Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XV. BMFT tali SAUH 2005. július 22-24.
Indította
sala
, 2005. március 14. 23:45
Írta 2005. július 21. - 14:43

sztem mi [tesóm/én]
meg aki kocsival jön és ott lesz akkorra, mert a P106ba sok cucc nem fér ám. csak akkor voncsis különítmény legyenszíves felhívni engemet mikor odaért (vagy elõtte kicsivel hogy ne kelljen várni rám) és akkor kimegyek vasútállomásra.
meg aki kocsival jön és ott lesz akkorra, mert a P106ba sok cucc nem fér ám. csak akkor voncsis különítmény legyenszíves felhívni engemet mikor odaért (vagy elõtte kicsivel hogy ne kelljen várni rám) és akkor kimegyek vasútállomásra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. július 21. - 14:37

viszont akkor jipí, hurrá nyaralunk, stbstb
csak a táSKÁkat ki viszi fel?
csak a táSKÁkat ki viszi fel?
Írta 2005. július 21. - 14:35

na
nem depizni itt jobbrabalra pöcsök
megyünk oszt jólesz. mindenki azzal jön amivel akar, és annyit iszik amennyit akar. szt ennyi :spoko:
arról volt szó ha jól tévedek, hogy faház nem tuti, víz viszont igen, sátorhely száma megszámolható végtelen. olyan kempingfõzõt asszem tudok vinni, nemtom vane benne gáz. de nehogymá essen esõ...
mink ótóval megyünk (kövezzetek meg) tervek szerint péntek délelõtt indulunk. hogy ebbõl mi lesz azt nemtom, de valszeg az elsõk közt érünk majd oda. (legjobb sátorhelyek stipistopi)
ennyi tán?
clio: meglesztek várva, de nem este nyolcra érjetek oda.
nekem itt a számom, lehet majd eligazítást kérni ha valakinek valami nemtiszta (eltévedt, stb)
30/446 45 21
nem depizni itt jobbrabalra pöcsök

megyünk oszt jólesz. mindenki azzal jön amivel akar, és annyit iszik amennyit akar. szt ennyi :spoko:
arról volt szó ha jól tévedek, hogy faház nem tuti, víz viszont igen, sátorhely száma megszámolható végtelen. olyan kempingfõzõt asszem tudok vinni, nemtom vane benne gáz. de nehogymá essen esõ...

mink ótóval megyünk (kövezzetek meg) tervek szerint péntek délelõtt indulunk. hogy ebbõl mi lesz azt nemtom, de valszeg az elsõk közt érünk majd oda. (legjobb sátorhelyek stipistopi)
ennyi tán?
clio: meglesztek várva, de nem este nyolcra érjetek oda.

nekem itt a számom, lehet majd eligazítást kérni ha valakinek valami nemtiszta (eltévedt, stb)
30/446 45 21
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. július 21. - 14:35

végülis mikor szólj?
1 nappal elõttel elég
1 nappal elõttel elég
vendég_fac€_*
Írta 2005. július 21. - 14:34

sziasztok!
Mostanában nemnagyon uutok géphez:(
csak szeretnék szólni,hogy nem tudok menni a talira és a maratonra se:(
bocs hogy most szólok.
Jó tekerést meg szórakozást!
remélem legközelebb összejön nekem is...
Mostanában nemnagyon uutok géphez:(
csak szeretnék szólni,hogy nem tudok menni a talira és a maratonra se:(
bocs hogy most szólok.
Jó tekerést meg szórakozást!

remélem legközelebb összejön nekem is...
Írta 2005. július 21. - 14:23

aha.
csak azért érdekes ez hogy fenntartsanak-e egy szobát 2 éjszakára, vagy sem. de lehet hogy a csakszombatba bele sem mennek.
telefonos segítséget fogok igénybe venni...
csak azért érdekes ez hogy fenntartsanak-e egy szobát 2 éjszakára, vagy sem. de lehet hogy a csakszombatba bele sem mennek.
telefonos segítséget fogok igénybe venni...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. július 21. - 14:19

szokott lenni vszeg lesz is, ha nem lesz kiveszel egy szobát másnap vmi hotelban és lefürdesz
Írta 2005. július 21. - 14:08

a charon-nal történt egyeztetés után még hezitálok...
tehát a faház(ak?) környékén sátrazási lehetõség van. kiráyl.
kérdés: tud valaki biztosat az ottani tisztálkodási lehetõségrõl?
avagy: vagy lesz víz, vagy nem?
tehát a faház(ak?) környékén sátrazási lehetõség van. kiráyl.
kérdés: tud valaki biztosat az ottani tisztálkodási lehetõségrõl?
avagy: vagy lesz víz, vagy nem?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. július 21. - 12:13

Írta 2005. július 21. - 12:08

sztem legjobb ha félre idetolod az arcod
mer ugye jegyt kell venni, az meg nem kicsi macera
mer ugye jegyt kell venni, az meg nem kicsi macera
Írta 2005. július 21. - 11:59

ezexerint elég egy 13.45-14.00-ra odamenni a keletibe...
melóból kell meglépnem, ezért szarozok, amúgy nem érdekelne :lick:
melóból kell meglépnem, ezért szarozok, amúgy nem érdekelne :lick:
Mit mivan??
Írta 2005. július 21. - 11:53

most lehet h én vak vagyok, de 13.23kor induló vonatot nem látok az elvirán. 13.23kor indul egy kelenföldrõl ami 14.15kor ér a keletibe az oldal szerint. mivaaan???
http://www.elvira.hu...5&x=117&y=16#A1
ezzel megyünk
Írta 2005. július 21. - 11:28

most lehet h én vak vagyok, de 13.23kor induló vonatot nem látok az elvirán. 13.23kor indul egy kelenföldrõl ami 14.15kor ér a keletibe az oldal szerint. mivaaan???
Mit mivan??
Írta 2005. július 21. - 10:50

ööö...és akkor utólag összedobnánk a zárát?
vagy mindenki hozzon magával (még egy embert) kaját?
bogrács, állvány, krump-lee, házipálesz megy (a biztonság kedvéért)
X
vagy mindenki hozzon magával (még egy embert) kaját?
bogrács, állvány, krump-lee, házipálesz megy (a biztonság kedvéért)
X
Írta 2005. július 21. - 10:45

Hát azért mi Paullal bevásárolunk! Õ a sajtos tésztára szavazott, szóval viszünk nagy adag tésztát, meg sajtot, meg tejfölt.
Kinek nem felel meg ez szombat esti vacsorára?
Õ gondoskodhatna valami más trutymóról, amit a tésztára rakhat.
Tehát kondérra, meg tartóra szükség lesz, hozzatok, vagy akinek van, még ma át tudunk menni érte itt BP-en. (Ha esik, nem tudunk tüzet rakni, nincs valakinek ilyen kemping gázfõzõje végsõ esete? Meg más csomagot is el tudunk vinni, ha szükség volna rá a vonatosok részérõl!
Holnap találkozunk!
Kinek nem felel meg ez szombat esti vacsorára?
Õ gondoskodhatna valami más trutymóról, amit a tésztára rakhat.
Tehát kondérra, meg tartóra szükség lesz, hozzatok, vagy akinek van, még ma át tudunk menni érte itt BP-en. (Ha esik, nem tudunk tüzet rakni, nincs valakinek ilyen kemping gázfõzõje végsõ esete? Meg más csomagot is el tudunk vinni, ha szükség volna rá a vonatosok részérõl!
Holnap találkozunk!

Írta 2005. július 21. - 09:56

nemsokára esik is
holnap megázunk mint a barom
holnap megázunk mint a barom
Írta 2005. július 21. - 09:55

lapos a hangulat...
Írta 2005. július 21. - 09:42

Igen engem úgy visznek. Baj?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. július 21. - 06:23

ejj
sauh télleg nem a bekúrásról szól
de én nem autóznék 3-4 órán át, pláne hogy a kocsid annyit zabál mint egy kraz.
sala is megmondta hogy nem jön kocsival... éva hozza
sauh télleg nem a bekúrásról szól
de én nem autóznék 3-4 órán át, pláne hogy a kocsid annyit zabál mint egy kraz.
sala is megmondta hogy nem jön kocsival... éva hozza
Írta 2005. július 20. - 23:46

kinek mit jelent sauh, nekem nem a felvonót, meg az OB-s dh pályát, hanem a társaságot, haverokat, hangulatot.
és szeretek a haverjaimmal inni, mert ugy jó dumálgatni.
különbenis,jólérzem magam, ha iszom, és már 4 hónapja nem voltam igazán részeg, itt az ideje:D
Igen, buli a vonaton IS lesz, és ha luxuslimuzinnal vinnének le sauh-ra, ingyen, akkor is vonattal mennék.
sajnállak, hogy nem érted miért...
és szeretek a haverjaimmal inni, mert ugy jó dumálgatni.
különbenis,jólérzem magam, ha iszom, és már 4 hónapja nem voltam igazán részeg, itt az ideje:D
Igen, buli a vonaton IS lesz, és ha luxuslimuzinnal vinnének le sauh-ra, ingyen, akkor is vonattal mennék.
sajnállak, hogy nem érted miért...