Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Posted 2005. July 12. - 16:20
ha kisfiu, ha kislany, ha kismalac, nem szamit :]
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Posted 2005. July 12. - 16:19
Megkérdezhetem, hogy mi az a lánynév? Én is azt hittem, hogy alig lesz, aztán az egyik név azóta tucatnév lett.
Ez nem lesz tucatnév, pláne mert nem mondom meg senkinek! (esetleg nagyon halkan megsúgom ha találkozunk)
Posted 2005. July 12. - 16:18
És tanácsokat sem szoktam adni.
Posted 2005. July 12. - 16:16
de persze nem arulod el, mijaza szuper csajszi nev, ugye?
mellesleg nem ertem, miert kellett azt olyan sokaig keresni.
ha lany lesz, kereszteljetek el mondjuk Bendeguznak, garantaltan O lesz az egyetlen Bendeguz lany az orszagban. vagy Tohotomnek :]
Nem, tényleg nem árulom el, bocsánat. A fiúnevet se. Éspediglen mer' lenyújják a népek. A Bendegúzozást meg se hallottam. Majd visszatérünk rá, ha te tipródsz születendõ utódod nevén!!
Posted 2005. July 12. - 16:06
És teljesen Bogaras is.:brum:
Posted 2005. July 12. - 16:06
Aztán majd megint nem fox velünk barátkozni Meg nünüke, és peronoszpóra, vagy mi a gyász volt.
peronoszpora :]]
mostanaban egy csomo bort iszom.
amugy ektoplazma. ezert jo a tel. nincsenek ilyen fergek sehol
Posted 2005. July 12. - 16:05
Al, ne nézzél ilyen gagyi dolgokat! Nem fog esni és kész! Nahát!!A met.hu szerint viszont fog. Nemtom. Nekem8 :-) Szombaton kivul barmi jo.
Posted 2005. July 12. - 16:04
Na szóval, akkor péntek, szombat, jovõ hét péntek. Igymájó???
dori: a lánynév engem is érdekelne... Csak fiúra van 5letem
csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.
Posted 2005. July 12. - 16:02
Megkérdezhetem, hogy mi az a lánynév? Én is azt hittem, hogy alig lesz, aztán az egyik név azóta tucatnév lett.Hát, az ajánlatot köszönöm, de a névadással az a helyzet, hogy már beleegyeztem abba, hogy ha kiskrapek lesz, akkor Stiggs nevét kapja, Stiggs meg belement, hogy a további utódok nevérõl én dönthetek. Namármost, hosszas bogarászás után szuper csajszi nevet találtam, amibõl csak alig-alig, elvétve ha akad, és második fiúgyermekre is készültem névvel. Mindenesetre inni lehet majd az egészségére!
Ja, hát így változnak az idõk. Bizony, ballagnak a bölcsisek, nekünk is furcsa volt, mert "a mi idõnkben" se volt még ilyesmi. Nem mintha lettünk volna bölcsisek, mert mi se.
Posted 2005. July 12. - 16:01
Hát, az ajánlatot köszönöm, de a névadással az a helyzet, hogy már beleegyeztem abba, hogy ha kiskrapek lesz, akkor Stiggs nevét kapja, Stiggs meg belement, hogy a további utódok nevérõl én dönthetek. Namármost, hosszas bogarászás után szuper csajszi nevet találtam, amibõl csak alig-alig, elvétve ha akad, és második fiúgyermekre is készültem névvel. Mindenesetre inni lehet majd az egészségére!
Ja, hát így változnak az idõk. Bizony, ballagnak a bölcsisek, nekünk is furcsa volt, mert "a mi idõnkben" se volt még ilyesmi. Nem mintha lettünk volna bölcsisek, mert mi se.
de persze nem arulod el, mijaza szuper csajszi nev, ugye?
mellesleg nem ertem, miert kellett azt olyan sokaig keresni.
ha lany lesz, kereszteljetek el mondjuk Bendeguznak, garantaltan O lesz az egyetlen Bendeguz lany az orszagban. vagy Tohotomnek :]
Posted 2005. July 12. - 16:00
Posted 2005. July 12. - 16:00
Posted 2005. July 12. - 15:58
Oké nagy SZ, akkor szombaton hol, és mikor talizunk?
Én benne vagyok, úgyis meg kell ülnöm a Votecet...
mittomen. lezsirozzuk, ha ugy alakul, messze van az meg.
pont ugy mondod, mintha idegenkednek egy kis igenytelenkedestol valamelyik parkban
Posted 2005. July 12. - 15:57
A péntek nekünk már bele volt kalkulálva, szóval részünkrõl (ugye, Stiggs mester??) megsavazva, de nem zárkózunk el a szombattól se. Vagy-vagy. Jövõ hét szintén mehet, sztem most péntek nem zárja ki a jövõ pénteket, sõt. Esni pedig nem fog, mert megmondta a néni a tévébe' reggel, hogy szerdától már nemfogesni.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. July 12. - 15:52
Na jó, most már nem tudom én sem, mi van. Szóval:
- péntek: Kutya & én nem jövünk
- szombat: al01 nem jön und esni fog
- szinuhe: neki mindegy, csak sör legyen
Szavazzunk?
1. péntek
2. szombat
3. jövõ hét
????
A péntek nekünk már bele volt kalkulálva, szóval részünkrõl (ugye, Stiggs mester??) megsavazva, de nem zárkózunk el a szombattól se. Vagy-vagy. Jövõ hét szintén mehet, sztem most péntek nem zárja ki a jövõ pénteket, sõt. Esni pedig nem fog, mert megmondta a néni a tévébe' reggel, hogy szerdától már nemfogesni.
Posted 2005. July 12. - 15:42
elkeresztelhetjuk majd mi?
ugy tudtam, nincs a bolcsiben ballagas. vagy ugy emlekeztem?
szal furi volt
en nem is jartam bolcsibe. de akkoris...
Hát, az ajánlatot köszönöm, de a névadással az a helyzet, hogy már beleegyeztem abba, hogy ha kiskrapek lesz, akkor Stiggs nevét kapja, Stiggs meg belement, hogy a további utódok nevérõl én dönthetek. Namármost, hosszas bogarászás után szuper csajszi nevet találtam, amibõl csak alig-alig, elvétve ha akad, és második fiúgyermekre is készültem névvel. Mindenesetre inni lehet majd az egészségére!
Posted 2005. July 12. - 15:39
Én benne vagyok, úgyis meg kell ülnöm a Votecet...
Posted 2005. July 12. - 15:38
1 pentek
2 szombat
3 jovohet pentek -al
ebben a sorrendben
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. July 12. - 15:37
Na jó, most már nem tudom én sem, mi van. Szóval:
- péntek: Kutya & én nem jövünk
- szombat: al01 nem jön und esni fog