szerintem osszuk be hogy ki mit szeret és csak azt vesz ezután és vérig állítja hogy annál nincs jobb. vole te kapod a hopot, vv-é az lx, ki vállalja az avidot?
Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Írta 2006. január 07. - 20:02
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. január 07. - 20:00
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. január 07. - 19:59
Írta 2006. január 07. - 19:58
A Hope team pedig mas kerdes, egyreszt mindent eladnak, masreszt minden szart megvesznek jo dragan
Például a Hope fékeket !
Én a Hayes Mag-ot vállalom !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. január 07. - 19:56
Írta 2006. január 07. - 19:54
Írta 2006. január 07. - 19:52
szerintem osszuk be hogy ki mit szeret és csak azt vesz ezután és vérig állítja hogy annál nincs jobb. vole te kapod a hopot, vv-é az lx, ki vállalja az avidot?
Írta 2006. január 07. - 19:45
Volt szarul is beállítva de azon hamar segítettem, be lett jól állítva, úgy hogy nem sípolt mint egy vonat viszont nem fogott.
Sajnos nekem ez a tapasztalatom, de én itt lezárom!
A hulye hozzaszolasaitok miatt mar a multkor elgondolkodtam rajta, hogy inkabb Saint -et veszek Mono4 helyett, de szeritnem mindkettot kiprobalom, mert eddig az en tapasztalataim jok voltak.
Iljics, a Minim nem azert egett szet, mert szar volt, hanem azert mert nem arra valo amire hasznaltam. Aztan ingyen kicsereltek, es a 205 -os tarcsaval a regi Mini hibatlan volt Schladmingban es Saalbachban is. Ahoz kepest hogy egy cc fek. Na mindegy.
A Hope team pedig mas kerdes, egyreszt mindent eladnak, masreszt minden szart megvesznek jo dragan
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 07. - 19:40
És így hogyhogy nem húzza el a tárcsát mert én is erre gondoltam amit mondtatok de kocsiknál más mert ott a tárcsa lényegesen merevebb és vastagabb is
Amúgy kösz a felvilágosítást:)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. január 07. - 19:40
Lehet hogy akkor veluk van a hiba
Amikor hozzam elhoztad, mar szarul volt szetkopva a pofa ( aminek mellesleg egy-ket evet kellett volna birnia ), szoval ha szarul allitjak be, akkor egyik fek sem fog. Biztos csak a Pm -hez ertenek, mert azt nem nagyon lehet elcseszni
Volt szarul is beállítva de azon hamar segítettem, be lett jól állítva, úgy hogy nem sípolt mint egy vonat viszont nem fogott.
Sajnos nekem ez a tapasztalatom, de én itt lezárom!
Írta 2006. január 07. - 19:39
A Minid meg mintha szétégett volna a 140-es tárcsával, nem ? (legalábbis a pletyik szerint)
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2006. január 07. - 19:38
megbízható féknek ott az avid
lépjünk már túl ezen...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. január 07. - 19:38
aha, és még mielõtt kukacoskodnál egyik fékem sem én állítgattam hanem kétféle bolt, és te;)
Lehet hogy akkor veluk van a hiba
Amikor hozzam elhoztad, mar szarul volt szetkopva a pofa ( aminek mellesleg egy-ket evet kellett volna birnia ), szoval ha szarul allitjak be, akkor egyik fek sem fog. Biztos csak a Pm -hez ertenek, mert azt nem nagyon lehet elcseszni
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 07. - 19:35
Fekpofat tudsz mar cserelni?
aha, és még mielõtt kukacoskodnál egyik fékem sem én állítgattam hanem kétféle bolt, és te;)
Írta 2006. január 07. - 19:34
Nem tudom, de az hogy két pár 6ti és egy Mono4 is ugyanolyan volt..
Nekem ez már elég indok ahoz hogy nem ismerjem el megbízható jó féknek a hope-okat.
Fekpofat tudsz mar cserelni?
"megbízható féknek ott az avid"
Amelyik melegedes hatasara ereszti az olajat, vagy a bovdenes?
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 07. - 19:26
Írta 2006. január 07. - 19:23
Nekem ez már elég indok ahoz hogy nem ismerjem el megbízható jó féknek a hope-okat.
Írta 2006. január 07. - 19:18
( Az enduro 4 -is jo volt, Hope -al soha nem volt bajom )
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 07. - 19:17
Ez van..
Írta 2006. január 07. - 19:04
Ugyanis az uszo feknyerges fekeknel ( GustavM ) csak az egyik oldalon van dugattyu, a masik fix. A ket dugattyu hozzanyomja a pofat a tarcsahoz, aztan ahogy no az ero, nem a tarcsa mozdul el, hanem a feknyereg.
És így hogyhogy nem húzza el a tárcsát mert én is erre gondoltam amit mondtatok de kocsiknál más mert ott a tárcsa lényegesen merevebb és vastagabb is
Amúgy kösz a felvilágosítást:)
a zsenik átlátják a káoszt