Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
igazság vagyon szavaidban.
de a juicyn a fogáspontot állítod,aminek szerintem több értelme van.fõleg,mert a kar távolságát és a fogáspontot egymástól függetlenül állíthatod.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

akkor juicy 7et se végy!
azon is van tekerenytû;)
a nemzetközi szaksajtó is csak biciklihez valamennyire értõ emberek saját egyedi véleménye...
ergó nem egy mindenki által elfogadott vélemény, csak saját ötletek, és gondolatok leírása.
aminek hinni nem szabad, csak tanácsadónak felfogni, ami rengeteg dolog hatására változik....

Ebben 1000%-ig igazad van...én már csak magamnak hiszek:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor juicy 7et se végy!
azon is van tekerenytû;)
a nemzetközi szaksajtó is csak biciklihez valamennyire értõ emberek saját egyedi véleménye...
ergó nem egy mindenki által elfogadott vélemény, csak saját ötletek, és gondolatok leírása.
aminek hinni nem szabad, csak tanácsadónak felfogni, ami rengeteg dolog hatására változik....

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

miért egy juicy jobb lenne mint egy el camino?
az avid már teljesen, 100%ig mindenható?

csak olvasom a nemzetközi szaksajtót:)
egyébként annak idején gondolkodtam a caminon, de számomra teljesen értelmetlen a fékerõ állító.szerintem az az ujjamban van.meg alapban hayes ellenes vagyok.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ez így még nem sokat jelent önmagában... legalábbis az a nagy átélés amivel itthon választják a féket 2évente egyszeri 3 napos autsztriai túrácskára...:)
remélem jövõre kijutok énis osztrákiába letesztelni ezeket a borzalmasan nagy hegyeket;)

amúgy akkoris hayes mag;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Azert ha megnezed a Juicy -nak nagyobb a feknyerge, ezaltal jobban birja a hot.
Szegeny Camino eleg kicsi lett, de itthonra vagy 4X -ra teljesen jo.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
miért egy juicy jobb lenne mint egy el camino?
az avid már teljesen, 100%ig mindenható?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hm.ezzel vitatkoznék:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Ami kézzel fogható tény; a Hayes 1-gyel több állítási lehetõséggel bír,a többi sajnos mind túl szubjektív tényezõ... :-/
De ha lejtõzni akarsz akkor a ma olvasottak alapján esetleg kevés le7 a Hayes és akkor inkább a Juicy...

Ahová kevés lenne az El Camino ott a Juicy se fogja meg, az tuti ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
igen en is erre gondoltam :) viszont a juicyrol nem hallottam annyi jot mint az el caminorol viszont jobban tetszeni a ket juicy kar :)

most hogy visszaolvastam asszem a juicy lesz a nyero...remelem nem sipakol majd. Bar erosen ketlem hogy en akarmikor feszegetni tudnam a hatarait barmelyik feknek.
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

na most segitsetek: El Camino VS Juicy 7....mindketto hayes v-cut tarcsaval. Melyik lenne a jobb?
mellesleg hatra megy...es elol juicy 5 van per pill

Az a szep, ha a ket fekkar ugyanolyan ;) :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ami kézzel fogható tény; a Hayes 1-gyel több állítási lehetõséggel bír,a többi sajnos mind túl szubjektív tényezõ... :-/
De ha lejtõzni akarsz akkor a ma olvasottak alapján esetleg kevés le7 a Hayes és akkor inkább a Juicy...

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
na most segitsetek: El Camino VS Juicy 7....mindketto hayes v-cut tarcsaval. Melyik lenne a jobb?
mellesleg hatra megy...es elol juicy 5 van per pill
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Yepp,olvastam,köszönöm.
J/L úzer friendly keresõszavas:D

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Kala, ezt gondolom láttad, de hátha mégse: ;)

http://forum.bikemag...&postcount=3708
Like a rock...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Eheh, amúgy a tiedre pályázom, csak nem mondtam.A píz fele megvan,a másikhoz L kéne adni ennyit az Avidok közül.Leküzdöm ellenérzéseimet a 203-as tárcsával szemben:)
Azért is akartam,h írj ide hátha kifejtesz vmi óriási negatívumot ami miatt eladod és én nem akarom majd megvenni:)
Na meglássuk majd,h mi lesz.
A keret tényleg a tied ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nya, akkor mesélek, hogy milyen a Mag-hoz képest:

+ szép
+ fog mint a veszedelem
+ agyonállítható

- rosszabb hõtûrés, itthon sose fog feltünni, csak az Alpokban
- felmelegedéssel együtt elmegy a nyomáspont, fogni füstölve is fog, csak a nyomáspont nyúlós lesz (ezzel már megverte az összes Hope féket)
- drága

szumma: a Mag erõsebb ez meg állíthatóbb

Ezt láttad már: http://apro.bikemag....hp?siteid=59641 hamár nyúlod a tegemet... ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tényleg,és relatíve hasznos volt...
Vole megállapítása h melegedésre hajlamosabb le7 nem túl örömteli,mert a nagygépre menne amúgy csak nem akarok 203-as tárcsát mert ha akkora kell h megfogjon vmi az már rossz... :-/
Viszont vonzó az állíthatósága.
És riasztó az ára:) De majd megoldom okosba.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

El Camino-val kapcs. tapasztalata van vkinek?
Ki szeretném próbálni... Úgyhogy,akinek Avid kell...

Kala kicsit régebben 2 ember is baromi részletes beszámolót írt róla....itt ebben a topikban...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
El Camino-val kapcs. tapasztalata van vkinek?
Ki szeretném próbálni... Úgyhogy,akinek Avid kell...