Irigyellek! Nálunk olyan pici a lakás, hogy alig fér el a bringa, nemhogy klotyóra(mondjuk én meg szó szerint szoktam járni vécére biciklivel
komolyan) (az meg máshol okoz dugót
![]()
)

Irigyellek! Nálunk olyan pici a lakás, hogy alig fér el a bringa, nemhogy klotyóra(mondjuk én meg szó szerint szoktam járni vécére biciklivel
komolyan) (az meg máshol okoz dugót
![]()
)
Ride everywhere.
.
És ki mondja meg, hogy mi a kihasználatlan terület? Mert demszky szerint a kerékpárút is az!2. Elvehetbének a járdák méretébõl és a kihasználatlan helyekbõl - ezekbõl rengeteg van Pesten!
A bejött pénz az üzemeltetõ Sógor-Koma Kft zsebében maradna, nem épülne abból semmi más csak nyaraló a Horvát tengerparton, meg fekete audi a8-as. Nemrég hallottam a rádióban, hogy a XI. kerület külsõ részein szretne az önkorm. fizetõ pakolást megvalósjtani, ezért pályázatot írt ki. Meg is nyerte egy cég a pályázatot olymódon, hogy mivel szerintük ez nagyon veszteséges lesz, a XI. ker. önkorm. fizeti a kialakítás (parkolóórák , táblák kihelyezése, stb.) teljes összegét, majd ha ez kész, akkor az üzemeltetõ kft-é lesz a teljes bevétel, plusz (a további nagy veszteség miatt) még havi mittoménhánymillió Ft-ot fizet az önkorm. a kft-nek.4. Ha annyit nyavalyog a rohadék városvezetés, hogy nincs pénz az utak felújítására (szerintem van csak lusta g*cik), miért nem csinálják ezt és a bejött pénzbõl oldják meg a kiadásokat?
Petracz: azt írtad h a "legtöbb dugó a belvárosban van". Én erre azt mondom nézz ki reggel 7 és délután 5 között bármikor a Bécsi útra, a solymári téglagyár és az ürömi elágazás között lépésben halad a sor. Vagy reggel M1/M7 bevezetõ szakasza, M3 bevezetõ szakasza. Vagy szinte egész nap a Hungária Krt. Ezek közül egy sincs a belvárosban, mégis nap mint nap errefelé araszolok a dugóban. Gondolom a város többi bevezetõ útján sem rózsásabb a helyzet...
5. Külföldön vannak ún. "park and ride" helyek, mely annyit jelent, hogy a városhoz közel pl. Örs vezér tere, otthagyod a verdát egy õrzött parkolóban, veszel egy metrójegyet és szépen beslattyogsz a citybe. Az a húsz perc, amíg a metróval a város egyik pontjáról eljutsz a másikba, lényegesen rövidebb mint a reggeli csúcsforgalomban várakozni.
Na ezt szeretem ebben az országban: valami szar (nincs kerékpárút, nem lehet bicajjal közlekedni), csináljunk belõle még szarabbat (tiltsuk ki az autókat vagy fizessenek ha be akarnak jönni pestre). Hát ez egy vicc!!!
Én többek közt abból élek, hogy kisteherautómmal pestre is szállítok, de már most itt helyben feladok egy hirdetést: KERESEK BICIKLIS FUTÁRT AKI 1 TONNÁT TUD SZÁLLÍTANI! FIZETÉS: AZ EL NEM FOGYASZTOTT GÁZOLAJ ÁRA. Ezzel kiváltható lenne az én teherautóm bp.-en.
Pitechusnak teljesen igaza van!! Budapest felépítése tök más mint Londoné nem azt mondom hogy szar az ottani ötlet csak Bp-n nem kivitelezhetõ!!
Milenne ha kilõném puskával a kétautós párokat?
Kevesebb autó lenne?