kell elintézzünk, szóval fenesetuggyaméghogymilesz.
Írta 2005. július 18. - 12:53
Hát az nem nagyon számít, hogy nekem nem jó.nna, Tineknek sem jo a pentek.
legyen inkabb maskor. legyen holnap es holnap utan es csutortokon is, meg legyen szombaton es vasarnap. de a penteket hagyjuk ki
Én nagy pont vagyok, de azért annyit nem számítok.
Írta 2005. július 18. - 12:29
Írta 2005. július 18. - 12:28
Írta 2005. július 18. - 12:24
Írta 2005. július 18. - 12:23
A bíbicben is olyan érdekes paradicsomlevet adnak, mint a katicában?
Ti nagyon ráálltatok az állatneves helyekre.
Maj' ráállsz Te is!! Amúgy nem t'om, sose iszok paradicsomlét, meg rostosat, mert nincs sárga kabátom, anélkül meg nem ér az egész egy kalap szamócát se...
Írta 2005. július 18. - 12:21
A kõbányain a Tigris mellett végig tele van szamárkóróval, vagy minek hívják azt a hosszú tüskés izét, aminek lila virág van a tetjén? Azt is le lehet majd egyszer szedni.
Tavaly minden nap arra mentem, és nem volt egy sem, nem tudom idén hogy szaporodott el ennyire.
Ja, ja, az szamárkóró a javából. Ami azt illeti, van egy pár saválló kesztyûm Csepelen :chin: Naná, majd a nyolcadikutas a halált is mi fogjuk kigyalázni a bringaútról?? Nem ám, hogy a kerületiek odaküldenek valami kaszás embert aki elsikálja... :mad: De végülis miért ne?? Pénteken úgyis Bibic, megbeszéljük a következõ helyszínt. Tudsz jönni?
Írta 2005. július 18. - 12:17
A bíbicben is olyan érdekes paradicsomlevet adnak, mint a katicában?Ho van még az, ember... Még a múlt hétvégét se pihentük ki, oszt már a Bibicen jár az agyad... háááát... milyen emberek vannak... Amúgy viccen kívül, szerintem igen, pénteken este Bibic. Stiggs úgyis túl lesz a heti aktuális szereplésén, legalább le tudja vezetni a feszültséget, mi meg majd jól kielemezzük a történéseket.
Ti nagyon ráálltatok az állatneves helyekre.
Írta 2005. július 18. - 12:16
A kõbányain a Tigris mellett végig tele van szamárkóróval, vagy minek hívják azt a hosszú tüskés izét, aminek lila virág van a tetjén? Azt is le lehet majd egyszer szedni.Mert Te végig a szúrósban nyestél. Hazafelé menet néztem a következõ tervezett helyszínt is, ott kevesebb a szúrós dzsindzsa, viszont vannak jó vastag bálványfa-csemeték, bólogatnak befele a bicóútra a szép pálma-szerû fejecskéjükkel. Nagyon csinosak amúgy...
Tavaly minden nap arra mentem, és nem volt egy sem, nem tudom idén hogy szaporodott el ennyire.
Írta 2005. július 18. - 12:13
Írta 2005. július 18. - 12:06
Persze. Mert biztosan aznapos vagy.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. július 18. - 12:01
Johogy. Mert en sose vagyok masnapos ;-)
Persze. Mert biztosan aznapos vagy.
Írta 2005. július 18. - 11:58
Ho van még az, ember... Még a múlt hétvégét se pihentük ki, oszt már a Bibicen jár az agyad... háááát... milyen emberek vannak... Amúgy viccen kívül, szerintem igen, pénteken este Bibic. Stiggs úgyis túl lesz a heti aktuális szereplésén, legalább le tudja vezetni a feszültséget, mi meg majd jól kielemezzük a történéseket.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. július 18. - 11:49
Pentek Bibic ugye hogy ugye?
Ho van még az, ember... Még a múlt hétvégét se pihentük ki, oszt már a Bibicen jár az agyad... háááát... milyen emberek vannak... Amúgy viccen kívül, szerintem igen, pénteken este Bibic. Stiggs úgyis túl lesz a heti aktuális szereplésén, legalább le tudja vezetni a feszültséget, mi meg majd jól kielemezzük a történéseket.
Írta 2005. július 18. - 11:44
Benne nem maradt egy sem, csak olyan a jobb kezem összes ujja, mintha varrógép alá dugtam volna.
Mert Te végig a szúrósban nyestél. Hazafelé menet néztem a következõ tervezett helyszínt is, ott kevesebb a szúrós dzsindzsa, viszont vannak jó vastag bálványfa-csemeték, bólogatnak befele a bicóútra a szép pálma-szerû fejecskéjükkel. Nagyon csinosak amúgy...