CC-re NEM kell tarcsafek. Mondhat barki barmit. Mi a faxert van, hogy a versenyeket halomra nyero CC-s versenyzok V fekkel mennek? Mert 1,3kg-os teloval nyomjak, mert suly, mert az ossze esne egy rendes tarcsatol, gyenget meg minek. CC-re nem kell tarcsa es innentol nem szolok bele, mert valojaban fogalmam sincs, hogy egy DH-ra mi kell.
1.csak semmi cécó,nálam van a slukker!
2.így hirtelen több okot is tudnék mondani,amikkel könnyedén meg le7 ideologizálni h miért kell tárcsa CC-re
a,most cseréltem épp pofát a hátsó,V-fékemben. 1 hétvége alatt kopott L feles állapotról nullára. mondjuk puha volt,mert az olyantot szeretem,de akkor is.
b,1 yó tárcsás rendszer nem nehezebb számottevõen mint 1 Vfékes
c,könnyebb felnit használ6sz,yó esetben 1 tárcsához tervezett felni,mivel nagyobb tervezõi szabadságot ad a készítõknek,sztem erõsebb,mint 1 ugyanolyan nehéz Vfékes (nem kötelezõ az oldalfal a V-féknek ugyibár)
d,nem gáz,ha mondjuk egy 70 kilcsis maraton közepén 8ast kap a kerék,nem lassít a beleérõ pofa (tárcsába OLYAN 8ast rakni,ami lassít is ténylegesen,elég nehéz...)
e,mérföldekkel yobb sártûrés,már csak a villa vagy a váz le7 a szûk keresztmetszet,de a fékpillangó vagy a merevítõ tuti nem gyûjti a sarat,mert nincs
d,igazából a legtöbb tárcsa nagyobb fékerõt produkál mint 1 átlag felnifék,mert rendszertervezés ugyebár... ez fõleg nagyobb súlyú Mberkéknél jelent elõnyt,50 kilót szinte minden megfog.
mindezek ellenére nem állítom,h létszükséglet a tárcsa... nálam az a képlet,h elöl 160 CPS hátul SD7,és Ti karok... és pont faca