Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha a csekétõl a truvát is elveszik, besz*opja a nagy f*szt... (ritchey meg ment a velotrade-hez... - ráadásul nagykeráron olcsóbb a velo sok ritchey-bõl)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
truvára ne vessünk még keresztet...
egylõre cseke, és talán biker is.
mivel EU-bn nicns kizárólagos forgalmazó.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
le vagyok maradva.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Miota a Sram megvette azota atkerult az Avid, a Truva a Bikerhez.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
avidot biker forgalmazza?azt hittem xfaktor.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jah, biker ilyen.

ne várj semmit, mali kategória.

shimano jo, az szerelhetõ, olcsó és jól fog..
hopehez sem lesz pikpakk alkatrész...
hayes meg tényleg nagy, de mondjuk eg ynagybicón ez annyira nem feltünõ, mint egy pici cécó gépen.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
azt mondták,hogy van minden az avidhoz.
nem gondoltam,hogy a hope nem fog,mert azért elég sokan mennek vele.de Yetinek valahogy nem sikerül belõni.fog,de nem egy avid.nekem eddig tökéletes volt,de most lassan,de biztosan szivárog az olaj.fõleg nagy melegben.de érdekes módon nem nagyon érezni a fékhatáson.csak a fogáspont megy egyre beljebb.azon meg tudok állítani.egy darabig.remélhetõleg a hétvégét még kihúzza.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

avidot ilyen téren nem ismerem (de azt gondoltam, hogy a neuzer csak hozza rendesen az alkatrészeket)

Mivel ugyanaz a forgalmazoja mint az RS -nek, ezert ketlem hogy barmit is hoznak hozza. Tavaly akartam venni ket szett perselyt a boxxerekhez, erre kiderul hogy a nagyker hozott osszesen egy szettet! Lab kellett volna iden egyik sracnak, hoztak osszesen egyet, termeszetesen egybol elvitte valamelyik boltos. Belso alkatreszek egyaltalan nincsenek, egyedul szimering volt, asszem 8-9e -ert nagyker aron, de az ugysem kell mert van utangyartott ennek a tizedeert itthon.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem olyan fék kell, ami ha egyszer besz*rik, legyen hozzá pótalkatrész, és képes legyek magam megcsinálni. más vágyam nincsen.
eddig ezt képes teljesiteni a hayes hfx (nem tecc mert nagy) az összes sh!mano, az összes hope és kész. magurához csak kompletten van fékkar meg minden szirszar, formulához ugyan van anyag egyesével, de ezer év mire megjön és nem tudom magam csinálni, avidot ilyen téren nem ismerem (de azt gondoltam, hogy a biker csak hozza rendesen az alkatrészeket) más féket meg nem ismerek el tárcsafékként.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Milyen Hope? Nekem volt mar par, es mindegyik bivajul fogott, es szerintem a legmegbizhatobb fek.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

gyááá, ennyit az avidról.... marad a hope, nincs más. :D

hááát,nem tudom.Yetinek van hopeja az intensen,de annyire nem fog,hogy csak na.én imádom az avidot,érzésre.de ha még egyszer befosik,akkor rátaposok.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
szerintetek miért?!: avid bbdb(2002) 203mm + '04/'03 lx fékkar + jagwire bowdenház ne kérdezzétek melyik jagwire, de nem volt drága (1000 körül, kb 1 méter). az a bajom, hogy nem elég koppanós. fékkar a gyanúm, de tudom, hogy ilyenkor a bowdenház nyúlik. haverom hayes mx-2 hd-ja + hayes fékkar + alap jagwire bowdenház (Rock Machine Quake '05) koppan rendesen, pedig tudtommal az avid jobb. fog is az enyém rendesen, de nagy sebességnél tud nyúlni és egyáltalán nem érzem, még álló helyzetben sem azt a "koppanásT", amit viszont az mx2-nél igen. ez az lx fékkar nem igazán szimpi nekem, hogy maga a kar egybe van építve egy csomó mindennel.
megoldás? bowdenház csere (elvileg ezért nbyúlik, de nem veszek 5000-ért bowdenházat)? ha fékkar csere (mert elõbb utóbb kell, a hátsó kotyogós rock machine fékkar helyett.
avid fr5? vagy sd sl? van értelme ennek a fokozatmentesen állítható fékerõ-modulációnak? nem értem igazából mit csinál, meg remélem nem törne le egy esés után.

válaszokat elõre is kössz!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Miert nem veszed meg Rocsi Avidjat, biztos olcson eladja ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gyááá, ennyit az avidról.... marad a hope, nincs más. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ne ijesztegess.ha még egy probléma lesz vele,eladom.aztán veszek egy grimecát.azzal 3 évig semmi baj nem volt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
másnak a dugattyúnál csinálta, szal...:-\

reméljük egyedi eset, de ezzel megint elidnítunk egy flémsorozatot:(

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
még egyszer sem volt szétszedve,igy nem hiszem,hogy a tömítés lenne meggyûrõdve.majd Tokod után szétszedem.vagy küldöm xfaktorba.bár nem nagyon reménykedem a garancia itthoni érvényesítésében.addig meg imádkozom.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Kerdezzuk meg Rob -ot mi a velemenye errol a problemarol :) :D

Amugy Rocsi, megnezted mar, hatha a tomites van begyurodve? Mindenkeppen a tomitessel lesz szeritnem baj, massal nem nagyon lehet, vagy meggyurodott, es azert ereszt, vagy szetment, ez a rosszabik eset.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
bazz, engedi az olajat az avidom.juicy7 az olajtartály illesztésénél.van ez másnál is?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
tudom, de akkor ne tessék így kikelni magadból!
mert még a végén megijedünk...:-)

mellesleg ha úgy olvasom hogy ez egy létezõ jelenség, akkor egyetértek
de ha ide írtad, akkor akkor nem:-) (annyira)