Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mármint 3 milivel többet emel a féknyergen, vagy a kerék felé nyúlik be + 3 mm-t?

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Adott egy 203-as xt tárcsa, egy Marzo DJ3-as. No ehhez vettem egy adaptert, mert eddig csak 160-assal volt használva. De az adapter vagy 3 mm-el vastagabb, mint aminek lennie kellene.
Ilyenkor mi a teendõ? Most vagy rossz adaptert adtak, vagy faragni kellene az adapteren? Mondjuk ezt nem hinném.

wth

wth

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Bocsika, ezt elkuldom a V-fekbe is. Nna. Van elol egy XTR 950-es V-fekem, eddig piros Ricsi pofakkal, Avid AD3 karral, Sh bowdennel, Jagwire hosszanti hazzal. Manitou telon Ricsi Rock Pro-t harapdal. Most probalom Kool Stop-pal, de egyre jobban nezegetem az Avid BB7-et, mongyuk 185-os tarcsaval. Nemakarokhidrajulikasfeketneeeem!
Na. Ugye, uj kereket kene hozza epiteni, mert emezt kar volna szetbarmolaszni (XT, DT Championy). Az a kerdesem, jelentene-e plusz fekerot, fekhatast, uralhatosagot, akarmit ehhez kepest a cucc? Szerintetek. (Idegesit mar ez a hulyeseg) Van-e tapasztalat a BB7-rol? Azert csak plusz 35 rugo minyimum...
Koszike!

bobby

bobby

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
hi!
köszi a segítséget, mindenen túlvagyok, a fékem nem romlott el, és a kormányom se véres...
valszeg az összekopástalanság...kjfvhfdjksd ékes esete állt fent, mivel rövid használat után jobban szeretik egymást!
... vagy csak megjött az esze...!!

üdvmindenkinekakinektárcsafékevanvagyvoltvagylesz!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jol tetted,nekem van pár ocsó lefejezett szerszámom...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én már megjártam ilyen olcsó torx készletekkel, szóval most kimentem a régi "lengyelpiacra" és vettem igazi megbízható orosz torx készletet. igaz, 2.5 ezer volt, de megérte. igazi atom készlet :) még a régi jó szovjet "mindent bele" idõkbõl való.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
t25 torx kulcs drága, van vagy 500 Ft is. ;) Vettem inkább szettet 1500-ért, így most az autót is szét tudom szedni.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Hát sétálj el egy barkácsboltba (pl. obi) és vegyél egyet 170Ft-ért...de méginkább vidd el egy szervízbe (legalább az e. váltódat is megcsinálják;) )

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

a tárcsát is jól odacsavartad? nezz azert meg mindent. :P . ha minden ok, akkor nemtudom.

A tárcsához nincs szerszámom, azt nem tudom házilag ellenõrizni.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

ultio, milyen a hátsó agy?

Ez egy gyári összeállítású bicaj, Author, Author agy van benne elõl-hátul.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
leginkább agy, tengely, gyorszár, ezeket kéne megnézni.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
a tárcsát is jól odacsavartad? nezz azert meg mindent. :P . ha minden ok, akkor nemtudom.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
ultio, milyen a hátsó agy?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

a 2 csavart húzd meg :)

Meghúztam, ahogy csak bírtam!

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
a 2 csavart húzd meg :)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Még mindig szívok a Hayes tárcsafékemmel. Elõl tökéletesre tudtam beállítani, hátul viszont nem. Beállítom pontosra, de amint felülök a bicajra már nem jó. Észrevettem, ha ülök bicajon, az egész féktest 3-4 mm-t elmozdul a mozgó pofa irányába, vagy pedig fordítva, a tárcsa mozdul el a fix pofa irányába 3-4 mm-t. Nem tudom megállapítani, mi mozog.
Ezért nem lehet pontosra belõni. Ez az elmozdulás mitõl lehet? Váz? Agy? Gyorszár? Tengely?

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Re4p3R

Re4p3R

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Köszke! Szóval adagoljam és csuma.
Fejreállás lazán megy a 9.0 v-fékkel is :)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
ez ellentmondásos egy csöppet.

de vedd meg a 200assal és lehet azon állítani

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de akkor miért akarod hogy ne fogjon?
és nem esel fejre, ez megint csak kamu
bármilyen fékre rámarkolsz, azzal fejre fogsz esni, még egy szar vfékkel is
tudod, adagolás!
az meg hogy egy avidot nem lehet, azt megint csak pár olyan ember találta ki, aki a haverja haverjától hallotta, és még nem is látott élõben
ennyi.

Re4p3R

Re4p3R

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Mert nem merev villával szeretném használni(átmeneti állapot),hanem valami 15 centis hombár állat telóval..és mázsa környékén járok..szóval szerintem kéne a 203as tárcsa

--->>PolarX2005<<---
Lecseréltem már egy SS-re!