Van ez így... Amikor az smst küldted, pont tekertünk hazafelé. Lesz még bõven alkalom, hogy :beer: egyet a Bibicben, egy pénteken nem múlik semmi.
hacsak nem a rabszolgadrol van szo :]
Van ez így... Amikor az smst küldted, pont tekertünk hazafelé. Lesz még bõven alkalom, hogy :beer: egyet a Bibicben, egy pénteken nem múlik semmi.
jojo.
mero veletlensegbol az illeto, akivel mindenkeppen talalkozni akartam este, az a Bibicben kotott ki :] azert is dobtam aztan somost, hogy de akkor most megis, ha ott vagytok
2-3 Stiggs, dori
Szinuhe-nak a múlt péntek se volt jó, aztán meg...
Pentek Bibic, miheztartas:
1 al
2 Stiggs
3 Dori
4 Kutyanyuszi
5 Petra
szinuhe? AGA? Agat nem kene felhivni valakinek, asszem irt olyat, hogy neki net mostansag nem annyira. Meg sokan masok?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speaktenyleg... miert is ne?
2-3 Stiggs, doriDe penteken ki Bibic? szinuhe aszondja o nem. Stiggs kedvesed is azt irta nyemjo neki. Szal akkor pentek ki Bibic?
1. al
De, péntek este Bibic. Csak lehetett volna szerda is, Városliget. Csak úgy, bibictõl függetlenül.
Let the people speakSzerda nekem nemjo. Meg masnap masnap van. A liget meg messze amugy is. Akkor pentek nincs Bibic? Vagymi?
Let the people speak(elnyerem snapszeron Szinuhe fizuját, az úgyis pont kell nekünk )
deeee nem.
mer elkanaszodtok. az elso es visszavonhatatlan hiba, mikor az ember lazit kicsit a gyeplon. szoval nem
megmondtam, mindenki megy, ahova akar. es kesz :]
Nekem csak csütörtök vagy péntek jó... :-(
Stiggs
Léccci legyél megbocsájtóbb és türelmesebb velünk nulla rutinnal házasodunk, közben dolgozunk, meg otthont szervezünk, bozótost gyalázunk a bringaútról, Stiggs mester médiaszerepel, gyakorlatilag azt se tudjuk, hol áll a fejünk.... Csak legalább az esküvõn legyünk túl, utána úgyis gyakran :cheers: majd!!
najo.
akkor menjen mindenki oda es akkor, ahova es amikor akar. napalm.
amugy a Varosliget tokperfekt, mellette melozunk Kutyanyullal. O mellette is lakik.
de persze az O neveben nem beszelhetek, szoval inkabb felejtesetek el, amit mondtam :]