Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Indította
KeX
, 2004. szeptember 09. 12:46
Írta 2005. október 05. - 16:17
Ok, bocsi, h. nem volt teljesen tiszta.
Csak ha valaki rápill. az x.0-ra, látja, h. a paralell test bonthatóan (ügyes kis "zéger"-es csapokkal) fogadja a feszítõgörgõt tartó elemeket. Magyarán, ha kell, szét tudom robbantani az egészet. Azt hittem én buta, h. a fékek esetében is beszélhetünk ilyen szintû szétszerelhetõségrõl.
Csak ha valaki rápill. az x.0-ra, látja, h. a paralell test bonthatóan (ügyes kis "zéger"-es csapokkal) fogadja a feszítõgörgõt tartó elemeket. Magyarán, ha kell, szét tudom robbantani az egészet. Azt hittem én buta, h. a fékek esetében is beszélhetünk ilyen szintû szétszerelhetõségrõl.
Írta 2005. október 05. - 15:54
az egy remek cucc, csak nem tartozik ide...
szervízelhetõ, mint minden normális fék
szervízelhetõ, mint minden normális fék
Írta 2005. október 05. - 15:54
Írta 2005. október 05. - 15:53
Írta 2005. október 05. - 15:33
Írta 2005. október 05. - 15:15
Nem nagyon van mit rajtuk szerelni a Saint ugye monobody is. Egyébként nincs nagy szervízigényük. Évente egy olajcsere, esetleg pofacsere és annyi.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. október 05. - 15:14
Írta 2005. október 05. - 15:12
Írta 2005. október 05. - 14:58
Saint -et vegyel, vagy ha szinben jobban passzol, akkor XT -t.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. október 05. - 14:55
Sziasztok!
Tárcsafék témában elkezdtem olvasgatni a hozzászólásokat, sajna nem lettem okosabb. Egy FR / Enduro gépet rakosgatok össze, elõl-hátul 12-15 cm-rel, és azon gondolkodom, h. melyik lehet az az olajos, amelyik a 83 kg-omat is biztosan megállítja akár az Alpokban is; szeretek mászni, ezért ne legyen 1,5 kg / db; és ne kelljen az autót is eladni érte...
Minden véleményt megköszönök!
Tárcsafék témában elkezdtem olvasgatni a hozzászólásokat, sajna nem lettem okosabb. Egy FR / Enduro gépet rakosgatok össze, elõl-hátul 12-15 cm-rel, és azon gondolkodom, h. melyik lehet az az olajos, amelyik a 83 kg-omat is biztosan megállítja akár az Alpokban is; szeretek mászni, ezért ne legyen 1,5 kg / db; és ne kelljen az autót is eladni érte...
Minden véleményt megköszönök!
Írta 2005. október 04. - 18:37
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. október 04. - 14:02
Hát nekem az a fék tartozik a jó kategóriába, ami egy ujjal blokkol elõl hátul...pl Louise FR,Saint,Juicy5,7.
Nekem hayes nem bejön...nyúlós fékérzés, nem igazán blokkol, csak nagytárcsával...
Nekem hayes nem bejön...nyúlós fékérzés, nem igazán blokkol, csak nagytárcsával...
Írta 2005. október 04. - 13:24
Írta 2005. október 04. - 12:46
figy nekem grimeca 185 ös tárcsám van és énis kialátéteztem,nem annyira gány az..Szóval ha az alátét ronda, és cigány megoldás, akkor hogy raknátok fel egy 185ös tárcsát Manitou telóra? Van biztos adapter lelõhelyetek?
Wf.
Nézi valaki?Senki!Figy mivel nekem a csavar rövid volt ezért a stucni rózsa csavarját használtam.
Lekopoghatom hogy eddig semmi bajom vele...KOPP KOPP...
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2005. október 04. - 12:42
[quote name='thommey'][quote name='Kisherceg']CC-s féket kérdezett.
[QUOTE]
Igen, de pl nekem is Saint lesz a carbon merev speckón...brutálul fog, míg az xt, és xtr nem igazán...csak EBC piros pofával...[/QUOTE]
És mekkora tárcsa lesz hozzá?
[QUOTE]
Igen, de pl nekem is Saint lesz a carbon merev speckón...brutálul fog, míg az xt, és xtr nem igazán...csak EBC piros pofával...[/QUOTE]
És mekkora tárcsa lesz hozzá?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2005. október 04. - 12:28
[quote name='Kisherceg']CC-s féket kérdezett.
[QUOTE]
Igen, de pl nekem is Saint lesz a carbon merev speckón...brutálul fog, míg az xt, és xtr nem igazán...csak EBC piros pofával...
[QUOTE]
Igen, de pl nekem is Saint lesz a carbon merev speckón...brutálul fog, míg az xt, és xtr nem igazán...csak EBC piros pofával...
Írta 2005. október 04. - 12:28
Szerintem meg a feken konnyitsen utoljara.
Ha mar megvan a konnyu kerek, konnyu vaz, villa, valto, nyereg-nyeregcso, kormany, stucni, hajtokar.
Ezeken komoly grammokat lehet konnyitteni. Ha mindez megvan, johet a fek, de csak valami nagyondraga, mert abbol van konnyu es eros.
Ha mar megvan a konnyu kerek, konnyu vaz, villa, valto, nyereg-nyeregcso, kormany, stucni, hajtokar.
Ezeken komoly grammokat lehet konnyitteni. Ha mindez megvan, johet a fek, de csak valami nagyondraga, mert abbol van konnyu es eros.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. október 04. - 12:22
annyiból saintet ki lehet hozni
CC-s féket kérdezett.
szume:
Nekem Magurám van, jó és szép, de az XT-t szvsz felesleges lenne lecserélned ha egyébként meg vagy vele elégedve. Kivéve persze a régi XT-t....
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2005. október 04. - 09:01
annyiból saintet ki lehet hozni
bár az súlyban nemtom mennyi de sztem nem sokkal több
bár az súlyban nemtom mennyi de sztem nem sokkal több