Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Posted 2005. June 14. - 15:40
legalább válaszra méltattak, nem sámli
Posted 2005. June 14. - 15:39
Igazándibol az alleycat.hu-n volt egy felhivás,meg a Bringaútügyi fõelõadó emilcime, tegnap este meg dobtam neki egy kedves levélkét linkestül. Ma meg itt volt a válasz rá!de ez mi?
csak ugy hipp-hopp, minden elozmeny nelkul, mint nyul a kalapbol? vagy mi?
Stiggs
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Posted 2005. June 14. - 15:36
csak ugy hipp-hopp, minden elozmeny nelkul, mint nyul a kalapbol? vagy mi?
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Posted 2005. June 14. - 15:31
"Kedves Oláh György!
Köszönjük a hasznos információkat. Igyekszünk javítani a helyzeten, ahol tudunk. Több esetben a kerületi önkormányzat az illetékes.
Kérem, értesítsen, ha újabb helyszín kerül a honlapra.
Üdvözlettel
Tõkés Balázs
Fõpolgármesteri Hivatal
Közlekedési Ügyosztály "
Posted 2005. June 14. - 15:08
Basszus mindig akkor találtok ki ilyen találkozzunk/sörözzünköt amikor dolgozom :mad:
Ride everywhere.
.
Posted 2005. June 14. - 15:02
anyira elesni se szoktam
kivételesen volt rajtam bukó, de ha nincs akkor lehet h otthagyom a fogam fehérjét
Posted 2005. June 14. - 14:54
Ride everywhere.
.
Posted 2005. June 14. - 14:46
Posted 2005. June 14. - 14:42
És teljesen Bogaras is.:brum:
Posted 2005. June 14. - 14:33
ha nincs jó féked, ne ülj biciklire, vagy tanulj meg fék nélkül közlekedni
Posted 2005. June 14. - 14:32
Posted 2005. June 14. - 14:29
Posted 2005. June 14. - 14:25
Posted 2005. June 14. - 14:20
Szombaton mi épitkezünk, vagyis éppen még bontunk igy MHB kimarad:-((( Vasárnap reggel megyünk páran bicózni Szentendrére, út közben fotó, meg kis sövénnyirás, visszafelé meg Bibic.Felvázolom:szombaton megyek nyírni az MHB-ra, aztán nem tudom. Vasárnap vezetek, de remélem nem hajnalig, tehát megyek a Bíbicbe, de még beszélek anyuval. Tud nekem hozni valaki egy metszõollót? Otthon csak hajnyíró van, meg bajonettek.
Kutyanyúl: Privi ment!
Stiggs
Posted 2005. June 14. - 14:20
No zolee te is szépen gondolkodsz. Asszem ezeket sokan csinálják is, de a kisgyerek nem mehet az útra, 60 éves tata meg nem tud patkázni. /:Na most nem akarok beszólni, de ez elég gáz. Fõleg az a bringaút blog.
Aki nem tud biciklizni, ne bringázzon, bicikliút nincs, autóúton kell közlekedni, ha az nem alkalmas reá akkor a járdán. Demszkykarókat ki lehet kerülni, padkát fel lehet bunnyzni, autók alá nem kell menni.
Én egy megrögzött montis vagyok, mindenhova azzal megyek de a lehetõségekhez mérten nem aszfalton. (A belváros nagy része sajnos ilyen) Az, hogy a bicikliút göröngyös, hiányos a burkolat, országútival járhatatlan egy kissé sem zavar, (sõtt még élvezem is). Ritkán használtam ezeket de mostanában ha fáradt vagyok (ami sajnos igen sûrûn van, és emiatt el is üthetnek->lankadó figyelem) ezeken szoktam hazagurulni és azért nagyon dühító amikor (Pl.ma) egy autó tökéletesen elfoglalja az egész utat pont egy útkeresztezõdés elõtti lámpánál. Azért a gurulást sem kell szó szerint venni, viszonylag gyorsan megyek de ez pont ennek: http://bringaut.free...iafrontalis.jpg
az útnak a végén lévõ lámpánál volt, és ha nincs jó fékem....
Ride everywhere.
.
Posted 2005. June 14. - 14:09
És teljesen Bogaras is.:brum:
Posted 2005. June 14. - 13:59
Biztosan, bár én még nem próbáltam. Viszont száraz fehér nagyfröccs az van és nagyon finom!!!:beer:
Stiggs
Szombat este, fogadalom, fénykép, csomag, én szóttam...
Posted 2005. June 14. - 13:56
Biztosan, bár én még nem próbáltam. Viszont száraz fehér nagyfröccs az van és nagyon finom!!!:beer:Mondja, kedves Stiggs mester, adnak gyömbért a bibicbe'?? Nem magam miatt kérdezem... Tuggya má', mire gondolok ??? :rotfl:
Stiggs
Posted 2005. June 14. - 13:54
Posted 2005. June 14. - 13:48
Az oldalad kiváló, nekem ok. Remélem most már tényleg sikerül képeket is küldenem. Csak így tovább.
Zolle:
MI szerint dõl el , ki mennyire tud bringázni?
A városvezetõk fejében kéne egy kis rend végre, hogy bringa utakra szükség van, volt és lesz is. Ezáltal mindenki a helyére kerülne.
Figyelemfelhivásra szükség van, úgyan is máshogy nem megy.Sajnos.
Az biztos , nagyon sokan azért nem bringáznak mert nincs elég út számukra, az autóktól pedig félnek.
MIndenkinek joga a városban is tekerni, de a félelmüket teljesen megtudom érteni.