jó, de az csapágyházra szerelhetõ. a giant-nak meg van 3 külön kis pöcse a monoblokk körûl amire felrakod.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Láncterelõk
Indította
maceee
, 2002. június 04. 22:25
Írta 2004. július 11. - 13:11
Írta 2004. július 11. - 13:08
mi a tököm baj lenne az acorral? láncot feszít, csak mint látjuk nem kell kis tányérral használni...
ird má le, hogy mé nem jó az... ?
ird má le, hogy mé nem jó az... ?
Írta 2004. július 11. - 11:45
jó, de az csapágyházra szerelhetõ. a giant-nak meg van 3 külön kis pöcse a monoblokk körûl amire felrakod.
Írta 2004. július 11. - 11:41
Ugyan az mint az acor!
http://www.mali.hu/i...pic=trade-names
Vegyél dmr-t vagy roox-ot mind a kettõ nagy királyság! Biztos a neuzertõl is lehet szerezni feszitõt ami a gianté de lagalább 1.5X annyiért ugyanazt mint az acor!!!!!
:'(
http://www.mali.hu/i...pic=trade-names
Vegyél dmr-t vagy roox-ot mind a kettõ nagy királyság! Biztos a neuzertõl is lehet szerezni feszitõt ami a gianté de lagalább 1.5X annyiért ugyanazt mint az acor!!!!!
:'(
Írta 2004. július 11. - 10:58
öhömm.. > De láncbuzerátorról van szó mána. Te vennél olyat?
Ott ki kell válaszd a country-t....válazd USA-t
lor: 3e-ért? ...nekem olyan körülölelõs kéne....ami az AC-n van az milyen?
Ott ki kell válaszd a country-t....válazd USA-t
lor: 3e-ért? ...nekem olyan körülölelõs kéne....ami az AC-n van az milyen?
Írta 2004. július 11. - 09:56
jajjkell a f*sznak acor :-X
monoblokkod mi? ;D
amugy a giant oldalán hogy kell továblépni? beirom szépen az urlt aztán csak ilyen országútis borotváltlábú izék vannak itt... ???
Írta 2004. július 11. - 00:28
ketfele van.
ez ami a dh-n van meg van a masik ami az ac-hez.
dh korulolelos
ac olyan mint egy mrp
majornak volt dh-ja most probalkozz lcs-nel
vagy vole mert nala is volt iylen vaz
egy ac-re valot nemreg adott el haverom ~3eft-ert
ez ami a dh-n van meg van a masik ami az ac-hez.
dh korulolelos
ac olyan mint egy mrp
majornak volt dh-ja most probalkozz lcs-nel
vagy vole mert nala is volt iylen vaz
egy ac-re valot nemreg adott el haverom ~3eft-ert
Írta 2004. július 10. - 23:24
Írta 2004. július 10. - 23:21
ACor-nak van ilyen cucca, ugyan az mint a Gianté.
15 EZER HUF!
nekem is ez van, mondjuk enyim nem acor ;D
15 EZER HUF!
nekem is ez van, mondjuk enyim nem acor ;D
Írta 2004. július 10. - 23:02
hellóú.
Ki mit tud a Giant "láncbuzerátorról"? Itthon lehet kapni, és ha igen hol, illetve mannyiért? ???
ez talán segít
http://www.giant-bic.../04-DH-TEAM.jpg
Ki mit tud a Giant "láncbuzerátorról"? Itthon lehet kapni, és ha igen hol, illetve mannyiért? ???
ez talán segít
http://www.giant-bic.../04-DH-TEAM.jpg
Írta 2004. július 10. - 22:59
HEJ
na ettõl féltem,hogy van ez,csak nem annyiért amit nekem megér!!
hát akkor passz!
marad váltós módszer,de abból is e-tipusú kellene,abból is a fölsõházas xt v xtr a jó mert annak nem ojan magas a "teteje"!!
meg vagyok ba*zva ezzel a gondal... :-\
na ettõl féltem,hogy van ez,csak nem annyiért amit nekem megér!!
hát akkor passz!
marad váltós módszer,de abból is e-tipusú kellene,abból is a fölsõházas xt v xtr a jó mert annak nem ojan magas a "teteje"!!
meg vagyok ba*zva ezzel a gondal... :-\
Írta 2004. július 09. - 23:14
Ebõl én most sokat nem értettem, mivel életemben nem vizslattam még láncterelõt, de majd megpróbálom neki elmagyarázni. ;D Viszont azt tudom, hogy középsõ tányér van fent (ami asszem 32-es). És alul hajlik el.
Írta 2004. július 09. - 22:52
Helló Kolbee!
Nem rossz darab az se,de inkább nagy tányérokhoz való 42-44. Az alsó részen hajlott el neki ahol a görgõ van ugye!? Probáljátok meg fullra beállitani a terelõt. Ehez min 5 le kell szednetek a kart. A Tányért meg rakjátok belüre a közép helyére ha a nagy vant fent. :
Nem rossz darab az se,de inkább nagy tányérokhoz való 42-44. Az alsó részen hajlott el neki ahol a görgõ van ugye!? Probáljátok meg fullra beállitani a terelõt. Ehez min 5 le kell szednetek a kart. A Tányért meg rakjátok belüre a közép helyére ha a nagy vant fent. :
Írta 2004. július 08. - 21:18
Azér' az a drága Acor se egy nagy szám. Haverom csúnyán szív vele. Fölrakta simán, csak úgy hányta lefelé a láncot. Elesett, elhajlott. Most úgy néz ki, hogy a tányér belsõ felén tartja a láncveszítõ a láncot, meg a tetején is, és fölrakott rá egy rockringet. A lánc körbe van építve minden létezõ irányból, és még így is leesett neki. :
Írta 2004. július 05. - 22:31
Nem kell hozzá bovden se váltókar. Az elsõ váltonak a "H" álitó csavarját nyugodtan kiveheted, az "L" helyet meg keresel egy hoszabbat. Majd adig csavarod a végállást mig nem lesz a tányérral egy vonalba. ( sis váltonál ha nem top singes elég a csavarok alol kiszedni a felete mûanyagot.) és bisztos hogy mûködni fog,nekem is igy van megoldva a troger bringámon. ;D
Írta 2004. július 04. - 17:14
ezzel az elsõ váltóval csak az a gáz, hogy ha jól tudom, ahoz bovdenezés+váltókar is kell, hogy jó helyen pózoljon nem?
Nem kell hozza.
Ha nem eleg a ket vegpont allito csavar, akkor egy darab bovdennel tudod rogziteni a valtot, es akkor fixen a helyen marad.
vendég__*
Írta 2004. július 04. - 16:28
ezzel az elsõ váltóval csak az a gáz, hogy ha jól tudom, ahoz bovdenezés+váltókar is kell, hogy jó helyen pózoljon nem? Mert az én vázamra nem tudok váltót tenni, mert nincs a bovdenháznak az a tartó batromsága a nyeregvázcsõnél!!
Írta 2004. július 04. - 10:04
nekem is Acor láncvezetõm van, aztán nagyon kaki. Mondjuk nekem nem került egy forintomba se, de az más kérdés. A lényeg az, hogy ilyet véletlen se szerezz be, csak akkor ha szemtelenül olcsó, mert azért a semminél még mindíg jobb. Hajlik mint a kolbász, de szerintem azért, mert 44-es tányérral küldöm. Kisebbel talán nem fog úgy hajolgatni.
Helló!
Ha a két görgös acorod van akkor vágd le a felsõ kart! Az alsót állitsd rendesen. Felöre meg tolj rá egy elsö váltot amanyire lehet és jó lesz.
Írta 2004. július 03. - 20:11
Az MRP drágább...igaz csak egy picivel...persze attól még igazad van sajnos !