Jelentkezz be Regisztrálj

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát
Írta 2006. június 26. - 14:13

Köszönjüók a részvételt, reméljük aki ott volt yol érezte magat a közben futú programok, beutotatok és koncerteken.
Leon
Írta 2006. június 26. - 13:36

A pályajelölés (középtávon voltam) szerintem megfelelõ volt, bár voltak, akik eltévedtek.
Írta 2006. június 26. - 09:39

Azért Fürednél jobb volt....:scared:
Írta 2006. június 26. - 00:54

Amúgy a tombolán az én rajtszámomat húzták ki és egy Magellan Serpens volt a nyeremény. :bananadan Köszi!
Írta 2006. június 24. - 19:28

Írta 2006. június 24. - 17:28

A talaj nagyrésze köve ami eltünteti az esõ szeritem csak itt ott lesz egy két nagyobb tócsa!!!/ quote]
A próféta szóljon belõled !

Írta 2006. június 24. - 13:10

holnap KÁNIKULA!
A talaj nagyrésze köve ami eltünteti az esõ szeritem csak itt ott lesz egy két nagyobb tócsa!!!
HAJRÁ!!!
Írta 2006. június 23. - 20:28

áh, az csak valami zivatar lehetett!
Emiatt nem hiszem, hogy kéne aggódni, még simán felszáradhat.
Meg már különben is hozzászoktunk a sárhoz:)
Most értem haza. Ahol nem köves (és ilyen van elég) ott tócsák és dagonya!
Ha vasárnapig eltûnne az kész csoda lenne

Írta 2006. június 23. - 11:24

Emiatt nem hiszem, hogy kéne aggódni, még simán felszáradhat.
Meg már különben is hozzászoktunk a sárhoz:)
Írta 2006. június 23. - 08:53

Sopronban tegnap óta brutál mennyiségû esõ esett!
Sárgumi!!!
Írta 2006. június 23. - 08:42

Írta 2006. június 17. - 09:47

Írta 2006. június 12. - 10:54

Nem a pénzrõl beszélek, hanem arról, hogy egy versenyzõ megbecsülését, elért eredményének elismerését jelképezi az a díj, amit átadnak neki.
Az a gagyi serleg, amit az eddigi Pannon sorozat díjazottjai kaptak már kb. két éve is gáz lett volna, ráadásul a gagyiból is az olcsóbb verzió. Tárgyjutalom nincs!
T. Szervezõk! Nézzétek meg milyen díjakat adtak eddig az idei versenyeken, és próbáljatok meg egy kicsit az igényesség felé ilyen téren is elmenni.
Ott leszek Sopronban is, mert tetszik a sorozat, de remélem megfontoljátok a fentebb írtakat!
Írta 2006. június 10. - 20:01

Ha megnezed mashol van 12-15 korcsoport, nalunk van 30. Minden futamon vannak pénzdij. A sorozat vegen azok kozott, akik vegigmentek legalabb 3 versenyen es a leggyorsabban voltak szinten van penzdijazas. Ez tavaly csak a hosszutavon volt igy ferfi/no egyben. Iden a kozep- es rovidtavon is van ilyen, kulon-kulon noknel es ferfiaknal is. Ki lehet szamolni ezeknek mennyi az osszdijazasa. Ez ugye nem feljodes?
Nagynyomasu mosoban igazad van, de ha ez vigasztal te Koszegen napsutesben tekertel en vasarnap elotted szakado esoben ahol lenyegesen tobb sar volt, ugyanott mostam le. Es ez evben eddig 1 kezemen megszamolom hany helyen volt nagynyomasu moso...de ezen probalunk modositani a jovoben.
ezexerint eddig TE csak nezokent vettel reszt versenyeken..![]()
Leon
Hello, más versenyen is ugyanezek a kategóriák vannak(U17,U19,felnõtt,seniorA,SeniorB persze külön férfi/nõi és a távok is külön), mivel ez "szabvány".
Az meg egy megint másik dolog, hogy összesítettben nincs U19 kategória /ez is szomorú/.
Pénzdíjak csak hosszútávon vannak úgyhogy ez engem speciel nem vigasztal.
Abban viszont igazad van hogy nagynyomásúval eddíg sehol sem találkoztam.
Ja és a pénz? Valószínû azzal lehet gond hogy kevés a nevezõ, kevés a szponzorotok is és így nektek kell fizetni mindent a nevezésbõl.
És még egyszer, félre ne érts, kitûnõen éreztem magam a versenyen, csak a díjazás (meg hogy nincs a végén U19 összetett) b*ssza a csõröm. Ezen kívül minden hawaii
Írta 2006. június 09. - 15:38

Ha megnezed mashol van 12-15 korcsoport, nalunk van 30. Minden futamon vannak pénzdij. A sorozat vegen azok kozott, akik vegigmentek legalabb 3 versenyen es a leggyorsabban voltak szinten van penzdijazas. Ez tavaly csak a hosszutavon volt igy ferfi/no egyben. Iden a kozep- es rovidtavon is van ilyen, kulon-kulon noknel es ferfiaknal is. Ki lehet szamolni ezeknek mennyi az osszdijazasa. Ez ugye nem feljodes?Miért csak egy kupát kap aki nyer???...A póló sem márkás hogy arra fogják... Más versenyen azért ott van az 1-1,5 millás díjazás, persze ez egy kisebb verseny, de akkor is megerõltethetnék magukat valamivel.
Nagynyomasu mosoban igazad van, de ha ez vigasztal te Koszegen napsutesben tekertel en vasarnap elotted szakado esoben ahol lenyegesen tobb sar volt, ugyanott mostam le. Es ez evben eddig 1 kezemen megszamolom hany helyen volt nagynyomasu moso...de ezen probalunk modositani a jovoben.Az 1 dolog hogy tényleg kitûnõen ki volt jelölve a pálya, a szervezés is patent, minden idõre megy, (de mondjuk 1 magasnyomású nem ártana mert ezzel a slaggal semmit nem lehetett lemosni), naszóval ennyi,
ezexerint eddig TE csak nezokent vettel reszt versenyeken..ja és a szervezõk hova rakják a lóvét???

Leon
Írta 2006. június 09. - 15:16

Az 1 dolog hogy tényleg kitûnõen ki volt jelölve a pálya, a szervezés is patent, minden idõre megy, (de mondjuk 1 magasnyomású nem ártana mert ezzel a slaggal semmit nem lehetett lemosni), naszóval ennyi, ja és a szervezõk hova rakják a lóvét???
A póló sem márkás hogy arra fogják... Más versenyen azért ott van az 1-1,5 millás díjazás, persze ez egy kisebb verseny, de akkor is megerõltethetnék magukat valamivel.
Uff, én beszéltem.
Írta 2006. június 06. - 00:59

Hétvégi verseny
http://forum.index.h...02046&t=9085550
Félve kérdem: fotózott valaki fórumtag?
Race, no Rest!
Írta 2006. június 05. - 21:45

A szervezés a szokásos, profi, fennekadás probléma nélkül. A pályakijelölés is tanítandó. Aki itt képes volt eltévedni, az lehet hogy a kitárt kétszárnyú ajtón se talál be elsõre. Volt a pályában sok kemény mászás, meg néhány talicskás szakaz is, de hát a hegy mindenkinek egyformán hegy.
Nagyon édes kis poén volt a végé a szalmabálás majomfogó.
Jövõre is megtekerem!
Írta 2006. június 04. - 23:13

Írta 2006. június 04. - 21:47