Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Indította
KeX
, 2004. szeptember 09. 12:46
Írta 2005. május 11. - 11:59
hát attól függ mire kell a bike. ha dirtelni, akkor bõven jó a véfék is.
ha mást is akarsz vele csinálni, akkor viszont nem árt a tárcsa, fõleg az avid, mert az jó.
bb5/bb7, mindegy. mindkettõ nagyon jó.
ha mást is akarsz vele csinálni, akkor viszont nem árt a tárcsa, fõleg az avid, mert az jó.
bb5/bb7, mindegy. mindkettõ nagyon jó.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. május 11. - 11:46
Udv! Egy kis segitsegre lenne szuksegem. A wensonokon bb5-os avid van? (kepet talaltok Endroo sportkiall. kepei kozt. Bocsi endroo:) ) Es ha az, akkor megeri tarcsasban gondolkodnom, vagy annyira nem jo es erjem be v-fekkel? Elore is koszi.bye
Írta 2005. május 11. - 10:20
nekem elég kevés hely van a tárcsa és az adapter között. felférne a Psylora a szélesebb?
olvass feljebb egyet.
nekem is kevés van
Amit meg nemértek, hogy shimanoban nincs ezerféle adapter, hanem csak nesze b*zmeg 200as. Minek ezt is túlvariálni??
Írta 2005. május 11. - 10:18
nekem elég kevés hely van a tárcsa és az adapter között. felférne a Psylora a szélesebb?
Aktuális civil
Írta 2005. május 11. - 10:17
Azért szélesebb mert maga az agy is szélesebb, mivel átütõs ugye, aztán a tárcsafék szem meg ugyanott van, vagy mittudomén. Nem a merevség miatt
Írta 2005. május 11. - 10:17
...szélesebb=merevebb? Bár ebben az esetben nem biztos, hogy sokat számít.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2005. május 11. - 09:24
Közös kutatómunkánk eredményeképp örömmel jelentem: van különbség a 2 adapter között, mégpedig szélességben tényleg. A psylo keskenyebb, legalábbis a rajz szerint. Ámde, ennek megint semmi értelme mivel az összes PM féknyergen ovális a furat. Köszönjük Parasztvakítás...
Írta 2005. május 11. - 09:16
olyan van hogy hayes disc brake adapter 8" (Psylo)
azér nem értem mert amikor még IS-es deore volt fenn, akkor simán jó volt grimeca adapterrel ami nem egy extra valami...
azér nem értem mert amikor még IS-es deore volt fenn, akkor simán jó volt grimeca adapterrel ami nem egy extra valami...
Írta 2005. május 11. - 08:55
zolle: ha innen letöltöd a hayes manualt, annak a végén ott vannak hogy milyen adaptert lehet venni. az átütõshöz picit vastagabb kell mint a gyorszárashoz. viszont a táblázat alapján a psylo tulliohoz a sima gyorszárashoz való adapter kell, a boxxerhez meg megint egy másik fajta szép is hogy az RS így variál. de neked végülis milyen van? és jó hozzá? akkor meg örülj vazzeg
Írta 2005. május 11. - 08:26
Lenne egy kérdésem az itt felvonult nagyonnagyon okos emberekhez:
Tegnap bementem Gyapihoz, mondtam aggyá adaptert a Psylohoz, õ meg azt mondta hogy tessék, de a Tullioshoz nem olyan kell mint a GYZ-shez.
Van ebben valami igazság? Miben más a 2 adapter?
Van aki szerint ez hülyeség (rajtam kívül)??
Tegnap bementem Gyapihoz, mondtam aggyá adaptert a Psylohoz, õ meg azt mondta hogy tessék, de a Tullioshoz nem olyan kell mint a GYZ-shez.
Van ebben valami igazság? Miben más a 2 adapter?
Van aki szerint ez hülyeség (rajtam kívül)??
Írta 2005. május 10. - 14:43
mind1, akkor se jó bele
leginkább arra értettem, hogy ugyan ez a téma lett elmagyarázva nem is régen. legalább is hasznos lenne elolvasnia. legalább. azt már nem is mondom, hogy rákereshetett volna, mert nekem sem jut eszembe se használni a keresõt, mást minek basztatni. de ezek után érdemes lenne.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. május 10. - 14:39
Írta 2005. május 10. - 14:29
Írta 2005. május 10. - 14:21
Írta 2005. május 10. - 14:19
múltkor (nemis olyan régen, danában/hajdanában) vkinek nem ue volt problémája? ugye, hogyugye.
és ezeket az olaj/dotos-nemdotos/szétmaraj-megdagad dolgokat is mindig el kell magyarázni...
nem marja szét, de megdagad és nem megy vissza könnyen a dugattyú.
és ezeket az olaj/dotos-nemdotos/szétmaraj-megdagad dolgokat is mindig el kell magyarázni...
nem marja szét, de megdagad és nem megy vissza könnyen a dugattyú.
Too many times your body can't take
Írta 2005. május 10. - 13:57
Kövi kérdés hogy a magura dotos vagy ásványi olajjal mûködik é.
Shimano cuccba ne rakj dotost mert szétmarja a szimeringeket és baxhatod!
Shimano cuccba ne rakj dotost mert szétmarja a szimeringeket és baxhatod!
Írta 2005. május 10. - 13:55
Ha jo hozza a Shimano fekkar, akkor nem is kerdes mit kell tenned
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. május 10. - 13:50
Jaja.
vegyél hozzá símanó fékkart.
egy ismerõs a louise fékkart használja saint-el.
vagy rendelj németbõl magurát.
vegyél hozzá símanó fékkart.
egy ismerõs a louise fékkart használja saint-el.
vagy rendelj németbõl magurát.
Írta 2005. május 10. - 13:49
Hátsót kapott elsõ helyett. Szentem ne vagdald, mert az értéktelen lesz.
Akkor hol lehet kapni nagyon olcsón nagyon elsõ IS-PM 203 adaptert?