Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pontosan! ;) Lassan összecsiszolódunk. Bár Rob lehet, hogy közben összeomlik. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Mert: "...a fék a buziknak való..." :D:D:D Vazz, mekkora mondás...?!?! ;) Szal tessék mindenki annál maradni, ami éppen van neki és nincs para...

ja, jól jár a szája egyeseknek:-)

nemtom, nekem ami van bevált. pedig ez sznobék szerint egy "Low budget" hayes fék...
hát, nemtom.
lehet az de így is kurvajól fog, igénytelen(törõdés szempontjából) és üthetõ vágható
nemhiába ekkora, van benne anyag, ami kivéd mindent.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mert: "...a fék a buziknak való..." :D:D:D Vazz, mekkora mondás...!!! Tessék mindenki annál maradni, ami éppen van neki és nincs para... Hogy jó magyaros legyek.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:-D
igen, ezt nem értem
akik egész jól mennek, és sokat is, annak a deore is megfelel....:-)

rob, durván, tömören, de soshi mondta meg most jól.
avid nem nagyobb név. sõt.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tetszetõs lincshangulat...

Amúgy sztem viszonylag jól kenem és mivel nincs 12km-es brutál meredekségû, hegyrõl leesõs pályánk, tökéletesen megfelel a hayes is. Vitrinridereknek meg örökhajtós kéne és nem lenne probléma a fékkel... ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ne keressétek az okát, mert nincs nekije :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én NEM értem ezt a shimano-talanítást! Fõleg akkor, ha beválik valamilyen alkatrész. Ha így választasz, akkor a Hope-on is lesz valami, ami szúrja majad a szemed! Ha megakkora sznob valaki, akkor vegye meg a legjobbat. Szarabbra minek cserélni?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Rob, sporolj inkabb kicsit Hope- ra ;)

Igen, az valóban jó választás lenne... :o

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
rob: kint ausztriában volt szerencsém egy elcaminohoz és nagy csalódás volt számomra. nagyon kicsi a betét felülete. szarrásült a gyári betéttel. szopás légteleníteni. Srác vissza is rakta a mag-ot. Bár lehet egy EBC-vel meg jópár óra légteleníés és beállítás után lehet belõle egy értelmes féket csinálni, de akkor is.:(

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
hát én örülnék neki ha hátul is saintem lenne, nem pedig eladni akarnám..
saint jó saint finom, a saint különleges..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Rob

Nebazz mar. Most komolyan azert akarsz lecserelni egy szamodra tokeletes feket, mert shimano? Jobb fekre cserelni az oke, de masikra mert japo a neve. Ejj.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Rob, sporolj inkabb kicsit Hope- ra ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:-\
ne cseréld le a fékjeidet!!!!!
komolyan
avid nemjócsere:-(

és nem is nagoyn kapható...(sose nem van nagykerben)

komolyan, ne csináld...

shimano is csak az alacsonyabb kategóriában kommersz....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azok az idõk már elmultak, mikor azt mondtam, hogy avid mindenek felett. azóta pontosan, hogy a sram megvette. olcsóbb lett, de sz*rabb is. valahogy az igényesség hiányzik, ami fontos szempont azért....
a hayes-szel az a hiba, hogy nagy és nehéz is. valamint a hope tárcsa fékfelülete kisebb, mint a hayes fékbetét felülete, és nem akarom, hogy a küllõkön fogjon, mert ott már szegecsek vannak, amivel rögzül a tárcsa 2 része egymáshoz.
az iljics féle uj hayes tetszene arcomnak, de félek, ugyanugy nem tudnám szerelni, mint a formulámat (b4 racing) és ugyanez a helyzet a formula oro-val is.
más meg nem marad. na persze de, magura. de hát az meg LOL.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:-)
de rob akkor sem értek
a saint legalább szép szinü:-) és szebb mint a Zavid:-D

amúgy erõben biztos hasonló, csak hát... saint sokkal kevésbbé problémásak.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ez mondjuk így elég szar érv alkatrészválasztásnál :)
nem azért kell avidot venni,mert az nem shimano,hanem mert mert az yócska:D
/me most 1 cantis szettre áhítozna épp de mind1 mert csak szép álom:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hm:-)
akkor nehari de egy hayes mag....
vagy ilyesmi...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem arról van szó, hogy hol gyártják (na jó, arról is, de nincs pénzem hope-ra) hanem arról, hogy ne legyen semmi, ami sh!mano.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és az avid sznobabb mint?!

LOL!!!!
gagyi japó sram:-D (IRÓNIA!!!!!!!)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:D

persze hogy leszek ;) amugy a saint jobb lett mûgyantás (bbb, de vehettem volna mást is) betéttel, de valami miatt nagy sebességnél (tehát nem gyökkettõvel fékezésnél) érdekesen pumpál a fékkar és buta hangot ad ki. nem értem miért van, a formuláim nem csinálták.