Pénteken Bíbic?
Lehet, pénteken jönne a párom is . Nem gáz ha ketten megyünk?
Már átmentünk. Hiányzunk, vagy mivan?halljatok...
vitorlazzatok mar at a kellyses topicba lecci :]
És milyen típus volt? Én a Bíbic környékén találkoztam egy Kelly's-essel. Talán Magnus volt, csak a színeit láttam..
Még jó, hogy itt senki nem küld át minket a Kelly's-es topikba.. Eddig...
És milyen típus volt? Én a Bíbic környékén találkoztam egy Kelly's-essel. Talán Magnus volt, csak a színeit láttam..Ma találkoztam egy Kelly's-es sráccal az Orcy térnél. Szerintem szokott küldeni képet a bringautas blogra, legalábbis a neve ismerõs volt.
Mosma ilyenem is van :-) Gyonyoruseges a Crux-om.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakJa-ja.. A lifteket direkt úgy készítik, hogy semmi nen férjen el rendesen benne.. Ahol régebben laktam ott volt lift, de a biciklik nem igazán fértek be, és mivel a nõcének sok volt a 15 kiló, így 3 emeletet a két bringával tettem meg minden tekerés után. Kellemes volt..A szekrények nálunk sem fértek a liftbe. Anyósomnak vannak kellemes 40-50 éves szekrényei, amik még fából vannak. Szerették nagyon a szállítók.
A szekrények nálunk sem fértek a liftbe. Anyósomnak vannak kellemes 40-50 éves szekrényei, amik még fából vannak. Szerették nagyon a szállítók.Nálunk meg semmilyen lift sincs, ami egyébként nem is hiányzik, de amikor a kanapét, meg a könyvszekrényt cipelte Stiggs meg a papája, az kemény volt. Szegények, majdnem megszakadtak. Én is sok mindent felhurcoltam, de a sok kisebb az nem olyan gáz mint az egy-két dögnehéz cucc.
Ja igen, ti kettõbõl egybe költöztetek. Nekünk nagy szerencsétlenségre 2 hónap átmeneti hely volt, szóval mi egy helyrõl kettõbe mentünk (legalábbis a könyvek ). Nekünk nem tudom mennyi könyv volt csak banános dobozban számolva.. Abból 8-10 körül volt..
Sajnos nekem is muszáj volt bejönnöm. Vicces is volt. Olyan izomlázam volt, hogy reggel nem tudtam felülni az ágyban, szóval inkább legurultam róla..
Jó. Tehát hívjuk fel Kutyáékat és mondjuk meg nekik, hogy péntek este jönnek bibicbe velünk együtt, vagy igen. Megdumáltuk.
Let the people speakNekünk jó volt. A 8.-ról a 9.-re költöztünk. Csak nem ugyanabba a házba, hanem 6 lépcsõházzal arrébb. Itt nagyon pici lift van. Öten alig férünk bele.
Ja igen, ti kettõbõl egybe költöztetek. Nekünk nagy szerencsétlenségre 2 hónap átmeneti hely volt, szóval mi egy helyrõl kettõbe mentünk (legalábbis a könyvek ). Nekünk nem tudom mennyi könyv volt csak banános dobozban számolva.. Abból 8-10 körül volt..Mi "csak" a másodikra költöztünk fel (ötödikrõl ill. földszintrõl le) de csak az én könyveim full megtöltenek egy 80*202 cm-es könyvszekrényt! (tehát a ruhákról, használati- és dísztárgyakról, cédékrõl, a homok- és talajgyûjteményemrõl még szó sem volt!! ) Ami azt illeti, nekünk is maradnak dobozok, mert képtelenség mindent kipakolni, meg felesleges is. Mi három napig keményen húztuk az igát, de hétfõn muszáj volt felkelni és bejönni dolgozni, pedig fájt, elhiheted!!
Nem referalsz, hanem holnap azt mondod, hogy jottok mind es pentek 20:00 bibic :-) Oda mar szeeeep uj LX tarcsafekkel erkezem. Az enyim a legszebb Crux az orszagban :-)
Én már nagyon régen költöztem oda ahol most lakom, de még mindig van dobozolt cucc..
Az elsõ nagy költözésnél 3 napig nem bírtam lábra állni.. Nagy szintek, a harmadikról kellett levinni mindent és nem volt lift. Kb 40-szer jártam meg föl le..
Én már nagyon régen költöztem oda ahol most lakom, de még mindig van dobozolt cucc..
Az elsõ nagy költözésnél 3 napig nem bírtam lábra állni.. Nagy szintek, a harmadikról kellett levinni mindent és nem volt lift. Kb 40-szer jártam meg föl le..
Ne is mondd... életem elsõ igazi, nagy, brutális költözködése. A sok doboz, meg az újságpapírba csomagolt életem... :scared: De most már jó. Nagyon jó.
Let the people speak