Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Wenson (Caprine) maraton 2K5

- - - - -

• Please log in to reply
400 replies to this topic

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

Jajj. Idén tekertem vagy 100 kilcsit...:-(

Akkor most duplázhatnál.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
na ezt sikerült elcsesztem...
inkább akkor bemásolom:

Zerge naplója:Szilvásvárad Maraton 117km Pályabejárás&jótanácsok

2005.05.24.

E héten, kedden bejártam a 117 m-es pályát, mivel idén kicsit más lesz az útvonal. Most nem fogom végigmondani az útvonalat, csak arról szólok, amire jó odafigyelni. A rajt aszfalton lesz, de felfelé a kilátó felé, ez kb. 20-30 perc 400 méter szintemelkedéssel, itt még könnyûnek tûnhet a verseny. Kb.: 35km-nél érünk a hírhedt Ördögoldalhoz (kistányéros mászás), jól tekerhetõ végig, innen már nincs messze a cél 85 km. Sárral ritkán találkoztunk a pályán, de pocsolyák vannak. A pálya elsõ 60%-a kövesebbre sikerült, mint szokott, ezért mindenkinek ajánlom, hogy szélesebb gumit tegyen fel, kicsit puhábbra fújva. A pálya vonalvezetése nagyon változatosra sikerült. S az új részek megmutatnak még sok- sok szép részt a Bükkbõl. Én 5 nagy csokit vittem magammal a 6órás tekerésre, ez kettõvel kevesebb lett, mint ami fogyott. Piából 3,5 litert nyomtam le. 6 nagy mászásra kell számítani ebbõl a legkisebb mászás 230 méteres, ez az utcsó (itt tolni is kell a bicót úgy 70métert), de 500 méteresbõl három is akad. A vége felé van egy patak HOSSZÁBA a pályán (5. itatópontnál, ahol átmész egy alagút alatt), semmi gáz, csak néha tengelyig ér, itt át kell tekerni: tisztavíz. A hosszún 6 itatópont lesz, de azért mindenki pakoljon úgy, ahogy Eisenkrammer Karcsi mondta: „amit gondolsz, annak a dupláját és még egyet”. Ha egyel több csokid marad, sebaj, de ha egyel kevesebb… Mindenkinek jó versenyzést kívánok, vigyázzatok a hosszú távon tekerõkre, mert 2x visszamegy a közép és rövidpályába a hosszú, úgyhogy elõzgetés is lesz . Vigyetek belsõt és foltot is, s éles köveken, ne farolgassatok!

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
Ha érdekel valakit, egy kis ifó itt:
Zerge naplója:Szilvásvárad Maraton 117km Pályabejárás&jótanácsok
http://www.velo.hu/i...id=49&tx_ttnews[tt_news]=1143&tx_ttnews[backPid]=3&cHash=031c909be1

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Jajj. Idén tekertem vagy 100 kilcsit...:-(

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Csáki

Csáki

vendég

• fórumtag
  • 45 posts

és ezt át lehet variálni 37-re?

Úgy tudom nem sajna:(
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni.Beszélgess egy csinos nõvel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás"

Albert Einstein

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts

Mindenkinek kellemes idõtöltést!
Tekerjetek helyettem is!!! ;)

Miert is? Miert nem jossz? Bocs ha mar irtad csak nem olvastam. :-)

Alfa

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Mindenkinek kellemes idõtöltést!
Tekerjetek helyettem is!!! ;)
When the day is through, all I want to do is slow down...

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

És lesz valami találkozó a Keletiben, vagy csak fölpakolunk a vonatra? Csak azért, mert jelenleg úgy fest, hogy vonatozom! :) Egertõl érdekes lesz, mert emlékeim szerint arra nem jár olyasmi kocsi, ami alkalmas a bicóknak! De szóltam egy-két MÁV-os ismerõsömnek, hogy próbáljanak vmit intézni nekünk!

mi hál' Istennek mégse vonattal megyünk hanem kocsival,
Egerbõl tavaly is azért a kis pirosra felpakoltuk a bicókat...
szerintem idén is meg tudjátok oldani!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
én nem azt mondtam, hogy ezren lesznek, hanem hogy ezer emberbõl csak nem 1-2 válsztja a vonatot.
a lényeg, hogy érjetek ide:)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

Ez igaz. De sztem nem csak 1-2 biciklis lesz! De az a 34 km sem hangzik soknak Eger és Szilvás között!

De sok, végig felfelé.
Különben sem lesznek 1000-en azon a kisvonaton.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
és ezt át lehet variálni 37-re?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Csáki

Csáki

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
hello

egészségügyi okokból nem tudok részt venni a hétvégi versenyen.Ha kell valakinek eladom a 77km-es nevezésemet. csakiistvan kukac axelero pont hu

csoki
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni.Beszélgess egy csinos nõvel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás"

Albert Einstein

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Eger-szilvásvarad-putnok útvonalon már utaztam vonattal(bicó nélkül), de nem valami hejdegyors.
Az akasztott ki mikor egy kissebb elmelkedõn egy falusi néni lenyomta a vonatot tanyabájkjával:D
mi akkor "sínbusz"(ugye így hívják)-szal mentünk.
szerintem 1000 emberbõl nem csak egy két biciklis lesz.

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Ez igaz. De sztem nem csak 1-2 biciklis lesz! De az a 34 km sem hangzik soknak Eger és Szilvás között!
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Azon a kis vonaton lehet szállítani 1-2 biciklit.

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Szombaton (05.28.) a keletibõl 12:15-kor induló vonattal (amire intéztem bicajszállító kocsit is-igaz csak Egerig tudják biztosítani) 15:43-ra ér szilvásra.

És lesz valami találkozó a Keletiben, vagy csak fölpakolunk a vonatra? Csak azért, mert jelenleg úgy fest, hogy vonatozom! :) Egertõl érdekes lesz, mert emlékeim szerint arra nem jár olyasmi kocsi, ami alkalmas a bicóknak! De szóltam egy-két MÁV-os ismerõsömnek, hogy próbáljanak vmit intézni nekünk!
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

Sziasztok !

Nem tudjátok hogy van e vhol egy jókis nyomtatható itiner a marcsihoz? Néztem a hp-t de csak vmi nehezen kivehetõ dolog van a térkép alján.

itt a hivatalos térkép : http://www.szilvasva...n.hu/tkp2k5.jpg
ha ilyenre gondoltál:)

bocccsss
hülye vagyok.
úgy emlékeztem, hogy használható
de most nézem,hogy nem
összekevertem a Bükkmaratonnal:(

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

kb 600m

Még jó hogy nem szintben. :D

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Sziasztok !

Nem tudjátok hogy van e vhol egy jókis nyomtatható itiner a marcsihoz? Néztem a hp-t de csak vmi nehezen kivehetõ dolog van a térkép alján.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Valaki nem tudna Kazincbarcikáról elvinni a maratonra?
nincs sok kedvem kitekerni elõtte...

Hali!
Sztem menj le Bélabácsihoz, mert õk tuti mennek...vagy Ádi vagy valaki...
Üdv:thy