Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. július 27. - 15:24
2. Láttam múltkor egy ilyet: futár vagyok, nem az ellenséged. Esetleg lehetne belõle "bringás vagyok, nem az ellenséged" fordítás. Szerintem nem túl durva, cserébe elgondolkodtató. Mit szóltok?
Szerintem tök jó. Egyáltalán nem durva, sõt. :cool2:
Írta 2005. július 27. - 15:21
Én néha jobban tartok a szembe jövõ bicajostól, mint az autóstól, fõleg ha kisgyerek ül a bicajon, mert mindig keresztbe mennek a kerékpárútonSajna van egy csomó emberke, akinek csak az jön le, hogy ha bringázik, akkor anyázni kell az autósokat, ha kell, ha nem, meg ilyenek.Közben meg közlekedni azt nem tud.
Írta 2005. július 27. - 15:19
Sajna van egy csomó emberke, akinek csak az jön le, hogy ha bringázik, akkor anyázni kell az autósokat, ha kell, ha nem, meg ilyenek.Közben meg közlekedni azt nem tud.
Köszi a pólót kicsim!
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. július 27. - 15:14
Hát igen, a múltkor teherautóval kanyarodtam az Andrássyra, látom jön a bringás csajszi a zebra melletti bringasávon. Na mondom feltartom a mögöttem jövõket nehogy elüssék úgy kanyarodtam, hogy mind a két sávot elfoglaljam. Megállok nézem ahogy átkarikázik, majd rám néz és a szájáról leolvasom "a húha anyád"....szoval az autosok zome korantsem olyan gaz, mint az itt elhangzo tortenetekbol kiderul
Írta 2005. július 27. - 15:14
1. Dawn a fórumról (akivel mellesleg egy helyen dolgozunk )kérésére:
VAN BIKEMAG Fórum Team MEZ!!! Akit érdekel, szóljon. Próbálni is lehet, ára 5000 Ft. Coolmax anyagból. Kutyanyúl, neked egy XL-est már berendeltem.
2. Láttam múltkor egy ilyet: futár vagyok, nem az ellenséged. Esetleg lehetne belõle "bringás vagyok, nem az ellenséged" fordítás. Szerintem nem túl durva, cserébe elgondolkodtató. Mit szóltok?
3. Ja, bocs! A magyaroknál mikor lesznek ilyen táblák???
csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.
Írta 2005. július 27. - 15:02
Ha elegen vagyunk, akár itt is lehet ilyen.
Úgy van, úgy van!! Bicóra, magyar!
Írta 2005. július 27. - 14:53
Írta 2005. július 27. - 14:49
Bárcsak lenne ilyen itt is hazánkbanItt nézzétek meg az amerikai bringás kresz jelzéseket! betojtok!
http://bicikliut.freeweb.hu/
Stiggs
Írta 2005. július 27. - 14:49
nekem reggel sztendre - damjanich u. (7ker) autóval kb 1,5 óra...bringával 50 perc de akkor kényelmes voltam és körültekeintõ meg én már csak akkor autózom ha nagyon muszáj....má utálom.Bar ez off es egyaltalan nem akarlak rabeszelni az autozasra, de ez csak azert van mert meg friss a jogsid. Nincs 2-3 bejaratott utvonalad, nem ismered a legrovidebb utat, a kis bujtatokat es nem vagy geci.
En hetfon ceges jarmuvel nyomultam reggel obudarol budaorsre es 35 perc alatt abszolvaltam ;-)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. július 27. - 14:45
Írta 2005. július 27. - 14:44
Stiggs
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Írta 2005. július 27. - 14:43
Írta 2005. július 27. - 14:43
Írta 2005. július 27. - 14:26
Lehetne. Ennek a kresz táblának ez az eredeti szövege. Lefordítva talán, osztozzunk az úton, lehetne. Bár az szerintem túl direkt. De nyitott vagyok a magyar szövegre is, csak értelmes legyen.nem lenne jobb magyar duma?
Írta 2005. július 27. - 14:21
Írta 2005. július 27. - 14:17
Az otthoni mélem van megadva .nem a céges, hamarosan megnézem, de még dolgozom.En sem akarom, hogy elussenek, csak magamra irom a kovetkezmenyeket. Mert ugye fel is epul az ember. Ez ilyen onvedelmi dolog. ;-)
Kepeket megkaptad? Nem tul jok, de mobil ezt tudja.
Elsõre nekem is tetszettm csak félek a sok baromtól, tudod. Igen pofán, na gyere, oszt jól rádhúzza a kormányt!
Nem kéne. Nem gyõzhetünk, õk a nagyobbak, inkább meggyõzni kéne õket, ellentét igy is van elég.
És nem egyéni, STR polot csak olyan kap a ki jön sövénytnyirni, csak pár darab lesz, és ha látsz egyet, tuti biztos lehetsz benne hogy egy csapatba tartoztok! Ez a lényege.
Stiggs
Írta 2005. július 27. - 14:08
Kepeket megkaptad? Nem tul jok, de mobil ezt tudja.
Lassú. Tegnap Kálvinról, haza kõbányára bicóval 19 perc!!!
Én nem akarok ilyen agressziv dolgot, nem írnám magamra hogy üssenek el, és próbálják ki hogy szájbarugm-e õket. De általában ha átmennek rajtunk nem nagyon kapálózunk, rugdalózunk, hanem inkább fájunk!
Stiggs
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. július 27. - 14:01
Én nem akarok ilyen agressziv dolgot, nem írnám magamra hogy üssenek el, és próbálják ki hogy szájbarugm-e õket. De általában ha átmennek rajtunk nem nagyon kapálózunk, rugdalózunk, hanem inkább fájunk!
Stiggs
Írta 2005. július 27. - 13:49
Kiru a pólóterv Al!
Írta 2005. július 27. - 13:49
http://blog.tomcatpo...tsz_preview.gif
Lesz polotok, már meg van tervezve, addigra le is lesz gyártva. Szép Share the road feliratos, a jingjangos cuccal.
Ja és átküldtem a tmobile ügyfélszolgálatra a linket, hogy milyen jogon bszák szét az utat, veszélyeztetnek minket, meg hogy kukk az oldalra! Osztják öket rendesen az olvasók!
Stiggs
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak