Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Please log in to reply
1165 replies to this topic

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
az biztos hogy a legjobb pályaismerete idén a Csonka Milánnak lesz...szerda óta jelölik:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
péntek este az már tegnap volt ugye? :)
itthon voltam és lent bicoztam a városban. szépidõ volt ) reggel 6körül csöpögött meg kicsit most is be van borulva.

ja.. amikor mondtam havernak h indulok, azt mondta jobbn tenném ha nem mennék, mert õ jelölt a héten pályát és tudja milyen helyeket kellett kiírtani hogy legalább valahogy el lehessen menni :D szóval szopatós lesz naon ) várom már )

loati

loati

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Sziasztok,lenne egy nagy kérésem,ha valakinek van fölösleges Powergelje, kérem hozza el a versenyre,megvenném,sajnos nem sikerült szereznem. Piros Kona Calderaval leszek. elõre is köszi

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
Ha elvitte akkor legalább a szinkülönbséggel nem lesz gond :D
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

amugy mint kiderült (beszéltem itthoniakkal) a tegnapelõtti vihar, nem volt valami jelentõs itt.

És a péntek esti? Elvitte a hegyet? Amúgy megyünk akármilyen a pálya.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Nincs mit igazán :)

amugy mint kiderült (beszéltem itthoniakkal) a tegnapelõtti vihar, nem volt valami jelentõs itt. esegetett, de semmi komoly. legalábbis kõszegen a városban, hegyen ki tudja :)

most verõfényes napsütés, kékég.

aki már ittvan és szereti a zúzós zenét jöjjön .) hunderground fesztivál a csótón )

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts

Hát mi lehet, hogy észak felõl közelítjük meg Kõszeget, ausztrián keresztül rövidebb :)

Én is ezen gondolkodom...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Köszi a pontos utiranyt M-a-TT, vasárnap repülünk :-)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Hát mi lehet, hogy észak felõl közelítjük meg Kõszeget, ausztrián keresztül rövidebb :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
balu és mindenki .)

kõszeg csónakázó tó:

szombathely felõl 87esen végig egyenesen a határ felé. ahogy kõszegre beérsz jobboldalt vasút, baloldalt pennymarket, ott is végig egyenesen az országúton 1-2 km-t majd ahol ilyen pénzváltóbódé meg kosarak vannak kirakva az elõtti keresztezõdésnél be balra. kb majdnem visszafordul az út keresztezõdésnél. ezen az úton végig, 200m után jobbra kanyarodik, át a hídon és a híd után rögtön jobbra. itt a csótó :)

sopron, bük felõl ugyanez.horvátzsidányi hosszu dombról leereszkedve a 87-esbe csatlakozik az út, itt jobbra a határ fele :)

bármi helyi infó ha kell, ma estétõl kõszegen vagyok

30/6086927

;)

Feltöltött kép

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Csak ki lesz táblázva a városba bevezetõ nagyobb utaktól :) Bár nem én leszek a mitfárer'.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Hali,

Valaki tud közelebbi infót mondani, hogy Kõszegen belül merre az arra?

ui.: Ha Kisnánával = vagy kövesebb akkor tényleg köves :-)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
vizmosás nem gond ,de sárra nem vágyok valahogy most:)
de ha az lesz akkor sem riadunk vissza

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hát ez a kõszeg már csak ilyen .)
ma megyek haza, holnap majd próbálok valami utolsó pillanat beli helyszíni infót adni :)

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

nedvességet illetõen szerintem egyáltalán nem, viszont pár vízmosás elõfordulhat úgy érzem

A régebbi futamok tapasztalata szerint azok a vízmosások nagy esõ után elég jók lesznek, mert a sok víz kiviszi a földet a kavicsok közül. Érdekes lesz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Kösz, a vízmosás nem gond.

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nedvességet illetõen szerintem egyáltalán nem, viszont pár vízmosás elõfordulhat úgy érzem

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Mennyire esõérzékeny a pálya?

A sebesség mindent megold.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Sopronban 2 gyerek akart tekerni, ezért tartottak, szóval sz.tem nem megoldhatatlan probléma :) De szerintem Panthi Leo-t kérdezd.

Rákérdeztem a gyerekfutamra.
Igen lesz 14-év alatti bulifutam.
Hajrá skacok...:-)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Sopronban 2 gyerek akart tekerni, ezért tartottak, szóval sz.tem nem megoldhatatlan probléma :) De szerintem Panthi Leo-t kérdezd.