Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Posted 2005. July 01. - 13:56
ha rámcsörögsz, hogy merre vagy - hév nem jár. csak pótlóbusz egyébként - akkor elgurulok eléd/elétek. Szerintem egyébként a legjobb a Városkapuig Metró, onnan hídonát gyalog, és ilyenek. Ha kiestek a fõdalol, híjjá, aszt megyek.
Mér van ezeknek külön napjuk? Az összes az övék, nem is dolgoznak sose.
Ja meg mindenki: Votec össztelós váz 30k-ért megéri? Régi darab, még a felsõvázcsõben van a teló.
És teljesen Bogaras is.:brum:
Posted 2005. July 01. - 13:30
Minden tisztviselõ rohadék!!!
(na jó vannak kivételek )
Megpróbálom.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. July 01. - 13:27
Na meg a térkép is:
Stiggs
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Posted 2005. July 01. - 13:26
Na végre hogy a sok meló meg meghívótervezés közepette eljutottam ide is
Hallom, este megint Római party lesz? Jajdejó! Alig vártam, hogy véget érjen a hét. Bár esõt mondanak estére, de nem baj, mi az nekünk
AGA: legegyszerûbb talán ha az Árpád - híd pesti hídfõjénél (vagy budai, vagy a Szentendrei út vonalán) felszállsz a 106 buszra, és a Nánási úton leszállsz, vagy egyel utána, dobsz egy jobbost valamelyik utcán, és már lent is vagy a parton.
Ott fogunk vigyorogni kábé 6 - fél héttõl.
Tudátok, hogy ma köztisztviselõk napja van? De nem nagyon harangozták be, úgyhogy most legálban lehet gyalázni õket
csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.
Posted 2005. July 01. - 13:25
Posted 2005. July 01. - 13:09
A matricaügyben haver még nem szólt vissza
G.u.s.4.:
"Szinte eltáncolt a hûtõig, megkereste a három legkevésbé szõrös dolgot benne, egy tányérra rakta õket és figyelmesen nézte kettõ percig. Mivel nem tettek kísérletet arra, hogy megmozduljanak, elnevezte õket reggelinek és megette. Így õk ketten megöltek egy fertõzõ ûrbetegséget, amit Arthur - anélkül, hogy tudta volna - a Flargathon Gázmocsaraiban szedett össze néhány nappal ezelõtt, és ami egyébként Nyugat-Hemisphere lakosságának a felét megölte volna, a másik felét pedig megvakította volna, és mindenki mást kóros lelkialkatúvá és meddõvé tett volna, szóval így a Föld szerencsés volt."
Az ilyenek hiányoznak a mozifilmbõl.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. July 01. - 11:29
Posted 2005. July 01. - 10:15
Szia Kükü, lassan azért kezdek belejönni a médiaszereplésbe:-) Szerintem ezzel sem lesz gond. Egyébként az utak állapotárol, meg a bringásokat veszélyeztetõ helyzetekrõl fog szólni. Nekünk ez is jó, hátha végre felébrednek a "hivatalban" abbol a jónéhány éves csiprózsika álomból.végre szétnéz a sajtó, és nem csak a futárok, ha bringáról van szó.
nyomjad nekik, csak vigyázz, mert minden nem bringás újságíró-riporter hajlamos arra, hogy a szádba adja a paráit. Nekem minden második után eszembe jut, hogy ez most kedvet csinált a bringázáshoz, vagy inkább elvette a maradékot is. Szóval irányítsd te a dumát, és ha tudod, említsd meg a nyári jelmondatunkat: Bicikliseknek sosincs dugó!!!!!
Stiggs
Posted 2005. June 30. - 22:04
nyomjad nekik, csak vigyázz, mert minden nem bringás újságíró-riporter hajlamos arra, hogy a szádba adja a paráit. Nekem minden második után eszembe jut, hogy ez most kedvet csinált a bringázáshoz, vagy inkább elvette a maradékot is. Szóval irányítsd te a dumát, és ha tudod, említsd meg a nyári jelmondatunkat: Bicikliseknek sosincs dugó!!!!!
Posted 2005. June 30. - 16:28
Évvégi zárás pénzügyileg...hm...annyira jól érzem magam. :cry: SÖRT!
És teljesen Bogaras is.:brum:
Posted 2005. June 30. - 16:09
Azért mégiscsak a tiéd az a blog javarészt, mert én pl. biztos nem tudnék megszólalni sem, nemhogy félórás telefoninterjút adni. vagyis tudnék fél órát beszélni (többet is hajaj), csak cél nélkül. Nem lenne hasznára egyetlen biciklistának sem.
Posted 2005. June 30. - 15:44
Tin, nem is az én blogom, hanem azoké akik beküldik a gázos helyeket, Tehát a Tiéd is:-) , meg azoké akik nyirják a sövényt. Én csak szerkesztgetem.Ismertebb lesz a blogod, mint Tomcat-é.
Azért nem akarok "dijnyertes rasszista" lenni hogy többen olvassank mint Tomcatet, remélem ez azért más kategoria....
Talán belefér a budgetbe a söröd Aga:-)
Stiggs
:beer:
Posted 2005. June 30. - 15:40
Posted 2005. June 30. - 15:37
Posted 2005. June 30. - 15:36
Ugye tom
MOst is igy kell eljárni!
Ride everywhere.