Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
6196 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

egyetlen egy bajom van a tökéletes saint fékemmel: hogy sh!mano felirat van rajta :D de halál komolyan. érzem, hogy félelmetesen megbánom, ha eladom, mert minden más csak roszabb lehet, de hát a sznobériát nem lehet kiirtani belõlem, ez ilyen.

Megértelek.
Leszel a feleségem?:love:
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
egyetlen egy bajom van a tökéletes saint fékemmel: hogy sh!mano felirat van rajta :D de halál komolyan. érzem, hogy félelmetesen megbánom, ha eladom, mert minden más csak roszabb lehet, de hát a sznobériát nem lehet kiirtani belõlem, ez ilyen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
a régi hayesok from faktor is esztergáltak...
szal zsír:-D

na majd megnyomizom
nemjött be a saint?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ettõl függetlenül juicy7-et veszek ha elment a saint, de az adapter nem gyári avid lesz, az millió százalék. az egy öntött szemét. veszek inkább hayest, vagy egészen egyszerûen csináltatok egyet, az jobb lesz....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

fingom sincs. de holnap lemérem neked. az elsõ ugyis le van szedve, mert a tetvedék avid nem képes normális adaptert csinálni (marni) csak ilyen fröccsöntött bizbaszt..... gyááá, tojvániarulez. ilyenkor megértem azokat, akik szeretik a nagy japó testvért..... (mert a sh!mano adaptere TÖKÉLETES)

vagy az avid SZAR:-D

AVID AVID
jó az AVID fék?
déhára alkalmas?

amúgy lol nekem is lol kiszakadt a fél lol menet a lol avid adapterembõl
gagyiiiiiiiiiiii

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az adapter sulya plusz/minusz 5 gramm nemnagyon különböznek.
a fékcsõ meg megint plusz 10 gramm lehet, de holnap kiderül.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Jolvan, varom az adatokat :)
Mondjuk a feknyereg ugyanaz nem? Csak hatra mas adapter kell. Akkor ugyanannyi a sulya is az elsonek mint ah atsonak a hoszabb kabelt leszamitva.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
fingom sincs. de holnap lemérem neked. az elsõ ugyis le van szedve, mert a tetvedék avid nem képes normális adaptert csinálni (marni) csak ilyen fröccsöntött bizbaszt..... gyááá, tojvániarulez. ilyenkor megértem azokat, akik szeretik a nagy japó testvért..... (mert a sh!mano adaptere TÖKÉLETES)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Rob, mennyi az elso / hatso Saint, karral, csovel, feknyereggel? Elso es hatso kulon, tarcsa nelkul?

Ugy ertem nem mennyibe kerul, hanem hany gramm? :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én eladnám a saint-eimet, de csak tárcsa nélkül és csak párban :)
dh-ra ahayes, xt, saint, ahogy thez irta.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
hayes, xt, saint.
lényegében
régi guszti is talán.
pénz kérdés.

nekem elsõ 2 bírta a dh-t.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
hello, lenne egy kérdésem.
Milyen féket ajánlanátok dh-ra elsõ féknek, és nem k. drága(hope, meg ilyesmi). Ja és nem lenne rossz, ha adott évjáratot is mondanátok, meg ha véletlenül lenne vkinek.....
Mert már 2 hete írogatok arcoknak ilyen ügyben de nem válaszol senki. Nem akarják eladni, a fékeiket?!
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
de a dõr egy tévéshopos szarság kategória

hányéves a norvég király?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Tegnap megvizsgáltam közelebbrõl egy center-lock-os Deore tárcsát, és azt hittem behányok. Ien igénytelen egy mocskot... Kis alu lap tartja a tárcsát, sorjás az egész, a tárcsa meg olyan, mint egy imitáció. Gömbölyû élek, domború fékfelület, és oan anyag, amibõl semmi jót nem nézek ki. A Saint tárcsa mellett olyan volt, mint vmi TV Shopos szarság.

Bocs, ez kikívánkozott. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hayes eléggé jó,nekem megint bajom van a hátsófékkel,de ez lényegtelen.

szóval apróban lehet ám találni 30ért bõven,sõt asszem valki hirdet egy hope minit e+h 50e körül...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

paradox

paradox

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Köszi a válaszokat , akkor szerinem valami hayes lesz a mergoldás...
lényeg hogy hidrás legyen 30k alatt:b

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
akkor nem csak szerintem szar:D

2:1

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

elnézést.

nevermind

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
elnézést.

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

sík betonon a cigányfék is megfog, nehari
nem ezalapján mérjük a fékerõt

nehari de cinikusan gondoltam a mondatot, hogy síkon megfog :)

utánna jeleztem, hogy lejtõn kaki

rosszul lettem kifejezve, bocsesz

köszönöm