Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XV. BMFT tali SAUH 2005. július 22-24.
Indította
sala
, 2005. március 14. 23:45
Írta 2005. július 20. - 10:30

És megint, mint tavaly:
Mi sem tudunk menni. Az ok magánjellegû; a program rokonlátogatás a kórházban...
Mi sem tudunk menni. Az ok magánjellegû; a program rokonlátogatás a kórházban...
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2005. július 20. - 10:23

Összefoglalva:
A vonat a Keleti pályaudvarról indul 13.23-kor az út kb 4 óra lesz, 18:17kor érkezünk meg Sátoraljaújhelyre. Innen egy rövid bringatúra a libegõhöz, amit remélhetõleg bekapcsolnak nekünk. A jegy ára cca 300 forint lesz.
Fürdési lehetõség valószinüleg lesz. Sátorhely van, temérdek, kb 1000 forint a költsége a vízzel együtt. Kaja valószinüleg lesz, hozhat mindenki krumlit, lecsót, oldalast, bélszínt, felsált, dagadót, pacalt, aztán majd csinálunk valamit.
Hazafele a SAUH-ról induló 16:20as vonattal jövünk, Jorus elintézte hogy ezen is lesz bringaszállító. Kb visszafele is 4 óra lesz az út, hacsak nem tolták el pestet 200km-el odébb nyugatnak.
A vonat a Keleti pályaudvarról indul 13.23-kor az út kb 4 óra lesz, 18:17kor érkezünk meg Sátoraljaújhelyre. Innen egy rövid bringatúra a libegõhöz, amit remélhetõleg bekapcsolnak nekünk. A jegy ára cca 300 forint lesz.
Fürdési lehetõség valószinüleg lesz. Sátorhely van, temérdek, kb 1000 forint a költsége a vízzel együtt. Kaja valószinüleg lesz, hozhat mindenki krumlit, lecsót, oldalast, bélszínt, felsált, dagadót, pacalt, aztán majd csinálunk valamit.
Hazafele a SAUH-ról induló 16:20as vonattal jövünk, Jorus elintézte hogy ezen is lesz bringaszállító. Kb visszafele is 4 óra lesz az út, hacsak nem tolták el pestet 200km-el odébb nyugatnak.
Írta 2005. július 20. - 10:18

okay...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. július 20. - 10:18

Hali!
Fahazas szallas van meg esetleg? Furdesi lehetoseg? Erosen godnolkozom egy vonatos lemenesben. Azt olvastam - korabbi bejegyzesekbol - hogy lesz bringas vagon. Mikor indul ez a vonat? Hazafele is lesz?
Fahazas szallas van meg esetleg? Furdesi lehetoseg? Erosen godnolkozom egy vonatos lemenesben. Azt olvastam - korabbi bejegyzesekbol - hogy lesz bringas vagon. Mikor indul ez a vonat? Hazafele is lesz?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. július 20. - 10:15

jaj de szét vagytok csúszva
elejéhez+feléhez=felenéhez
elejéhez+feléhez=felenéhez
Írta 2005. július 20. - 10:12

a felvonó mijéhez?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. július 20. - 10:10

ööö...én még sosem jártam arra, hogy/hol foglak megtalálni benneteket?
ki lesz ott már péntek du/este?
Cityben kérdezd meg hogyan jutsz fel a felvonó felénéhez. Ott már nem tévesztheted el õket

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2005. július 20. - 10:10

nincs kijelölés 
odamehetsz a libegõ aljára csak a kocsit nem viszi fel az a szutyok, mer ugye nem fér bele a székbe
a szervízút meg a városban kezdõdik valahol máshol

odamehetsz a libegõ aljára csak a kocsit nem viszi fel az a szutyok, mer ugye nem fér bele a székbe

a szervízút meg a városban kezdõdik valahol máshol
Írta 2005. július 20. - 10:09

ha nem találnék oda majd szidom a sz@r pálya-kijelölést...:-)
Írta 2005. július 20. - 10:03

gigamega sokan leszünk 
hú hát most nem tudom megmondani fejbõl hogy hogyan jutunk fel, mert legutoljára mikor kocsival mentünk fel akkor benn csücsültünk a dobozban és nem láttunk ki, csak kiabáltunk
ha beérsz a fõútra, kérdezz meg egy illetékest hogy merre tudsz feljutni a sípálya szervízútjára
eléggé szutyadék út, de eccercsak vége, nagy boltív az út felett, jobbra kis büfé, faház, izé, és ottan leszünk nagy ricsajban.
célszerü lenne hogyha mondjuk olyan 6 körül a SAUH-i vonatállomásnál integetnél nagyon bután, hogy felismerjünk
aztán valaki csak útbaigazit majd!

hú hát most nem tudom megmondani fejbõl hogy hogyan jutunk fel, mert legutoljára mikor kocsival mentünk fel akkor benn csücsültünk a dobozban és nem láttunk ki, csak kiabáltunk

ha beérsz a fõútra, kérdezz meg egy illetékest hogy merre tudsz feljutni a sípálya szervízútjára
eléggé szutyadék út, de eccercsak vége, nagy boltív az út felett, jobbra kis büfé, faház, izé, és ottan leszünk nagy ricsajban.
célszerü lenne hogyha mondjuk olyan 6 körül a SAUH-i vonatállomásnál integetnél nagyon bután, hogy felismerjünk
aztán valaki csak útbaigazit majd!
Írta 2005. július 20. - 09:58

ööö...én még sosem jártam arra, hogy/hol foglak megtalálni benneteket?
Írta 2005. július 20. - 09:52

Péntektõl várhatóan napos ídõre számíthatunk Miskolc térségében, a hõmérséklet 25-28 fok körül alakulhat. Számottevõ csapadéktól nem kell tartanunk. Gyenge északkeleti szél elõfordulhat.

Írta 2005. július 20. - 09:52

Írta 2005. július 20. - 08:37

golf azér eszik elég keményen, pláne ahogy tez vezet
a jegy cca 3e ft odavissza, ami nem basz földhöz, legalábbis nem egy érvágás számomra
meg a vonat sokkal gegebb mint 3 órán át egy clioban nyomorogni, merhát az mégiscsak egy gyökkettõ autó. szóval 3an+csomag sztem az öngyilkosság
a jegy cca 3e ft odavissza, ami nem basz földhöz, legalábbis nem egy érvágás számomra
meg a vonat sokkal gegebb mint 3 órán át egy clioban nyomorogni, merhát az mégiscsak egy gyökkettõ autó. szóval 3an+csomag sztem az öngyilkosság
Írta 2005. július 20. - 08:34

nem akar fizetni?
bár ótó is cash mert Saláéknál is be kell szállni a benzinbe
gyere már,kihozzuk olcsóra:)
Golfod? ha elegendõen megyünk,azzal is olcsó
bár ótó is cash mert Saláéknál is be kell szállni a benzinbe
gyere már,kihozzuk olcsóra:)
Golfod? ha elegendõen megyünk,azzal is olcsó
Írta 2005. július 20. - 07:05

Írta 2005. július 20. - 02:20

Yoci, ne képzeld már azt, hogy csak ugy megteheted, hogy nem jössz, kivel fogok inni?
felháborito...
thez: neked a vonat nem elég jó, vagy csak szar vagy?
amugy valaki hozhatna egy kissebb palack folyékony nitrogént
felháborito...
thez: neked a vonat nem elég jó, vagy csak szar vagy?

amugy valaki hozhatna egy kissebb palack folyékony nitrogént
Írta 2005. július 19. - 23:21

na,...
Sala, azaz clio már csak az egyetlen reményem....
ha még megvan az az egy hely...
remélem...:-(
Sala, azaz clio már csak az egyetlen reményem....
ha még megvan az az egy hely...
remélem...:-(
Írta 2005. július 19. - 20:46

Én gépem jó 15 kg, emellé már csak két cc, vagy egy DH gép fér 
Saláé meg megy belülre, Thyék meg összebújnak

Saláé meg megy belülre, Thyék meg összebújnak

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2005. július 19. - 20:27