Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. augusztus 18. - 18:23
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 18. - 17:19
Csak úgy fotóztam egy kis kerékpárutat Gödöllõn...
http://pix.bikemag.h...forweb.jpg.html
:-)
Azér' szép.
Meredek kép. Amikor megláttam a képet, hanyatt vetettem magam és elkezdtem röhögni...
Sajnos ezen már csak azt lehet csinálni....
Többiek! Szombati tali? Vagy mindenki kúrálja magát?
vendég_Charon_*
Írta 2005. augusztus 18. - 16:07
http://pix.bikemag.h...forweb.jpg.html
:-)
Azér' szép.
Írta 2005. augusztus 18. - 12:47
Az fix, az összes problémám megszûnne.
hat igen.
meg kell nezni mit nyerunk azon, amit vesztunk
...hogy a klasszikust idezzem :]
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. augusztus 18. - 12:39
Forró tea, pihenés. Az segit. Na és persze sok mosoly.:icon_bigg nézegess szép tájképeket. lett frissitve;)
Gyógyulj meg mihamarább.
A forró tea még menne, de ma kellett menni vérvételre, meg céget alapítani, meg aláírási címpéldányt csinálni, meg ilyen hülyeségeket, a pihenést el kell halasztani. De mosolygok sokat. :-)
Írta 2005. augusztus 18. - 12:38
pedig attol elmulna a nathad :]
Az fix, az összes problémám megszûnne.
Írta 2005. augusztus 18. - 12:32
NÁlam duda orr jelenség, és most egy kis torokkaparás jelentkezett. Meg a fülem fáj, de ez mindig szokott, ha náthás vagyok. Ja, és zsibong a fejem, úgyhogy most nem tekerek, amíg el nem múlik, mert a reakcióidõm, és az egyensúlyérzékem sokat romlott. Nem szeretnék náthásan befeküdni egy autó alá. :-)
pedig attol elmulna a nathad :]
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. augusztus 18. - 11:50
Háát, nagyon szép helyen jártatok.. Jók a képek! Ha tényleg nem volt vészes, akkor lehet, hogy ráveszem a kedvest..
Tényleg nem, legalábbis én nem éreztem annak. A szállás ahol voltunk az is tök jó volt. A skanzent feltétlenül nézzétek meg, érdemes.
Írta 2005. augusztus 18. - 11:37
NÁlam duda orr jelenség, és most egy kis torokkaparás jelentkezett. Meg a fülem fáj, de ez mindig szokott, ha náthás vagyok. Ja, és zsibong a fejem, úgyhogy most nem tekerek, amíg el nem múlik, mert a reakcióidõm, és az egyensúlyérzékem sokat romlott. Nem szeretnék náthásan befeküdni egy autó alá. :-)
Forró tea, pihenés. Az segit. Na és persze sok mosoly.:icon_bigg nézegess szép tájképeket. lett frissitve;)
Gyógyulj meg mihamarább.
Írta 2005. augusztus 18. - 11:13
Szóval valami influenza szerû nyavaja..NÁlam duda orr jelenség, és most egy kis torokkaparás jelentkezett. Meg a fülem fáj, de ez mindig szokott, ha náthás vagyok. Ja, és zsibong a fejem, úgyhogy most nem tekerek, amíg el nem múlik, mert a reakcióidõm, és az egyensúlyérzékem sokat romlott. Nem szeretnék náthásan befeküdni egy autó alá. :-)
Azért egészségesen se akarj befeküdni egy autó alá.
Írta 2005. augusztus 18. - 07:53
Ezt a sziget betegséget már mástól is hallottam. Milyen nyavaját szedtetek össze? Nem szívesen hoznám haza...
Írta 2005. augusztus 17. - 23:44
Ezt a sziget betegséget már mástól is hallottam. Milyen nyavaját szedtetek össze? Nem szívesen hoznám haza...Kutyanyuleknak nem jo csak. Szal felolem akar :-) Bar eppen takonypoc vagyok, de addig csak ki tudom magam kuralni. Sziget betegseg.
Írta 2005. augusztus 17. - 23:42
Persze, hogy jól néz ki!Jól néz ki a Salamander ezüstben.
A többi kép is szép. Jó kis túra lehetett.
Írta 2005. augusztus 17. - 23:42
Háát, nagyon szép helyen jártatok.. Jók a képek! Ha tényleg nem volt vészes, akkor lehet, hogy ráveszem a kedvest..No, nézegesd ill. nézegessétek, remélem teecceni fog.:chin:
http://www.kep.tar.hu/cuky
Írta 2005. augusztus 17. - 19:05
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 17. - 18:10
No, nézegesd ill. nézegessétek, remélem teecceni fog.:chin:
Jól néz ki a Salamander ezüstben.
A többi kép is szép. Jó kis túra lehetett.
Írta 2005. augusztus 17. - 17:23
Üdv Mindenkinek!
Ha már a Bibic szóbakerült: Mit szólnátok egy szombat délutáni/koraesti Bibichez és utána közös szájtátás a Tüzijátékon?
Ati
Aztat mondták volt, BIbic már csak szeptemberben lesz. Iigaz, én még sosem voltam ott.:icon_bigg
Írta 2005. augusztus 17. - 17:21
Persze, hogy érdekelnek.. Szólja, ha megvan.
Ezt pont ma találtam, és passzol is.. Õrség túra
No, nézegesd ill. nézegessétek, remélem teecceni fog.:chin:
Írta 2005. augusztus 17. - 17:15
Ha már a Bibic szóbakerült: Mit szólnátok egy szombat délutáni/koraesti Bibichez és utána közös szájtátás a Tüzijátékon?
Ati
Írta 2005. augusztus 17. - 16:51
Valahogy nem vagyok igazán ivós fajta. Bár most Angliában csúszott pár sör, szóval a végén kitudja..Oszt ilyenkor te is Bibic....?:beer:
Hamarosan talán sikerül feltennem Õrségi képeket a tar.hu-ra. Aztán jól megnézheted...ha kiváncsi vagy rá.
Persze, hogy érdekelnek.. Szólja, ha megvan.
Ezt pont ma találtam, és passzol is.. Õrség túra