Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Nem a Harangot akarom lehúzni (megtették/megteszik azt mások helyettem is), de a Pannon maraton sorozatok versenyein szerintem az ember lényegesen többet kap a pénzéért, mint a Buda maratonon és társain, mégis lényegesen kevesebb az induló egy-egy ilyen versenyen. Észreveszik valaha is az emberek ezt?

Az a baj, hogy ez a verseny pont vizsgaidõszak elején van, és szerintem emiadt sok embernek kiesik. Ilyen vagyok sajna én is pedig nagyon mentem volna. A másik ok, meg az, hogy a Budapesti versenyeken mindig nagyobb a közönség, mert Budapesten van.

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Yoreggelt...

igaz csak "primitiv" formaban lathato az oldalon, azaz letoltheto, de fenn vannak.

Leon

ui: koszonet a kepekert amiket a helyszinen kaptunk, igyexem minel elobb feltenni oket
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Szerintem is nagyon jó volt a verseny, az idõ remek, a pályakijelölés szintén. Egy percig sem volt kétségem hogy jó irányba haladok-e. Van valami, ami már régóta motoszkál bennem, úgyhogy megkérdezem, hátha valaki tud rá választ... Nem a Harangot akarom lehúzni (megtették/megteszik azt mások helyettem is), de a Pannon maraton sorozatok versenyein szerintem az ember lényegesen többet kap a pénzéért, mint a Buda maratonon és társain, mégis lényegesen kevesebb az induló egy-egy ilyen versenyen. Észreveszik valaha is az emberek ezt?

loati

loati

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Szervezõknek gratula, le a kalappal elõttük, így Buda marci után szembe tûnõ volt a különbség. Egyedüli negatívum az izotóniás frissítõ hiánya volt......
Remélem pályakijelölés szintjén soha nem adjátok lejjebb a szintet,ha így folytatjátok sok elégedett versenyzõ fog távozni a PM versenyekrõl.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
off

Negatívum: Díjazás? kaptam egy üveg"serleget", nagyon szép, köszönöm. De mi "versenyzõk" nem csak azért megyünk mert jajdejó szenvedni, hanem valami ellenszolgáltatást is a jó helyezésért, legalább valami kis piszlicsáré gumicukrot vagy mittomén. de ez így gáz.

majd szentgróton kapsz valamit. mondjuk visszakapod a 10mp-et :D:D:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
kaptá kaját!
nemelég?
vagy nemteccett a rántottszelet?
:D
ne vedd komolyan,csak a véred szívom!!!!:D

de télleg!!!

peace!!

a pannonsorozat az egyik legjobb versenysorozat!!!!!

háhhhhááá
az alattam lévõ hsz KÕKEMÉNY!!!!!!!:D:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Háj!
Jó volt a verseny, sajnos megint nem sikerült mindent kihozni magamból, de Fenyvesi Tomi láncszakadása hozzásegített az 1. helyhez. Konás mögöttem jött 10 sec-el, grat neki még 1X.
Negatívum: Díjazás? kaptam egy üveg"serleget", nagyon szép, köszönöm. De mi "versenyzõk" nem csak azért megyünk mert jajdejó szenvedni, hanem valami ellenszolgáltatást is a jó helyezésért, legalább valami kis piszlicsáré gumicukrot vagy mittomén. de ez így gáz.
Nem csak erre a versenyre vonatkozik, igazán nem ezt a rendezvényt akarom lehúzni, és tudom hogy a szervezõk nagy része errõl nem tehet.

mehetett volna a dohogóba is...

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
15kor volt fórum tali?
be is néztem volna bakker.aszittem 5 kor lesz!!:(:(
mindegy...:(

Flickr

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
csatlakozok az elõttem szólókhoz. zsííír volt!!!
pályakijelölés király, itatók rendben. minden faja volt!

Gabe84:
nem csak Sysspo mehetett fel. voltak fenn mások is, akik 'civilek' voltak...
de nem is érdekes, nem rokkantam meg mire leértem a kocsihoz :)

írok a csapatnak egy kis beszámolót, majd bevágom ide is.

Andris:
ilyen nem, de nekem 190 felett lett az átlagpulzusom :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
szerintem ez egy igazán jó maraton volt!!
Jó pálya,jó hangosítás a rajtnál,jó útjelölés,csak fürdeni nem lehetett...:(
sebaj:)
én élvezetem
gratulálok minden versenyzõnek
találkozunk 2 7 múlva zalaszentgróton!!

http://kep.tar.hu/an...0001/30092925#2

volt valakinek hasonló élménye?:lol1:

Flickr

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Lezajlott, szerintem jól sikerült a verseny. Remélem versenyzõket nem tartott fel a befutó körnéykén az autós tumultus, dolgoztunk rendesen, hogy ne legyen fennakadás. Le a kalappal a versenyen induló autóval érkezõk elõtt, egy suzukist kivéve, aki hõbörgött vagy 2 percet, hogy õ miért nem mehet fel :) Megjegyzem versenyzõ csak Sysspo mehetett fel, külön engedéllyel :D
Nah meg a menetrendszerinti busz sofõrje volt a legnormálisabb végig vigyorgott :)
Remélem több lesz az elégedett induló, mint az elégedetlen.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Hali!
Nekem van patentszemem.
Viszem magammal.
Szemesnek áll a világ :-))
Privibe küldj telefonszámot, hogy megtaláljalak!
Csá.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ha még olvassa valaki a fórumot....

kérem kölcsönözzön nekem valaki egy 9 sebességes lánchoz való (SRAM) patentszemet a verseny idejére!
(egy bambira vendégem a verseny után) ;)

sárga kona kulaval leszek, szürke szedán toyota corollával.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
hát igen, én is néztem a radarképet, de remélem csak miután beértem fog esni,
vagy csak 4-5 után..

egyébként egy kis sár nem is baj, nem lesz por a pályán..:)

Flickr

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Sysspot fél 5 körül már a pályán láttam :)
A pályabejárok szerint sár csak a hosszú távon van, bár az idõjárásjelentést elnézve nem lehetetlen holnap az esõ sem.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ááá a francba, pedig reméltem hogy az elsõ maraton egyben az elsõ saras verseny lesz... Jó lenne már egy kis Mud, nagyon elszoktam már tõle, tavaly után már nem is tudok normálisan versenyezni szárazon :D
Mi 3/4 7 kor indulunk, ha lesz idõm, benézek én is a sörözésre a verseny után ha nem baj :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Igen, Bíró Ádám lesz. És szó van bringahajító versenyrõl is, bár még nem biztos, hogy lesz rá ideális alany (bringa).
Amilyen szél van holnapra a pálya nagy része száraz lesz. Sysspo, ha rövidet tekersz és nem 40-el rongyolsz, akkor nem leszel sáros.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Van valakinek friss információja a pálya állapotáról?

tegnap óta nem volt esõ, most is borus az ég és fúj a szél. a muholképek alapján nem várható esõ mára... de ki tudja...

loati

loati

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Van valakinek friss információja a pálya állapotáról?

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Persze, hogy megyek "kocsmázni" bár ez sör-limo keverékre szorítkozik, mert még egy pár km elöttem lesz visszafelé. Az én bike-om az aláírásomban. Igaz, ha a szombati kör sáros lesz nem marad ilyen tiszta.