Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Részemrõl az elsõ volt, de biztos hogy nem az utolsó. Persze rögtön csapjunk bele a lecsóba (ugorjunk a hosszú távnak). Ahhoz képest hogy 20km-nél már éreztem hogy nem lesz egyszerû, és a felénél már a feladás gondolata is megérintett, de végül is végig mentem (nyilván a múlt heti 3 sörözés nem tett jót). Nekem nagyon tetszett a pálya, a Cuha kifejezetten. Pont ütött a power gel, meg a kissé lejtõs szakasz és a túristák is iszonyatosan jól álltak mindenhez. Egyszer sem kellett fékezni miattuk, gyönyörûen pattantak ki az út szélére. Késõbb sikerült kb. 100 méterrel elõttem egy szarvascsordának is átkelnie /komoly szervezés kellett hogy idõnként átfussanak :)/. A legszebb az volt mikor már minden méterért meg kellett szenvednem és mivel a 121km tudatban mentem, de 115-nél meghallottam Ádám hangját...

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Én mint szurkoló voltam a pályán , de pont emiatt elég sok helyen megfordultam.
Személy szerint aki nagyon nyomja , mert pl. "Magyarországon nem verte meg senki" az elözõ nap miért nem megy végig???
Pláne mert rövidtáv , neki gondolom gyalog is csak röpke 2 óra lenne....
Egyébként más fórumon is panaszkodtak erre a szitura , a rövid szétválására , de az a röhej , hogy a rövid ment egyenest a többi kanyarodott.Tehát ott alapból nem lehetett volna elb@szni.
DE elözõ nap bejártam a közepet majdnem végig és nyitott szemmel végig lehetett menni még a segítõk nélkül is.
A szervezõk sem lehetnek maradéktalanul elégetettek ez biztos , a legnagyobb hiba a Cuha-völgy szerepeltetése , nagyobb forgalom volt mint Gyõr sétáló utcáján.
Ja , és az se lenne baj ha a motoros ismerné az utat.
Bár a motorost ismerve ezen azért meglepõdnék...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ahol el lehet tévedni, én ott el szoktam..Szerintem nagyon jó volt a pálya kijelölése, az elõttem szóló által említett rövid-közép/hosszú elválasztó résznél elég jól olvashatóan volt kinn 2 méretes tábla, hogy jobbra rövid-, balra közép/hosszú táv. De a problémát elkerülendõ az emelkedõre felérve már kiabáltam az ott álló rendezõnek, hogy a rövid merre megy és válaszolt, szóval aki ott tévesztett az csakis magának köszönheti.
Az utolsó 4-5 km-t kihagytam volna, amúgy nagyon tetszett a pálya, fõleg úgy középtáv felé a 11 %-os betonos emelkedõ, az elejét megnyomtam, néztek is páran furán, de a tetején alig bírtam átbukni :)

Jövõre ugyanott

christiegirl777

christiegirl777

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Én csak annyit szeretnék hozzátenni a versenyhez, hogy akinek jól sikerült az örüljön, mert nagyon sok ember eltévedt, de akadt olyan is, aki rövid táv abszolút elsõ volt, és a távok szétválásánál elirányították rövid helyett középre. Egyébként õ u17es volt idén a kategóriájában, Magyarországon nem verte meg senki, egy szerencsétlen ember miatt most nem szerezhette meg a bajnoki címet. Utólag is köszönjük neki, h most is veretlen maradhatott, mert nem ért célba.:mad:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Merre vannak a képek?
Lehet én vagyok a balga:D

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

Az eredmények fenn vannak az oldalon (link) dél óta ahogy igértem a képek elsõ részét most toltom fel a tobbit holnap kapok meg...

Leon

Köszi! :prosze:
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Az eredmények fenn vannak az oldalon (link) dél óta ahogy igértem a képek elsõ részét most toltom fel a tobbit holnap kapok meg...

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
valakinek megvannak az eredmények? el tudná valahogy küldeni? nagyon megköszönném!!!
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

eredmenyek mint mindig hetfon delig fenn lesz...az osszes

Leon
ui: es most elteszem magamat aludni...

Képek?

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
eredmenyek mint mindig hetfon delig fenn lesz...az osszes

Leon
ui: es most elteszem magamat aludni...
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Ultrabrutálcool verseny volt...

Részletesebben késõbb.
Nem tudjátok, hogy hol lesznek fenn legelöbbaz eredmények?

Nagyon szuper volt a verseny!!

Gratula mindenkinek!!!

A dobogón állni jóóóó!! ;)
Spinner :slonko:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz. nagyon jó kis verseny volt. jó pálya, jó szervezés. szinte végig száraz volt, a tócsákat meg ki lehetett (volna) kerülni:D
tavalyelõtt voltam elõször, aztán tavaly kimaradt, mert nem tetszett, idén meg úgy voltam, hogy ez lesz az utolsó versenyem, hogy U19ben bizonyítsak...

volt egy nagyon nagy esésem. még talán 10km körül. hatalmas pocsolya, mögötte kameráz a srác, mint a szél belezúztam a tócsába, kicsit elémkanyarodtak és már huppantam is le a kamerás lábai elé a gazba... remélem meg lehet tekinteni valahol azt a felvételt. nagyon mûvészi alakítás lett.
volt még egy Kellyses srác, akivel többek közt bojozgattunk, elég érdekes figura volt. legalább 4-5 embernél hallottam, hogy a srác elsõ gumija reszeli a másik hátsóját :) az utolsó lefelén ahol telis tele volt vízmosással, elég jó kis tempót mentem (~35) elég jól elhúzott mellettem, de csak annyira, hogy pont lássam amikor fejreáll és nekiesik a partfalnak :)
egy idióta gumicsirkével a sisakomon mentem, amivel nagy sikert arattam a versenytársak körében.
nah ennyi, fáj a fejem, megyek pihenni...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ultrabrutálcool verseny volt...

Részletesebben késõbb.
Nem tudjátok, hogy hol lesznek fenn legelöbbaz eredmények?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Mi is ott voltunk mi is letekertük és teljesen jó volt. Nem tudom régebben milyen volt a szervezés, de mi most teljesen meg voltunk elégedve vele, mert mindenhol egyértelmüen ki volt jelölve, illetve a cikisebb helyeken volt rendezõ is.

Jövöre ugyanitt.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Rövidtávról nem tud valaki részletesebben mesélni???

felmegyünk a Tv toronyhoz???

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Ma lenyomtuk a középtávot az uccsó 10 kilcsi kivételével.
A pályarajz a tavalyi vagy legalább is vmi más mert sok köze nincs a kijelöléshez.
A túrásnál alig gyorsabb tempónál is volt néhány kérdéses kijelölés, nem eltévedni lehet hanem inkább az a bosszantó , hogy nincs elõre jelzés túl mész és jöhetsz vissza.
Verseny tempónál , majd kiderül...
A szervezõk az "oda" útból kihozták a maximumot , de visszafele a kukoricás melletti rész , brrrr...
Még a beton is jól sikerült a környék legmeredekebb két kilométere.
A vége elött 15-tel a szakadék szerû rész szedni fog "áldozatot" az biztos.

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Sziasztok,
szintrajzok a [URL="http://www.pannonmaraton.hu"]-n.

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás

Vonatonként 4 bicajt lehet vinni (kivéve IC), 2-t a mozdony mögötti vagon mozdony felöl részén, 2-t pedig az utolsó kocsi végében, de pl. 24 órásról hazajövet 11 bicaj volt a vonaton. A bringaszállító kocsi hiány max annyit jelent, hogy kicsit kényelmetlenebb, mert jobb minden megállónál ránézni a gépre.

tapasztalt vojnattal yáró bringás vagyok :9
és kizárt hogy ne legyen tömeg a vonatra ... mindne bringás épp reggel azzal a vonattal szeretne menni, amivel még elér a 10 km-re levõ Gyõrujbarátra.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Vonatonként 4 bicajt lehet vinni (kivéve IC), 2-t a mozdony mögötti vagon mozdony felöl részén, 2-t pedig az utolsó kocsi végében, de pl. 24 órásról hazajövet 11 bicaj volt a vonaton. A bringaszállító kocsi hiány max annyit jelent, hogy kicsit kényelmetlenebb, mert jobb minden megállónál ránézni a gépre.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ha nincs bringaszálitó akkor is le tudod vinni a cangát, mert aszem az van a MÁV szabályzatban, hogy vagononként 1 bringa szállítható ott ahol felszálsz.
Sajna mi nem tudunk levinni, mert 4-en megyünk és fullon vagyunk.