Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az LX enyim. :) VV-nek Hayes valami van szerintem.

Endroo said

szerintem osszuk be hogy ki mit szeret és csak azt vesz ezután és vérig állítja hogy annál nincs jobb. vole te kapod a hopot, vv-é az lx, ki vállalja az avidot?

:rolleyes:

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Mi történt ? :cry:

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
helyedben nem vállalnám ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Vole said

A Hope team pedig mas kerdes, egyreszt mindent eladnak, masreszt minden szart megvesznek jo dragan ;)

Például a Hope fékeket ! ;)

Én a Hayes Mag-ot vállalom ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
hmmm erre nem is gondoltam :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az Avid Kala -e, ez egyertelmu :) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
vole: én még új vagyok a fórumon, de azt hallottam, hogy neked nagy tapasztalatod van mert valamikor régen kerékpároztál. tudnál nekem tapaszatalatot mondani a hope (nem tudom jól írtam-e) tárcsafékrõl összehasonlítva például az avid bovdenes tárcsafékkel?

szerintem osszuk be hogy ki mit szeret és csak azt vesz ezután és vérig állítja hogy annál nincs jobb. vole te kapod a hopot, vv-é az lx, ki vállalja az avidot?

:rolleyes:

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Dig said

Volt szarul is beállítva de azon hamar segítettem, be lett jól állítva, úgy hogy nem sípolt mint egy vonat viszont nem fogott.
Sajnos nekem ez a tapasztalatom, de én itt lezárom!:)

A hulye hozzaszolasaitok miatt mar a multkor elgondolkodtam rajta, hogy inkabb Saint -et veszek Mono4 helyett, de szeritnem mindkettot kiprobalom, mert eddig az en tapasztalataim jok voltak.

Iljics, a Minim nem azert egett szet, mert szar volt, hanem azert mert nem arra valo amire hasznaltam. Aztan ingyen kicsereltek, es a 205 -os tarcsaval a regi Mini hibatlan volt Schladmingban es Saalbachban is. Ahoz kepest hogy egy cc fek. Na mindegy.

A Hope team pedig mas kerdes, egyreszt mindent eladnak, masreszt minden szart megvesznek jo dragan ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ja, az autoknal merevebb. De nagyobb ero is hat rajuk. Ha gondolod egyszer rakd be a tenyered a pofak koze, a tarcsa helyere es kerj meg valaki, hogy taposson bele a fekbe. Aztan baratkozz meg a gondolattal, hogy tobbe azt a kezed nem hasznalod :)

latnat said

És így hogyhogy nem húzza el a tárcsát mert én is erre gondoltam amit mondtatok de kocsiknál más mert ott a tárcsa lényegesen merevebb és vastagabb is

Amúgy kösz a felvilágosítást:)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Vole said

Lehet hogy akkor veluk van a hiba ;)
Amikor hozzam elhoztad, mar szarul volt szetkopva a pofa ( aminek mellesleg egy-ket evet kellett volna birnia ), szoval ha szarul allitjak be, akkor egyik fek sem fog. Biztos csak a Pm -hez ertenek, mert azt nem nagyon lehet elcseszni :)

Volt szarul is beállítva de azon hamar segítettem, be lett jól állítva, úgy hogy nem sípolt mint egy vonat viszont nem fogott.
Sajnos nekem ez a tapasztalatom, de én itt lezárom!:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Hajtás-Pajtás Hope Team miért adta el az összes Hope-ot 1 szezon után ? ;)

A Minid meg mintha szétégett volna a 140-es tárcsával, nem ? (legalábbis a pletyik szerint) ;)

Mer' egy állat vagyok !

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

zolle said

megbízható féknek ott az avid

lépjünk már túl ezen...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Dig said

aha, és még mielõtt kukacoskodnál egyik fékem sem én állítgattam hanem kétféle bolt, és te;)

Lehet hogy akkor veluk van a hiba ;)
Amikor hozzam elhoztad, mar szarul volt szetkopva a pofa ( aminek mellesleg egy-ket evet kellett volna birnia ), szoval ha szarul allitjak be, akkor egyik fek sem fog. Biztos csak a Pm -hez ertenek, mert azt nem nagyon lehet elcseszni :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Vole said

Fekpofat tudsz mar cserelni? ;)

aha, és még mielõtt kukacoskodnál egyik fékem sem én állítgattam hanem kétféle bolt, és te;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Dig said

Nem tudom, de az hogy két pár 6ti és egy Mono4 is ugyanolyan volt..
Nekem ez már elég indok ahoz hogy nem ismerjem el megbízható jó féknek a hope-okat.

Fekpofat tudsz mar cserelni? ;)

"megbízható féknek ott az avid"

Amelyik melegedes hatasara ereszti az olajat, vagy a bovdenes? :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
megbízható féknek ott az avid

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem tudom, de az hogy két pár 6ti és egy Mono4 is ugyanolyan volt..
Nekem ez már elég indok ahoz hogy nem ismerjem el megbízható jó féknek a hope-okat.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Erdekes. Nekem teljesen jo volt a 6 Ti, nalad nem mukodott. Nekem jo volt a Mini, neked a Mono4 is szar. Nem lehet hogy veled van a baj? ;)
( Az enduro 4 -is jo volt, Hope -al soha nem volt bajom )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én nem szarozom többet a Hope-ot, de öt hope fék után nem vennék soha többé, és aki a véleményem kérdezi azt megpróbálom lebeszélni róla..
Ez van..

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Vole said

Ugyanis az uszo feknyerges fekeknel ( GustavM ) csak az egyik oldalon van dugattyu, a masik fix. A ket dugattyu hozzanyomja a pofat a tarcsahoz, aztan ahogy no az ero, nem a tarcsa mozdul el, hanem a feknyereg.

És így hogyhogy nem húzza el a tárcsát mert én is erre gondoltam amit mondtatok de kocsiknál más mert ott a tárcsa lényegesen merevebb és vastagabb is

Amúgy kösz a felvilágosítást:)
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt