Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. június 29. - 12:35
Írta 2005. június 29. - 12:26
Írta 2005. június 29. - 11:57
Lehet rettegni, megvolt az EÜ is, jobb vagyok mint egy harcidoki. Ma a Mester utca-Vácidózsa sarok útvonalat 20 perc alatt abszolváltam, de, hogy mi volt a városban, az hihetetlen. 3 gyökér rámhúzta, 10 gyalogos beszólt - naná, hogy vilingersínen raktam az Andrássy-ig - a Hõsök felé atomkáosz, késöbb meghúztam pedállal valami csilivili fényezést, mert nem fértem el a járdán azon a 40 centin ami volt a szara, meg a fal között.
Köszönöm a gratulációkat, péntekre fel.
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. június 29. - 09:05
Stiggs
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Írta 2005. június 29. - 08:48
Ehhez viszont rengeteg parkoló kellene (akár Park&Ride is, bicó kölcsönzõ systemmel), csak hát ez még eléggé távol áll SAJNOS
Írta 2005. június 29. - 08:37
Örülök hogy azért túlélted a firkálást. Akkor péntek estére küldjünk érted valami többkerekût? :-) Még semmit sem reagált a Tõki, de szerintem nem is fog. A mokkában reggel igaz volt kükü, de a belváros lezárásáról volt szó, és inkább taxis vonalon mozgott a beszélgetés.Meghallgattam Tökös Tõkés mit reagált erre?
Ja most a reggeli Mokkában (azt hiszem így hívják) a tv2-n is fog valaki errõl beszélni, de nem tom lehet-e azt neten fogni és fel tudom-e venni.
Stiggs
Írta 2005. június 29. - 05:47
Ja most a reggeli Mokkában (azt hiszem így hívják) a tv2-n is fog valaki errõl beszélni, de nem tom lehet-e azt neten fogni és fel tudom-e venni.
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 29. - 03:24
Egyébként én azt nem értem miért csinálták az bicóutakkal ami Pl a Bibic felé vezetõn is van, mégpedig ha túl veszélyes egy keresztezõdésben a bringaút, ott hirtelen megszûnik majd folytatódik a keresztezõdés másik oldalán. Ezek régebben folyamatosak voltak, és annyit értek el vele, hogy ha elütnek ott akkor nem neked lesz igazad mert ott tolnod kéne :/ , csak hát öt méterenként le és felszállni már nem hiszem, hogy kerékpározás, fõleg ha néhányan 5 méteren belül is nehezen tudnak felszállni és elindulni... Gondolom errõl sose lesz szó :mad:
Az esés annyi, hogy voltam Dh-zni a Karancs hegyen (nagyanyám ott lakik) és a régi DH verseny pályáján egy vízmosásba ment az elsõkerék... Kivételesen (és sajnos) nem illegálisan mentem keresztül a mindenen, ezért hipergyorsan a 45-50Celsius fokban (órákkal késõbb 35 volt árnyékban) mentem lefele közbe mondtam magamba és hangosan is, hogy "technikával ne sebességgel" de nem hallgattam magamra A melegtõl az egyensúlyom is csökkent...
Most felkötött kézzel kell lennem, nem szálhatok biciklire mert az orvos mondott ilyet, hogy a kulccsont és a lapocka közötti szalag megnyúlt (bal) Jobb oldalt meg a nagyujjam fáj mint az õrült, ha használom. 40-50-nel szar is a válfék
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 28. - 21:51
Írta 2005. június 28. - 20:42
OFF
A volt kedvenc: http://gyik.rulez.or...vasz/index.html
egyik kedvenc videom: http://gyik.rulez.or...id/mov01205.mpg
ON
BMW-d van?
Egy csomó dolgot nem úgy csinálok már, ahogy a vizsgán. Nem szabálytalanul, csak másként. Pl. ha a kocsi állt nem lehetett tekerni a kormányt, szervo ide, vagy oda, mindegy volt. Tolatni nem lehetett tükörbõl, de nekünk olyan kicsi a hátsó ablak, hogy hiába nézek hátra, semmit nem látok, magas a segge a kocsinak. (Van tolatóradar)
Viszont feltûnt, hogy milyen nagyon figyelnek arra, hogy a bicikliutaknak is megadják az elsõbbséget (legalábbis a vizsgán)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. június 28. - 20:17
Egy csomó dolgot nem úgy csinálok már, ahogy a vizsgán. Nem szabálytalanul, csak másként. Pl. ha a kocsi állt nem lehetett tekerni a kormányt, szervo ide, vagy oda, mindegy volt. Tolatni nem lehetett tükörbõl, de nekünk olyan kicsi a hátsó ablak, hogy hiába nézek hátra, semmit nem látok, magas a segge a kocsinak. (Van tolatóradar)
Viszont feltûnt, hogy milyen nagyon figyelnek arra, hogy a bicikliutaknak is megadják az elsõbbséget (legalábbis a vizsgán)
Írta 2005. június 28. - 20:10
Mióta megvan a jogsim tök sokat tanultam vezetni.
A férjem egyszer leszerelte az antennát (mosóba mentünk) azt mondta, ha mégegyszer visszarakom a kezem váltás után a kormányra ráhúz egyet. Ráhúzott. :angevil:
Már nem rakosgatom a kezem vissza a kormányra.
Let the people speak
Írta 2005. június 28. - 19:57
amikor meglett a jogsim, 1 héten keresztül még a 300m-re lakó haverhoz is a trabival jártam, aztán be kellett jönnöm pestre, hát Fót felõl jöttem az M3-ason, de csak a Mexikói útíg jutottam (mondtam, hogy inét-EL és felültem a kisföldalattira)...
...Azóta sem jöttem bejjeb pöstre
EGYÉBKÉNT SOK SIKERT A VIZSGADHOZ, KUTYANYUL
Mióta megvan a jogsim tök sokat tanultam vezetni.
A férjem egyszer leszerelte az antennát (mosóba mentünk) azt mondta, ha mégegyszer visszarakom a kezem váltás után a kormányra ráhúz egyet. Ráhúzott. :angevil:
Már nem rakosgatom a kezem vissza a kormányra.
Írta 2005. június 28. - 19:37
amikor meglett a jogsim, 1 héten keresztül még a 300m-re lakó haverhoz is a trabival jártam, aztán be kellett jönnöm pestre, hát Fót felõl jöttem az M3-ason, de csak a Mexikói útíg jutottam (mondtam, hogy inét-EL és felültem a kisföldalattira)...
EGYÉBKÉNT SOK SIKERT A VIZSGADHOZ, KUTYANYUL:impra:
Let the people speak
Írta 2005. június 28. - 17:32
EGYÉBKÉNT SOK SIKERT A VIZSGADHOZ, KUTYANYUL:impra:
Írta 2005. június 28. - 11:20
De most nem én leszek ottan, sajnos. Majd este nyolc fele emeld meg a korsót, és mondd: éljen! Mi is úgy teszünk.
Írta 2005. június 28. - 11:12
Írta 2005. június 28. - 10:41
Let the people speak
Írta 2005. június 28. - 10:19
Írta 2005. június 28. - 10:16
Stiggs