Bíró ádám Flashen azt mondta, hogy kiöntött a versenyközpontban a csonakaázótó. tehát a rajtolás az biztos hogy nem lezs tiszta
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát
Started by
KTM0303
, 2005. February 14. 21:32
Posted 2006. June 04. - 17:52

Posted 2006. June 04. - 04:03

Ha már beneveztél és neked közel is van sztem ne hagyd ki. Legalább szokod a sarat. Majd mesélj.Akkor ez is kimarad mer drága hétvége lenne ez:)...
Nekem messze van (nem lesz Veszprém sem), állandó melóm van, kedden kora reggeltõl is, nem hajthatom szét magam hétfõn, sajna:(
a második p néma!
Posted 2006. June 03. - 22:08

Posted 2006. June 03. - 21:45

köves út van tehát >> vatsgabb gumi legalább 1.80
sár lessz tehát >> vékony sárgumi.
a kettõ keveréke kell tehát 1.80-1.95 ös sárgumi kell.
pl. Corratec mr. cool , Panaracer Mud 1.95
1.35-1.70 kevés klessz mert lefelé a köveken felütöd.
sár lessz tehát >> vékony sárgumi.
a kettõ keveréke kell tehát 1.80-1.95 ös sárgumi kell.
pl. Corratec mr. cool , Panaracer Mud 1.95
1.35-1.70 kevés klessz mert lefelé a köveken felütöd.
Posted 2006. June 03. - 21:10

Posted 2006. May 31. - 11:40

De inkább köves terepre való vagy sárgumi?
Aszfalt, kavicsos és földes útak aránya?
És még egy hülye kérdés: Átmegyünk-e az országhatáron?
Aszfalt, kavicsos és földes útak aránya?
És még egy hülye kérdés: Átmegyünk-e az országhatáron?
Posted 2006. May 30. - 05:57

Aki volt 7végén szilvásváradon, az kb arra szamithat koszegen is. a pálya sárgumikkal vagy köves utra valo gumikkal kitekerheto. a vége persze a lejto necces de mint szoktak mondani. "a mountain bike nem teremsport".
Leon
Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..
vendég_Berger_*
Posted 2006. May 30. - 05:43

Posted 2006. May 29. - 21:50

Posted 2006. May 24. - 09:54

hat igen! idén tényleg nem lesz egy száraz verseny sem!
most ,hogy két napig sütött a nap, és száradt v.mennyit az erdõ, ma reggel esõre ébredtem
ennek sose lesz vége...
most ,hogy két napig sütött a nap, és száradt v.mennyit az erdõ, ma reggel esõre ébredtem

ennek sose lesz vége...
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Posted 2006. May 23. - 22:48

Tibee:
1., igen lesznek kepek...erre par napot kerek
2., merre tevedtel el? csak hogy jobban figyeljunk erre jovore leirhatnad nekem
Leon
ui: budan voltam tudom milyen erzes, szilvasvaradon is leszek...esot igert xal iden sargumidomping lesz...
1. OK, nem egybõl akatam

2. Az elsõ frissitõ pont után volt, ki volt téve egy balra nyil, és volt is egy út balra, ahol nemsoká bejutottam 3ad magammal méhkaptárak közé. Sztem olyan 10km körül lehetett...
Posted 2006. May 23. - 21:11

Tibee:
Leon
ui: budan voltam tudom milyen erzes, szilvasvaradon is leszek...esot igert xal iden sargumidomping lesz...
Leon
Posted 2006. May 23. - 13:03

Én röviden indultam, de 5öd magammal féltávnál visszagurultunk. Buda Maratonon a sárban eléggé leharcoltam a bringát, nem akartam most is ezt tenni. Sárgumi hiányában meg nem láttam értelmét, hogy cipeljem, az nem bringázás. Amúgy sz'tem a jófajta zalai agyag rosszabb volt mint budai sár. Amig nem jött az esõ, addig nagyon jól ment, leszámítva azt, hogy idén is sikerült eltévednem
. Furcsa volt, hogy a szervezõk méhkaptárak között vezetik a mezõnyt, és körülöttem meg repkednek a méhek...
Leon, képek lesznek ugye?

Leon, képek lesznek ugye?

Posted 2006. May 23. - 11:03

Posted 2006. May 22. - 11:33

Jó kis futam volt. A tavalyi pályához képest elõny, hogy a második frissítési pont az aszfalt elején volt. Az újítás, hogy visszajöttünk a körök között a rajthoz nekem segített. A mosó felé haladva láttam, hogy hányan kiállnak - én meg akkor döntöttem úgy, hogy már -- CSAK AZÉRT IS -- végigmegyek.
A sár az sár, az idõjárást szerencsére nem lehet szervezni, az teszi a dolgát magától ahogy kell. A szervezés, a környezet nagyon jó volt. (Talán az esõ miatt elkelt volna a nagysátor...)
Vasárnapra esõt igérnek megint, úgyhogy Szilvásvárad se lesz kutya.
"Lesz egyáltalán idén dagonyamentes futam?"
A sár az sár, az idõjárást szerencsére nem lehet szervezni, az teszi a dolgát magától ahogy kell. A szervezés, a környezet nagyon jó volt. (Talán az esõ miatt elkelt volna a nagysátor...)
Vasárnapra esõt igérnek megint, úgyhogy Szilvásvárad se lesz kutya.
"Lesz egyáltalán idén dagonyamentes futam?"
Posted 2006. May 22. - 08:42

4 óra után indultam el Sopronba Zalaegerszegrõl akkor mentem bele kocsival egy óriási záporba -gondoltam a többi versenyzõre- meg arra ,hogy a rövid táv jó választás volt!

...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Posted 2006. May 22. - 00:22

mikor szalagoztzuk a aplyat elotte ket napig esett az eso, akkor mi meg siman kitekertuk. aztan sajnos szombatig nem lattam a palyat ujra, igy nem tudtam feltenni netre hogy sargumi kotelezo. Valahogy ezekutan +oldom hogy szombaton is legyen fenninfo.
Leon
Leon
Posted 2006. May 22. - 00:20

Felkerultek az eredmenyek az oldalra. Cim:http://www.pannonmaraton.hu Hat igen a palya eso utan elegge necces lett. En meg szombaton tekertem vegig, akkor meg tekerheto volt, bar az agyagos resznel en is elakadtam. No sargumi 
Remelem aki ott volt yol erezte magat es talalkozunk Koszegen is JUNIUS 5.-én Pünkösd hétfõn.
Leon

Remelem aki ott volt yol erezte magat es talalkozunk Koszegen is JUNIUS 5.-én Pünkösd hétfõn.
Leon
Posted 2006. May 21. - 22:34

Megcsináltam a középtávot! Kb. 7 óra kellett hozzá
Nagyon primán indult az egész, csak az az esõ ne lett volna.
Miután 3 és fél óra altt csináltam meg az elsõ kört, erõsen gondolkodtam, hogy menjek-e a másodikra. Végülis úgy döntöttem, hogy nekivágok.
Hát megszenvedtem vele rendesen, a második körben az utolsó 8 km-t zuhogó esõben tekertem le, de a körülményekhez képest azért jó verseny volt, én legalábbis jól éreztem magam.

Nagyon primán indult az egész, csak az az esõ ne lett volna.
Miután 3 és fél óra altt csináltam meg az elsõ kört, erõsen gondolkodtam, hogy menjek-e a másodikra. Végülis úgy döntöttem, hogy nekivágok.
Hát megszenvedtem vele rendesen, a második körben az utolsó 8 km-t zuhogó esõben tekertem le, de a körülményekhez képest azért jó verseny volt, én legalábbis jól éreztem magam.
Posted 2006. May 21. - 20:44

Ennyit utoljára a Duna Maratonon vittem a bringát,ez az agyag gyilkos volt. Egy biztos , a vizet nem nyelte el.... Három óra kellett a 33 kilóméterhez nekem is.Köszönet a szervezõknek a gördülékeny szervezésért.Kár,hogy az idõ elrontotta a beach-feelinget.