Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Heeeeelp!

Senki sem fotózott az eredményhirdetéskor??? :(

http://www.freeweb.h.../DSCF4288_2.jpg
http://www.freeweb.h.../DSCF4289_2.jpg
http://www.freeweb.h.../DSCF4290_2.jpg
http://www.freeweb.h.../DSCF4291_2.jpg
http://www.freeweb.h.../DSCF4292_2.jpg
http://www.freeweb.h.../DSCF4293_2.jpg

WRC

WRC

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Hali! Pár képet csináltam. Sajna azokból amiket kinnt a pályán fotóztam sok rossz lett, mert bepárásodott az optika, vagy ráfolyt az izzadságom :-)) (balga voltam, majd legközelebb jobban figyelek, vagy többet pihenek :-)
Képek

http://users.atw.hu/vkse/gyor

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Merre vannak képek nem tudja valaki?
Mert eddig 1-et se találtam

WRC

WRC

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

Elvileg az atw.hu-n assz'em fél Gb tárhelyet kapsz ingyen. Utána ha készítesz egy web oldalt (mondjuk v.milyen progival pl. Arles Images Web page creator - kifejezetten képek alaján lehet komplett web lapot csinálni, elõnézettel, gombokkal, kerettel stb...) akkor ftp-n keresztül feltöltheted és tulajdonképpen egy saját web lapod lehet. Ez nem kifejezetten képtár, annál több, de baromi 1szerûen megcsinálható.

Köszi a tippeket, ha lesz egy szusszanatnyi idõm élni fogok vele.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Konszolidáltabban, uram!:chin:

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Heeeeelp!

Senki sem fotózott az eredményhirdetéskor??? :(
Spinner :slonko:

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

változtass a stílusodon, mert ez itt nem közkedvelt!!!!

végig ment középen, és h 15 perccel késõbb rajtolt az u17 középesek között 4. lett volna, h miután rájött csak túrázott.

látom nem sok közöd van a profi sporthoz. nézd meg, h onnan ki jár be elõzõ nap egy maraton pályát! Ez nem ox, h elõzõ nap pályabejárás.

Egy ob lehetne jobb is.

Öcsi!!!

Egy héttel elöbb már be lehetett volna járni 10-17-h.ig a pályát.
Ne te mond már meg a 3. posttoddal mi közkedvelt és mi nem!!!!!
Észre kell venni az A4-es méretû táblákat amik azért lettek magasra felrakva , hogy a senkiházi csavargók ne tudják elfordítani.Ha meg nem OX , és nem akarod elötte bejárni a rövid távot (basszus 30 kilcsi nem 115)akkor ne panaszkodj , hogy nem találod meg a helyes utat.

Különben meg vitatkozz a kijelölõvel ne velem , csak ne sztárold magad , mikor nem ismered meg a táblákat.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Ha 3 ember eltéved... most komolyan ezt mégis honnan vetted, hogy csak 3 ember?
Nem arról van szó, hogy feldaja vagy nem, hanem arról, hogy több év munkája, anyagi és idõbeni ráfordítása vész kárba! Heti 15-25 órás edzések válnak értelmetlenné, ha sarkítani akarok.
Egy OBnak tekéntélye kell, hogy legyen.
Én sajnálom azokat akik elcsavartak, én is beszáltam egy keresztezõdésbe úgy, hogy a táblát csak a szemem sarkából láttam kitûnni , lent pedig nem tudtam merre kell menni. Vissza kellett fordulnom.
Sanci voltam

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A fene vinné el ! Ha 3 ember eltéved, akkor nem a szervezés gyenge, hanem az a 3 ember nem képes az érthetõ jelzések alapján végig menni. A kisbetûs rövid, közép, hosszú kiírást is vagy 15-20 méteres távolságból lehetett látni...Balatonfüreden a fél mezõny eltévedt, nah ott rosszul volt kiszalagozva..ha meg olyan nagy versenyzõ, akkor végig megy így is és nem adja fel..No comment

christiegirl777

christiegirl777

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Én mint szurkoló voltam a pályán , de pont emiatt elég sok helyen megfordultam.
Személy szerint aki nagyon nyomja , mert pl. "Magyarországon nem verte meg senki" az elözõ nap miért nem megy végig???
Pláne mert rövidtáv , neki gondolom gyalog is csak röpke 2 óra lenne....
Egyébként más fórumon is panaszkodtak erre a szitura , a rövid szétválására , de az a röhej , hogy a rövid ment egyenest a többi kanyarodott.Tehát ott alapból nem lehetett volna elb@szni.
..

változtass a stílusodon, mert ez itt nem közkedvelt!!!!

végig ment középen, és h 15 perccel késõbb rajtolt az u17 középesek között 4. lett volna, h miután rájött csak túrázott.

látom nem sok közöd van a profi sporthoz. nézd meg, h onnan ki jár be elõzõ nap egy maraton pályát! Ez nem ox, h elõzõ nap pályabejárás.

Egy ob lehetne jobb is.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Sziasztok! Szerintem tök jó verseny volt, és pont.
Viszont szeretném a segítségeteket kérni. Keresek egy képtár lehetõséget ahova fel lehetne tölteni képeket. A gyõrirõl is csináltunk jó párat amit közzé tennék, hátha valaki megtalálja magát és örülne neki. A kep.tar-hoz hasonló lehetõségre gondoltam, csak annál valamivel jobbra, mert az valami katasztrófális. Örülnék valami más javaslatnak.
Köszi elõre is!

Elvileg az atw.hu-n assz'em fél Gb tárhelyet kapsz ingyen. Utána ha készítesz egy web oldalt (mondjuk v.milyen progival pl. Arles Images Web page creator - kifejezetten képek alaján lehet komplett web lapot csinálni, elõnézettel, gombokkal, kerettel stb...) akkor ftp-n keresztül feltöltheted és tulajdonképpen egy saját web lapod lehet. Ez nem kifejezetten képtár, annál több, de baromi 1szerûen megcsinálható.

WRC

WRC

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Sziasztok! Szerintem tök jó verseny volt, és pont.
Viszont szeretném a segítségeteket kérni. Keresek egy képtár lehetõséget ahova fel lehetne tölteni képeket. A gyõrirõl is csináltunk jó párat amit közzé tennék, hátha valaki megtalálja magát és örülne neki. A kep.tar-hoz hasonló lehetõségre gondoltam, csak annál valamivel jobbra, mert az valami katasztrófális. Örülnék valami más javaslatnak.
Köszi elõre is!

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Szuper voltál Spinner!:clap:
Büszkék vagyunk rád!
:oczko:

Hahó Hugica!

Köszönöm, feledhetetlen nap!! :zawstydzo

Nagyon jól éreztem magam a csapattal!
Hajrá Merkapt!!!
Spinner :slonko:

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
Dolgok az elõbbiek fényében...
(én rövidtávon mentem)

1. Az elválasztásnál tényleg gáz volt. ugyanis a srác nem tudta ugy látszik hogy az R és a K, H betük mit takarnak ugynis rámkérdezett hogy akkor most melyik vagyok- egyedül yöttem épp - ....és 2 szer is visszakérdezett...
Valószínû a srác aki elment épp valki K v. H-okkal volt és automatikusan elment valük balra. Az irányító esetleg észre sem vette..az A4-es lapok bár láthatóak de eléggé nézni kell õket
Yövõre szerintem iyen heyre A3-*as és a nyilon kívül Nagy R /K/H betü ami yól látszik...

2. Senki nem mondta még de a Rövid raytyánál nagyon gáz volt hogy minden nem odavaló egyén elöl ált,én sem tudtam már odafénui igy 90 fok ráfordulásssal a kapu mögül sikerült talán 30-adiknak elyönnöm...
A szervezõ/vrsenybíró a felvetülõ problémára azt mondta hogy nem azon az 1 méteren múlik, de saynos igen sok múlott....
Szóval hamár keskeny kapu legalább melöle is lehessen indulni (volt 1,5 m hely) A középtáv amugy szérül is mehetett.
De ugye az 1 15 -öt öszetettben be kellett volna szólítani és nincs ez....

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
1.Nem kivántam az építõ jellegû kritikánál távolabb menni, csak amirõl írok, arról tudok.Bocs!
2.Én voltam a Cuha-völgyben.Láttam a tábládat a völgytõl 400 méterre a büfével szemben.
3.Nekem tetszett a verseny.
4.Még szerencse...

Nézz körül , mondjuk az index fórumokon.Ott nem tetszett annyira a szervezés , mint nekem.
Ja , és õk versenyeztek....:)

Béke veled.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Én nem tévedtem mert biztosra mentem...(2 embertõl is megkérdeztem, hogy erre van-e a rövidtáv) Aki eltévedt az tényleg nagyon sajnálom biztos szar lehetett.

Sajna a végén elég nagyot pereceltem de ennek ellenére is nagyon jó verseny volt.

full riszpekt!

üdv kela

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
1., valassz masik stilust, en se ebben a hangnemben irtam valaszt
2., ha te nem tudsz valamirol nem hatalmaz fel ra a tudatlansag hogy valotlant allits, en tudom hogy volt kinn voltak a tablak es az emberek is meg ha TE nem is lattad oket mert ugye versenyeztel?????
3., Erdekes modon Te voltal az elso akinek nem teccett a Cuha-völgy. A celban lehetoseged lett volna NALAM reklamalni, hogy mi nem teccett vagy a VERSENYBIROKNAK. Egyiket se tetted meg.
4., PAROekkal beszltem, tudok rola hogy voltak turistak botokkal fenyegetozve...de ezt csak toluk hallottam vissza, biciklistol nem.

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Panthi Leo

Bocs!Egy kib@szott embered nem volt mikor a hosszú eleje kijött a Cuha-völgybõl.A táblád olyan messze volt a völgytõl , hogy mire vki lesétált a Cuhához el is felejtette mi volt rá kiírva.
Egyébként kérdezd meg IMIHOGYIT , hogy a "túristák" miként akarták fát dugni a motor meg a bringák küllõi közé.
Szóval ezt benézted , hagyjuk meg a valótlanságok állítását azoknak akik a táblákat nem látják.

Hugica

Hugica

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

Nagyon szuper volt a verseny!!

Gratula mindenkinek!!!

A dobogón állni jóóóó!! ;)

Szuper voltál Spinner!:clap:
Büszkék vagyunk rád!
:oczko:

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás

...a legnagyobb hiba a Cuha-völgy szerepeltetése , nagyobb forgalom volt mint Gyõr sétáló utcáján....

A Cuha völgyének mindkét bejáratánál emberek voltak és mindenkinek szóltak hogy verseny van, ezekre az egész völgyben kihelyezett táblák szintén figyelmeztették õket. Amugy meg szerintem a legszebb resze a pályának, amit könnyen meg lehet közeliteni es lehet szurkolni. Az ott levo emberek - turistak - biztattak szurkoltak a versenyzonek, aminek gondolom mindenki orult, aki arra jart, mert akkor mar kozel 80km volt a labakban.

meg1 dolog - eltevedes: "az hogy a fejedben benne van a ket szemed es nem hasznalod oket nem a szervezok hibaja"...ettol fuggetlenul mi mindent megtettunk ugy erzem, de legkozelebb gondolni fogok az analfabetakra is.

fotok: irtam hogy feltoltes alatt, igy meg nem lathato, illetve holnap teszem fel....

Leon "a pályaépítõ"
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..