Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem sima 1 cm-t emelõ IS/IS adapterem van, így tudom használni a 200as tárcsával a XT féket. Vagy veszel valami speciál boxxer adaptert, de ez a 185-ös dolog szerintem nem nagyon fog mûködni... :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Nightfly

Nightfly

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
a KTM-emen Magura Julie van, meg vagyok vele elédegve, azonban az elsõ fékem felõl surlódó hangot hallok rendszeresen, ha balra döntve tekerem a gépet. Ha jobb oldalazva akkor elmúlik. Belenéztem és a bal oldali fékbetét ér hozzá a tárcsához. Hogyan lehet állítani a féken, fékbetéteken?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Help plíízz!! Hol lehet venni goodridge fékvezetéket-Saint fékhez szeretném! és mi pénz szerintetek?- 1m kellene.. mennyivel jobb mint a shimano gyári fékvezetéke?

Gulyas Misinel tudsz venni. Szama: 0630/24-80-742

A Goodridge sokkal jobb mint a gyari, viszont dragabb is. Ha van ra penzed, akkor mindenkepp erdemes megvenni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a boxxer adapter sztem 8'
ha lenne is ilyen hayes adapter 185 mm-es, akkor sem lenne már cps.
egy boxxerre minimum 203mm......

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ez egyáltalán nem jó avid cps185-höz és boxxerhez? http://ebike.hu/term...ter/699.adatlap

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi...

Help plíízz!! Hol lehet venni goodridge fékvezetéket-Saint fékhez szeretném! és mi pénz szerintetek?- 1m kellene.. mennyivel jobb mint a shimano gyári fékvezetéke?
Márt csak egy buta kérdésem van: a gyári fékbetétnél láthatóan, a két oldal pofa anyaga különbözik-van egy kis színbeli eltérés(ha egyeltalán jelent valamit..)... persze mind a kettõ metal.. miért van ez?? mire jó ez pofa? nem érdemes már az elején cserélni valami puhább, nem fém alapúra???ha igen mit ajánlanátok ???
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

bbazsy

bbazsy

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

=-']Hi, két kérdésem lenne, egyik lámább a másiknál.

1.: A 2005-ös Biker's Guide-ban a Magura Louise FR ár mellett az áll hogy 180/160. Ez jelentheti azt, hogy ez egy szett ár (elsõ+hátsó)?

2.: Az ebike-on szettként lehet rendelni Deore 525-ös hidr. tárcsaféket. Szerintetek lehet külön csak elsõ féket is?

ebikeon is megnézheted, h lehet elsõt / hátsót is rendelni.. :)
× L i V e . T o . R i d e ×

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
1. az egy fékre értendõ de ha elsõt kérsz 180-nal kapod
2. szerintem az is csak egy fék

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 hozzászólás
szett NEM= garnitúra
a szett 1db féktest, 1 db fékkar, 1 db tárcsa.
ha rendelésre adod fejed, ott van h elsõ v hátsõ verziót kérsz e.
üdv.g
Keep hands on bike at all times....

-=[bera]=-

-=[bera]=-

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Hi, két kérdésem lenne, egyik lámább a másiknál.

1.: A 2005-ös Biker's Guide-ban a Magura Louise FR ár mellett az áll hogy 180/160. Ez jelentheti azt, hogy ez egy szett ár (elsõ+hátsó)?

2.: Az ebike-on szettként lehet rendelni Deore 525-ös hidr. tárcsaféket. Szerintetek lehet külön csak elsõ féket is?
-=[BALATONFÜRED REPRAZENT]=-

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
nagyon azért ne basztassa. a csõbõl tényleg nem jön ki olaj ha nem tud helyette levegõ bemenni, de egy csepp kijöhet ami a csatlakozásban van épp. és az pont elég egy ilyen vékony csõbe, hogy elcsessze. a zegészet. kicsit ki lehet lazítani amíg elforgatod.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

jabbar_aki_kristóf

jabbar_aki_kristóf

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
magán a csavar testén jut be az olaj a vezetékbõl a féktestbe, ha jól emléxem. (bár máshogy nehezen lehetne sztem)
Mit mivan??

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
jabbar: kicsit nyugodtan kitekerheted, sõt megkockáztatom, hogy teljesen is. valami kapilláris elv vagy mi?

jabbar_aki_kristóf

jabbar_aki_kristóf

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
skacok, nem tom, h csak a saint fék ilyen-e, de egy imbuszos megoldássall csatlakozik a vezeték a testbe. namármost az új telómon a rögzitõszemek másképp vannak mint a régin, és igy elég rossz szögben áll a vezeték. ha kilazitom a csavart el tom forgatni a csatlakozást (és igy a vezetéket) a megfelelõ helyre. kérdés, hogy egy ilyen kis lazitástól jutna be levegõ a rendszerbe?? nyilván minimálisan akarnám csak kilazitani.
Mit mivan??

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
én újonnan vettem meg, már bánom is... cska amikor 3 hónapja vártam egy fékre, ami nem jött meg, kb semmi nem érdekelt, berohantam a faktorba, otthagytam a mancsót és kihuztam végre bicózni.

mondjuk egy jó fékért 50-60 még elmegy kategria, de csere alkatrészként.. mondjuk ha külön olcsó lenne az se lenne jó... mindenki megvenné darabokban :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
najó, de maga az egész fék is van vagy 60e ugyemlékszem. szal ha darabjaiból rakom össze, kb kijön.
Te is megvetted, igaz használtan.... na szal:-)
olvdvóbb, mint uj féket venni törés esetén.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
27???
b*sszák meg, annyiért megcsinálom bárkinek egy tömb aluból (bocs, magnézium) a két kezemmel...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
valami 27 a mag kar...
ebböl kiindulva 15 alatt nemlesz, annyiért meg kapsz használt nine-t.
és lesz egy jobb fék alapból.... ami problémamentes.
kompatibilisnek meg persze h kompatibilis.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
4 ezer / darab a fékkar (nem a fékkartest, csak akar maga) hfx9-bõl.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
van a faktrornak telefonszáma, ott megmondják mennyi és hogy mikorra lesz. jónak jó