Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Írta 2004. december 16. - 22:32
Boccs,hogy belepofázok,de azt tudom,hogy a hayes kib@.... jól müködik a 203-as avid tárcsával.(annyira,hogy a lambériát már sikerült az elõszobában letépnem )Bár azt hallottam,hogy a marzó nem igen ajánlja a drop offhoz a 203-as tárcsát.Igaz?
Írta 2004. december 16. - 22:27
Írta 2004. december 16. - 22:15
ja de most jo a saint tárcsa a hayes fékel?Így van. A Saint agyra csak saint tárcsa megy fel, mert nem akkora az átmérõje, mint a többi centerlock-os tárcsának (xt, xtr satöbbi). Szal valszeg az átalakító bizbasz se megy rá.
DE: most az ebike-on van Saint tárcsa valami 5ezer párszáz forintért. Nem szabad kihagyni ennyiért. És az remek jó lesz a Hayes féktestekkel.
amugy errõl van szó.
mert ugy tudom magura csak magura,hayes csak hayes!
üdv
Írta 2004. december 16. - 21:38
DE: most az ebike-on van Saint tárcsa valami 5ezer párszáz forintért. Nem szabad kihagyni ennyiért. És az remek jó lesz a Hayes féktestekkel.
amugy errõl van szó.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2004. december 16. - 21:25
nem volnek biztos abban, hogy a saint megnovelt bordazatara is felmegy adapterrel.
mert ha jol emlekszem a sima center lockra is epphogy felfer az IS szabvanyu tarcsa az adapterevel.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2004. december 16. - 20:59
HI!
Tudna nekem valaki segíteni!
Az érdekelne hogy Saint agyra hogy tudok fel rakni sima 6 lyukas tárcsát!
Van már valami adapter?
Hallottam olyat hogy létezik a Zoggie-nak egy agya ami jó shimano tárcsákhoz meg simához!
Mert van valami adapter!
És állítólag az adapter külön kapható 3ezer ft ért!
Az a kérdésem hogy a Zoggie adaptert rá tudom rakni a Saint agyra?
Ha nem megy sehogy se, akkor saint tárcsa mûködik hayes mag féktesttel?
Üdv!
igen van adapter. a zuggginak pl szép kékes lilás ~1800ft.
de szerintem a sainthez is lehet venni shimanot nem?pff...mondjuk az biztos drágább. passz
Írta 2004. december 16. - 20:54
Írta 2004. december 16. - 20:16
Akkor fasza , be is kennem jó rendesen de adjál már kis zsírt neked úgy is annyi van a seggedbe!Hát persze.
A shimano tárcsa meg jól fog hayes féktesttel..csak elõtte kendd be libazsírral.
Írta 2004. december 16. - 20:13
A shimano tárcsa meg jól fog hayes féktesttel..csak elõtte kendd be libazsírral.
Írta 2004. december 16. - 20:07
Tudna nekem valaki segíteni!
Az érdekelne hogy Saint agyra hogy tudok fel rakni sima 6 lyukas tárcsát!
Van már valami adapter?
Hallottam olyat hogy létezik a Zoggie-nak egy agya ami jó shimano tárcsákhoz meg simához!
Mert van valami adapter!
És állítólag az adapter külön kapható 3ezer ft ért!
Az a kérdésem hogy a Zoggie adaptert rá tudom rakni a Saint agyra?
Ha nem megy sehogy se, akkor saint tárcsa mûködik hayes mag féktesttel?
Üdv!
Írta 2004. december 16. - 20:06
szebb lett, de valószínûleg teljesítményre ugyanaz maradt. a fékkarban mostmár védett helyen van a nyomáspont állító csavar, és a hid is merevebb lett.
persze mivel ez egy 2005-ös modell, ezért kitalálhatod, hogy senki nme használja itthon (sem)
szóval ne kérdezz ilyeneket. ha jövõre megjelenik az új bikers guide, benne lesz az ára. várjál türelemmel. (amig nincs bikers guide, addig nem lesz hs33 se itthon...)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. december 16. - 19:31
itten van e.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2004. december 16. - 17:32
Írta 2004. december 16. - 16:59
Lenne egy olyan problémám, a hfx 9 fékemmel, hogy mikor menet közben behúzom a fékkart, akkor a nyomás pont hihetetlen alacsonyan van és hiába huzom be markolatig, nem blokkol. De ha csak állok és behúzom többször akkor érzem hogy megint jó. De ha elindulok megint nem.
Bárki bármi ötletére vevõ vagyok.
Írta 2004. december 16. - 15:29
Valaki tudna nekem segíteni?? A 2005-ös Magura HS33 érdekelne! Mennyibe kerül, mivel jobb, mivel rosszabb, mint az elõzõ széria, fékhatás, elõny, hátrány, szóval minden.
Elõre is nagyon köszönöm!!
Írta 2004. december 15. - 22:13
Írta 2004. december 15. - 22:11
szal nemtudom...
Írta 2004. december 15. - 15:38
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2004. december 15. - 15:34
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. december 15. - 15:32
én azt hiszem, hogy ezt a "PAT" inkább vmi szabványt jelolhet a fékeden. talán mégis érdemes lenne megprobálni másik számlával kicseréltetni.
szer...
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...