Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Please log in to reply
1165 replies to this topic

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Bíró ádám Flashen azt mondta, hogy kiöntött a versenyközpontban a csonakaázótó. tehát a rajtolás az biztos hogy nem lezs tiszta

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

Akkor ez is kimarad mer drága hétvége lenne ez:)...

Ha már beneveztél és neked közel is van sztem ne hagyd ki. Legalább szokod a sarat. Majd mesélj.

Nekem messze van (nem lesz Veszprém sem), állandó melóm van, kedden kora reggeltõl is, nem hajthatom szét magam hétfõn, sajna:(
a második p néma!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Akkor ez is kimarad mer drága hétvége lenne ez:)

400.:):)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
köves út van tehát >> vatsgabb gumi legalább 1.80
sár lessz tehát >> vékony sárgumi.

a kettõ keveréke kell tehát 1.80-1.95 ös sárgumi kell.
pl. Corratec mr. cool , Panaracer Mud 1.95

1.35-1.70 kevés klessz mert lefelé a köveken felütöd.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Kõszegrõl nincs valami friss info???

Gabriel_MTB

Gabriel_MTB

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
De inkább köves terepre való vagy sárgumi?
Aszfalt, kavicsos és földes útak aránya?
És még egy hülye kérdés: Átmegyünk-e az országhatáron?

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Aki volt 7végén szilvásváradon, az kb arra szamithat koszegen is. a pálya sárgumikkal vagy köves utra valo gumikkal kitekerheto. a vége persze a lejto necces de mint szoktak mondani. "a mountain bike nem teremsport".

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
sár

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Kõszeg maratonon mi várható esõ estén???

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
hat igen! idén tényleg nem lesz egy száraz verseny sem!
most ,hogy két napig sütött a nap, és száradt v.mennyit az erdõ, ma reggel esõre ébredtem :)
ennek sose lesz vége...
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Tibee:
1., igen lesznek kepek...erre par napot kerek
2., merre tevedtel el? csak hogy jobban figyeljunk erre jovore leirhatnad nekem

Leon
ui: budan voltam tudom milyen erzes, szilvasvaradon is leszek...esot igert xal iden sargumidomping lesz...

1. OK, nem egybõl akatam :)
2. Az elsõ frissitõ pont után volt, ki volt téve egy balra nyil, és volt is egy út balra, ahol nemsoká bejutottam 3ad magammal méhkaptárak közé. Sztem olyan 10km körül lehetett...

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Tibee:
1., igen lesznek kepek...erre par napot kerek
2., merre tevedtel el? csak hogy jobban figyeljunk erre jovore leirhatnad nekem

Leon
ui: budan voltam tudom milyen erzes, szilvasvaradon is leszek...esot igert xal iden sargumidomping lesz...

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Én röviden indultam, de 5öd magammal féltávnál visszagurultunk. Buda Maratonon a sárban eléggé leharcoltam a bringát, nem akartam most is ezt tenni. Sárgumi hiányában meg nem láttam értelmét, hogy cipeljem, az nem bringázás. Amúgy sz'tem a jófajta zalai agyag rosszabb volt mint budai sár. Amig nem jött az esõ, addig nagyon jól ment, leszámítva azt, hogy idén is sikerült eltévednem :( . Furcsa volt, hogy a szervezõk méhkaptárak között vezetik a mezõnyt, és körülöttem meg repkednek a méhek...

Leon, képek lesznek ugye? :)

Larry King

Larry King

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
A versenyen készült fotókat keresek,aki tud webcímet segítsen, please! THX!!!

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
Jó kis futam volt. A tavalyi pályához képest elõny, hogy a második frissítési pont az aszfalt elején volt. Az újítás, hogy visszajöttünk a körök között a rajthoz nekem segített. A mosó felé haladva láttam, hogy hányan kiállnak - én meg akkor döntöttem úgy, hogy már -- CSAK AZÉRT IS -- végigmegyek.

A sár az sár, az idõjárást szerencsére nem lehet szervezni, az teszi a dolgát magától ahogy kell. A szervezés, a környezet nagyon jó volt. (Talán az esõ miatt elkelt volna a nagysátor...)

Vasárnapra esõt igérnek megint, úgyhogy Szilvásvárad se lesz kutya.

"Lesz egyáltalán idén dagonyamentes futam?"

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
4 óra után indultam el Sopronba Zalaegerszegrõl akkor mentem bele kocsival egy óriási záporba -gondoltam a többi versenyzõre- meg arra ,hogy a rövid táv jó választás volt! :)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
mikor szalagoztzuk a aplyat elotte ket napig esett az eso, akkor mi meg siman kitekertuk. aztan sajnos szombatig nem lattam a palyat ujra, igy nem tudtam feltenni netre hogy sargumi kotelezo. Valahogy ezekutan +oldom hogy szombaton is legyen fenninfo.

Leon

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Felkerultek az eredmenyek az oldalra. Cim:http://www.pannonmaraton.hu Hat igen a palya eso utan elegge necces lett. En meg szombaton tekertem vegig, akkor meg tekerheto volt, bar az agyagos resznel en is elakadtam. No sargumi :(

Remelem aki ott volt yol erezte magat es talalkozunk Koszegen is JUNIUS 5.-én Pünkösd hétfõn.

Leon

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Megcsináltam a középtávot! Kb. 7 óra kellett hozzá:)
Nagyon primán indult az egész, csak az az esõ ne lett volna.
Miután 3 és fél óra altt csináltam meg az elsõ kört, erõsen gondolkodtam, hogy menjek-e a másodikra. Végülis úgy döntöttem, hogy nekivágok.
Hát megszenvedtem vele rendesen, a második körben az utolsó 8 km-t zuhogó esõben tekertem le, de a körülményekhez képest azért jó verseny volt, én legalábbis jól éreztem magam.

Larry King

Larry King

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Ennyit utoljára a Duna Maratonon vittem a bringát,ez az agyag gyilkos volt. Egy biztos , a vizet nem nyelte el.... Három óra kellett a 33 kilóméterhez nekem is.Köszönet a szervezõknek a gördülékeny szervezésért.Kár,hogy az idõ elrontotta a beach-feelinget.