Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Please log in to reply
1165 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Hát ha nem emlékszel akkor valszeg elaludtad az elejét, vagy nagyon gyors voltál és megúsztad a dugót:-) Itt mindhárom mezõny 85%-a tologatott:-)

utóbbi :)
már emlékszem rá, egy kis kanyargós, vízmosásos utacska.
vazze, nagytányéron mentem fel, mert nem váltott le elöl a váltó!!! :D

köszönöm a képet!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zjani

zjani

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

jó kis képek!
küldtem emailt :)

ez a kép hol készült?
nem emlékszem tolós szakaszra :o
http://img0.tar.hu/z.../30145706.jpg#3

Hát ha nem emlékszel akkor valszeg elaludtad az elejét, vagy nagyon gyors voltál és megúsztad a dugót:-) Itt mindhárom mezõny 85%-a tologatott:-)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
jó kis képek!
küldtem emailt :)

ez a kép hol készült?
nem emlékszem tolós szakaszra :o
http://img0.tar.hu/z.../30145706.jpg#3

zjani

zjani

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Jahh én voltam Gabe84 mellett a "töröttkezû srác" akinek szintén Konája van:-)))

zjani

zjani

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
http://kep.tar.hu/zjani/50480213#2

Sziasztok!

A fenti link alatt rejtõzik néhány általam készített kép a hétvégi soproni Pannon maraton futamról, remélem sokan megtaláljátok magatokat rajta. A képek le vcannak kicsinyítve, úgyhogy aki szeretné megkapni eredeti méretben az írja le a kép címét nekem a zombori@freemail.hu címre és igérem pár napon belül elküldöm neki eredeti méretben!

Üdv: zjani

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A verseny a Soproni Kerékpár Club és a Gyõri George KSE közös rendezésében zajlott, szóval várhatóan a többi pannon maraton is hasonló színvonalú lesz, mivel ezeket is a gyõriek és a helyi klub szervezik. Grat. Panthi Leo, gyorsan felkerültek az eredmények, az elírás engem nem szokott zavarni, ha megtalálom a nevem :)

Sysspo, nagyon komolyak lettek a fotók, fõleg a szék + utolsó pár száz méter beton összeállítás, nah meg amin támasztom a konát :D Szentgróton a mezõny végének is hagyj pár mega tárhelyet, mert én valahol ott fogok tekeregni :) Remélem esni fog...

Konás, elvileg fel csak a csapatsátrasok mehettek, meg sysspo, a legtöbb kocsi szervezõi autó volt, nah meg volt az elején 1-2 autó, aki el akart ütni és nem lassított.
Ha valaki nem tudná én terelgettem az autókat, hogy hova parkoljanak (én voltam a konás, nem a törött kezõ srác, bár neki is konája van :)

Azért a járatos busz pályakeresztezése nem mindennapi szituáció volt :bananadan

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

apropó sörözés.
nem félsz a jardoktól ilyenkor? :)

Itt ugye azonnal Ausztria felé vettem az irányt, ahol a megivott mennyiség belefér az engedélyezetbe. Persze azért jogos a kérdés.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Sysspo ezer hála a képekért, nagyon királyak lettek, tökre azt hittem,hogy valami újságtól vagy :D. Remélem fogsz majd a többi versenyen is fényképezni:p

A www.systemsport-hun.com - on ( ami jelenleg csak atlétika ) tervezek egy MTB részt is fotókkal, videókkal, ami szerintem Zalára már kész is lesz.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Köszönöm. Itt most tulajdonképpen sörözgetés mellett kattintgattam de Zalaszentgrót már rendesen lesz fotózva és filmezve is. Ott elözö nap bejárom a pályát, hogy eldöntsem hol tudok jó akcióképeket csinálni, mert ott nem indulok. Kb. 3 kamerásom fílmez majd anyagot a DVD-hez.

apropó sörözés.
nem félsz a jardoktól ilyenkor? :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Sysspo!!!

Marha jók lettek ezek a "BackStage"-képek!!

Köszönöm. Itt most tulajdonképpen sörözgetés mellett kattintgattam de Zalaszentgrót már rendesen lesz fotózva és filmezve is. Ott elözö nap bejárom a pályát, hogy eldöntsem hol tudok jó akcióképeket csinálni, mert ott nem indulok. Kb. 3 kamerásom fílmez majd anyagot a DVD-hez.

loati

loati

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Sysspo ezer hála a képekért, nagyon királyak lettek, tökre azt hittem,hogy valami újságtól vagy :D. Remélem fogsz majd a többi versenyen is fényképezni:p

Larry King

Larry King

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Sziasztok!
A szervezõknek köszi a kiváló pályajelölést és biztosítást. Soproni lévén a terep nem volt ismeretlen, tetszett az útvonal. Reméljük az idõ kegyes lesz hozzánk hétvégén Szilvásváradon és majd Zalaszentgróton is.
Sysspo! Király a galéria, fõként, hogy rólam is van 1 portré, thank you!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Kedves Leon!

Én nagyon örültem neki, hogy a beígért éjjfél elõtt jóval fent volt az eredmény!!!!

Nem volt szándékomban megbántani senkit!

mellesleg ez alatt a 22év alatt kezdek hozzászokni hogy másoknak nem mindig sikerül elsõre jól leírni a nevem :icon_roll

majd z.SZTgróton sikerül.. ;)

Marha jók lettek ezek a "BackStage"-képek!!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Sziasztok!

Nagyon tetszett a verseny, a jó szervezés, meg a jó pálya! Kár, hogy kevesen voltunk, mert ugye akkor szép nyerni, ha van kit legyõzni. :)
Remélem jövõre többen leszünk!

Találkozunk a következõ maratonon!

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Az a baj, hogy ez a verseny pont vizsgaidõszak elején van, és szerintem emiadt sok embernek kiesik. Ilyen vagyok sajna én is pedig nagyon mentem volna. A másik ok, meg az, hogy a Budapesti versenyeken mindig nagyobb a közönség, mert Budapesten van.

Emlékszem rád Hotmaat. Buda maratonon mellettünk álltál meg a kocsival. Hát sajnálhatod hogy nem tudtál eljönni, gyönyörû helyen volt a verseny, nekem a pálya is és a szervezés is nagyon tetszett. Csak annyi megjegyzésem van, hogy pár ösvényt kicsit jobban is ki lehetett volna tisztítani, de ezt csak mellékesen jegyzem meg. Tutti jó kis verseny volt, bánhatja aki kimaradt.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Az alábbi honlapra feltettem kb. 100 képet a versenyröl. Mivel magam is indultam így a többségük elkapott pillanat a rajt elött vagy a verseny után.

http://www.sysspo.com/

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Én is gratulalok a rendezéshez! Egy igazán igényes pályát jelöltek ki úgy, hogy az eltévedésnek a kételye sem merült fel. Én szombaton 17 óra felé letekertem az elsö 10km-t és visszaérve kíváncsiak voltak a véleményemre a jelöléseket veszélyesebb helyeket illetöen. Külön köszönet a rugalmasságért, hogy felmehettem autóval, mert a fotós szerelésem így szem elött volt. A verseny nekem gyalogtúrává mutálódott, mert 25km-töl csak lefelé tudtam menni. Konásandrás köszi a sört még egyszer! Legközelebb én jövök.

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts

az erdménylistán NEM KIS ELÍRÁSOK VANNAK
nevek,csapatok,miegyéb..pedig direkt megvártuk a kalapos-copfos srácot,és szóltunk neki,aki elvileg ki is javította..
nah mindegy..remélem sikerül majd korrigálni..

más:

akkor bizony sajnálom a budapestieket, mert a legjobb pályák nem pesten és környékén vannak:D

mint irtam ezeket gyorsan tettem fel, nehogy reklamaljatok...nana hogy van akinek ez se tetszik...a javitasok amiket TI kertetek joval ezutan tortentek...reggel javitom...de koszonom szepen hogy az ilyen hibakat egybol eszreveszik...

a szep külalakot elemi elso osztalyban tanitjak...

Leon
"a kalapos coffos srac."
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
az erdménylistán NEM KIS ELÍRÁSOK VANNAK
nevek,csapatok,miegyéb..pedig direkt megvártuk a kalapos-copfos srácot,és szóltunk neki,aki elvileg ki is javította..
nah mindegy..remélem sikerül majd korrigálni..

más:

akkor bizony sajnálom a budapestieket, mert a legjobb pályák nem pesten és környékén vannak:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Csak egy gyors szam: Buda marci bp-tol 10km...sopron 200, koszeg 210, zala 170, gyor 120...es sajnalatos modon a mtb tomegbazisa bp...

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..