Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Láncterelõk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
403 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

nekem is kellene de ojan ám ami válóval kopatibilis!ha van tipp ötlet akkor pliz

E.13 DualRingSecurity - 31e

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Van olyan MRP, ami ilyen megoldasu. A lanctanyer belso felenel is a hajtokaron van rogzitve, ezert az is forog. A Haro dual -okon volt ilyen.

nekem is Acor láncvezetõm van, aztán nagyon kaki... A lényeg az, hogy ilyet véletlen se szerezz be...

Acorbol is van tobb tipus, es a dragabbik az nagyon is jol mukodik. Ugyhogy nem kene kizarni a ceg osszes termeket azert mert neked pont a legroszabb van.
Amugy nekem is volt regen Acor lancterelom, szerintem olyan mint ami most neked van, es neha bizony kiesett a lanc. Nagyon jol be kell allitani ahoz hogy ne essen ki gyakran.

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
ja olyat már én is láttam és tényleg hasznosnak néz ki meg azért feszítõs is ;D amikor MRP lányfeszítõrõl beszélnek akkor szoktam olyat látni...lehet h hozzá jár??

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nekem is Acor láncvezetõm van, aztán nagyon kaki. Mondjuk nekem nem került egy forintomba se, de az más kérdés. A lényeg az, hogy ilyet véletlen se szerezz be, csak akkor ha szemtelenül olcsó, mert azért a semminél még mindíg jobb. Hajlik mint a kolbász, de szerintem azért, mert 44-es tányérral küldöm. Kisebbel talán nem fog úgy hajolgatni.

Küldi valaki 32-es tányérral? Mert tervezem, hogy én is azzal nyomassam, csak félek, hogy semmit nem fog érni a láncterelõm

Ja és házi sufnituna rulz! Tényleg a házi a cuccok a legjobbak a világon!

Kérdés: hol lehet beszerezni olyan dupla-rockring-szerûséget? már láttam egy két srácnál, hogy mindkét oldalra felraktak valami bizbaszt, és akkor semelyik irányba se hullik le a cucc!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no hogy végig olvastalak Titeket,nekem is kellene de ojan ám ami válóval kopatibilis!az tudom agy az mrpnek van ijenje csak nem mrp a neve de az gondolom horror áras!
ha van tipp ötlet akkor pliz

küküllõ

küküllõ

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
És mi a véleményetek a láncvillára szerelhetõ terelõkrõl?? ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
rob: várjuk az eredményt ;)

Lama

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Jajajaj

Srácok, bocsi, de elfelejtettem ide benézni már régen!  :-[

Remélem nincs harag!

Csapágyas nem lesz, mert bonyolult. És nincs értelme.

Helyette kutya-cica kombót terveztem, azaz a felsö görgö helyére láncterelö.

Sajnos az esztergályos laccú, mint a reumás csiga, szóval a sajátom sincs még kész, nemhogy a többi. De ha eredmény van, jövök képekkel!

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Kepet leccci!!!!!!
Erdekelne 1 de nagyon foleg ennyiert!

vad

maceee

maceee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
naaa rob hol a kép?
ja rob kéne szerválnod nekem egy 38 os tányért csak nekem 4 karos vueltám van és nemtom hogy szabványos méretú e de ha megnéznéd megköszönném.

ja és ha minden igy ok akkor én is fönn vagyok a listán

Boxxer

Boxxer

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
32-es tányérra biztos nem megy fel az az Mrp replicat?  ??? ???

vendég__*

vendég__*
  • vendég
rob: Én bejelentkeznék egyre ha még van.A csapágyas miben különbözik??

Lama

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
A lézer már kivágta, és most nem megy 46-ossal biztos. De ha Te kifúrod, menni fog úgy is :) Én már ezzel nem szórakozom.

Képet hozok jövõ hétre.

maceee

maceee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
na kecske azz a téma hogy szeretném látni mit veszek ezért egy képet dobhatnál

elekecske

elekecske

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Beszeltem a sraccal, most epp nyaral, de szeptemberben all mindenki rendelkezesere. Egy MRP replicat kb olyan 4000 forintnyi osszegert vallal.

maceee

maceee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
nekem meg 32esre kéne ha totál biztos nem esik le
mert evvel a acorral csak szivok mint a kis torkos borz.

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
46-osra 100%, hogy nem jó??

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Ha minden jól megy, lesz 3 házi készítésû láncterelõm, két görgõs, mint az Acor, de erõsebb, és nem olyan béna görgõkkel, hanem olyanokkal, mint a nagy Acor-on van, meg az MRP-ken, csak nem narancssárga, hanem világos.

Ha valakit érdekel, olyan 2.5-3 ezerért megválnék tõle. Ezek a prototípusok, csak a lézeren a srác egyszerre "véletlen" 4-et vágott ki, és csak egy kell nekem... :)

Még egy-két hét, kb mire kész lesz, de érdeklõdést elfogadok.

44-estõl 36-os tányérig jó.

Rozsdamentes acélból van a lemez, a görgõk csapágyasak is lehetnek igény szerint.

maceee

maceee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
elek nyomj egy árlistát hogy mit mennyiért csinál ,mert haa olcson csinálja akko kéne egy mrp replica

elekecske

elekecske

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Nekem van egy ismerõsöm aki tud csinálni igény szerint láncterelõt, majd elõkeritem a számát és felrakom ide.
Egyébként a srác abban a gyárban volt ipari tanuló ahol az MRP-t is gyártják!!