az biztos hogy a legjobb pályaismerete idén a Csonka Milánnak lesz...szerda óta jelölik:D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát
Started by
KTM0303
, 2005. February 14. 21:32
Posted 2007. June 23. - 13:34

Posted 2007. June 23. - 12:36

péntek este az már tegnap volt ugye? 
itthon voltam és lent bicoztam a városban. szépidõ volt ) reggel 6körül csöpögött meg kicsit most is be van borulva.
ja.. amikor mondtam havernak h indulok, azt mondta jobbn tenném ha nem mennék, mert õ jelölt a héten pályát és tudja milyen helyeket kellett kiírtani hogy legalább valahogy el lehessen menni
szóval szopatós lesz naon ) várom már )

itthon voltam és lent bicoztam a városban. szépidõ volt ) reggel 6körül csöpögött meg kicsit most is be van borulva.
ja.. amikor mondtam havernak h indulok, azt mondta jobbn tenném ha nem mennék, mert õ jelölt a héten pályát és tudja milyen helyeket kellett kiírtani hogy legalább valahogy el lehessen menni

Posted 2007. June 23. - 12:00

Sziasztok,lenne egy nagy kérésem,ha valakinek van fölösleges Powergelje, kérem hozza el a versenyre,megvenném,sajnos nem sikerült szereznem. Piros Kona Calderaval leszek. elõre is köszi
Posted 2007. June 23. - 08:41

Ha elvitte akkor legalább a szinkülönbséggel nem lesz gond

...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Posted 2007. June 23. - 08:40

amugy mint kiderült (beszéltem itthoniakkal) a tegnapelõtti vihar, nem volt valami jelentõs itt.
És a péntek esti? Elvitte a hegyet? Amúgy megyünk akármilyen a pálya.
Posted 2007. June 23. - 07:34

Nincs mit igazán 
amugy mint kiderült (beszéltem itthoniakkal) a tegnapelõtti vihar, nem volt valami jelentõs itt. esegetett, de semmi komoly. legalábbis kõszegen a városban, hegyen ki tudja
most verõfényes napsütés, kékég.
aki már ittvan és szereti a zúzós zenét jöjjön .) hunderground fesztivál a csótón )

amugy mint kiderült (beszéltem itthoniakkal) a tegnapelõtti vihar, nem volt valami jelentõs itt. esegetett, de semmi komoly. legalábbis kõszegen a városban, hegyen ki tudja

most verõfényes napsütés, kékég.
aki már ittvan és szereti a zúzós zenét jöjjön .) hunderground fesztivál a csótón )
Posted 2007. June 23. - 07:10

Hát mi lehet, hogy észak felõl közelítjük meg Kõszeget, ausztrián keresztül rövidebb
Én is ezen gondolkodom...
Posted 2007. June 22. - 19:06

Köszi a pontos utiranyt M-a-TT, vasárnap repülünk :-)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2007. June 22. - 13:20

Posted 2007. June 22. - 12:55

balu és mindenki .)
kõszeg csónakázó tó:
szombathely felõl 87esen végig egyenesen a határ felé. ahogy kõszegre beérsz jobboldalt vasút, baloldalt pennymarket, ott is végig egyenesen az országúton 1-2 km-t majd ahol ilyen pénzváltóbódé meg kosarak vannak kirakva az elõtti keresztezõdésnél be balra. kb majdnem visszafordul az út keresztezõdésnél. ezen az úton végig, 200m után jobbra kanyarodik, át a hídon és a híd után rögtön jobbra. itt a csótó
sopron, bük felõl ugyanez.horvátzsidányi hosszu dombról leereszkedve a 87-esbe csatlakozik az út, itt jobbra a határ fele
bármi helyi infó ha kell, ma estétõl kõszegen vagyok
30/6086927

kõszeg csónakázó tó:
szombathely felõl 87esen végig egyenesen a határ felé. ahogy kõszegre beérsz jobboldalt vasút, baloldalt pennymarket, ott is végig egyenesen az országúton 1-2 km-t majd ahol ilyen pénzváltóbódé meg kosarak vannak kirakva az elõtti keresztezõdésnél be balra. kb majdnem visszafordul az út keresztezõdésnél. ezen az úton végig, 200m után jobbra kanyarodik, át a hídon és a híd után rögtön jobbra. itt a csótó

sopron, bük felõl ugyanez.horvátzsidányi hosszu dombról leereszkedve a 87-esbe csatlakozik az út, itt jobbra a határ fele

bármi helyi infó ha kell, ma estétõl kõszegen vagyok
30/6086927

Posted 2007. June 22. - 12:27

Posted 2007. June 22. - 11:14

Hali,
Valaki tud közelebbi infót mondani, hogy Kõszegen belül merre az arra?
ui.: Ha Kisnánával = vagy kövesebb akkor tényleg köves :-)
Valaki tud közelebbi infót mondani, hogy Kõszegen belül merre az arra?
ui.: Ha Kisnánával = vagy kövesebb akkor tényleg köves :-)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Posted 2007. June 22. - 07:18

vizmosás nem gond ,de sárra nem vágyok valahogy most:)
de ha az lesz akkor sem riadunk vissza
de ha az lesz akkor sem riadunk vissza
Posted 2007. June 22. - 07:07

hát ez a kõszeg már csak ilyen .)
ma megyek haza, holnap majd próbálok valami utolsó pillanat beli helyszíni infót adni
ma megyek haza, holnap majd próbálok valami utolsó pillanat beli helyszíni infót adni

Posted 2007. June 21. - 22:10

nedvességet illetõen szerintem egyáltalán nem, viszont pár vízmosás elõfordulhat úgy érzem
A régebbi futamok tapasztalata szerint azok a vízmosások nagy esõ után elég jók lesznek, mert a sok víz kiviszi a földet a kavicsok közül. Érdekes lesz!
Posted 2007. June 21. - 22:10

Posted 2007. June 21. - 21:35

nedvességet illetõen szerintem egyáltalán nem, viszont pár vízmosás elõfordulhat úgy érzem
Posted 2007. June 21. - 21:32

Posted 2007. June 21. - 20:51

Rákérdeztem a gyerekfutamra.Sopronban 2 gyerek akart tekerni, ezért tartottak, szóval sz.tem nem megoldhatatlan probléma
De szerintem Panthi Leo-t kérdezd.
Igen lesz 14-év alatti bulifutam.
Hajrá skacok...:-)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2007. June 21. - 20:46

Sopronban 2 gyerek akart tekerni, ezért tartottak, szóval sz.tem nem megoldhatatlan probléma
De szerintem Panthi Leo-t kérdezd.