Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
6196 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

adott egy elso Hope C2 fek

egy! ;)

inkább vegyél egy hátsót is és fordítsd meg.

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 posts

azt en se mondtam hogy okos dolog, csak azt, hogy [bizonyos korulmenyek kozt] hasznalhato. :)

Ja mitakarok

nomost az idiota angolok forditva hasznaljak ugye a fekkart, [bal hatso, jobb elso], igy ha megszokott modon akarom hasznalni, akkor meg kell forditanom a kormanyon a fekkart, es akkor a tartaly fejjel lefele van. nem nez ki nagyon gazul, de kerdem en: hosszutavon nem tesz vajon rosszat neki?

És akkor mivan ha az olajcsövet a másik karbe rakod? bowdenesnél müködik a hirdásnál nem tudom.

Ha hülységet mondtam akkor nem szoltam.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
azt en se mondtam hogy okos dolog, csak azt, hogy [bizonyos korulmenyek kozt] hasznalhato. :)

Ja mitakarok

nomost az idiota angolok forditva hasznaljak ugye a fekkart, [bal hatso, jobb elso], igy ha megszokott modon akarom hasznalni, akkor meg kell forditanom a kormanyon a fekkart, es akkor a tartaly fejjel lefele van. nem nez ki nagyon gazul, de kerdem en: hosszutavon nem tesz vajon rosszat neki?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ez nem hogy nem dizájnos, de használhatatlan.
egy picit megnyomja valami és ledarál mindent....
optiktuning!:D mint a lorkás tárcsám:p

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Sza tarcsa, megitelesem szerint. A hutese nem lehet annyival jobb es az a par gramm nem eri meg, hogy. Szoval biztos, hogy gyengebb, mint egy "normal" es en nem kockaztatnek a design miatt.

de még csak nem is dizájnos....kb fúrógéppel meg reszelõvel készült....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Sza tarcsa, megitelesem szerint. A hutese nem lehet annyival jobb es az a par gramm nem eri meg, hogy. Szoval biztos, hogy gyengebb, mint egy "normal" es en nem kockaztatnek a design miatt.

ez milyen tárcsa?
http://pix.bikemag.h...2/t__rcsa01.jpg

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
tamáska: nemmondod:) nem ezt mondtam énse.
csak hogy jön egy kõ, ami ugye régi fórumos okosság* alapján pl a hayes tárcsát meg az avidot 8 felé hajtja.. egy fogacska kihajlik, oszt. érted már... ezért van összefüggõ felület, mert így ki lehet egyengetni;)
erre utaltam pojjénkoda, meg hogy szép dísz az a tárcsa.

*okosság=alaptalan legenda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

olyan alapon mukodik, ahogy az osszes nem teljesen kor alaku. [avid, magura, hayes stb] Mivel felulrol [elvileg] nem er hozza semmi, csak oldalrol, teljesen mindegy hogy van e "teteje" vagy nincs.

csak sztem itt már egy kicsit túlságosan ki van könnyítve, alig van benne anyag ott is ahva kéne.....amelett hogy borzasztó sufni kivitelezés...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
olyan alapon mukodik, ahogy az osszes nem teljesen kor alaku. [avid, magura, hayes stb] Mivel felulrol [elvileg] nem er hozza semmi, csak oldalrol, teljesen mindegy hogy van e "teteje" vagy nincs.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

akkor oké, énis annak néztem :)
(de mondom hátha valami gyári)

és egy apró ütés, 8as elvinnék adapterestül pofástul, tárcsafékszemestül az egész féknyerget? :P
szép baleset lenne;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

egy szétcafrangolt régebbi fajta Avid, ha jól látom.

akkor oké, énis annak néztem :)
(de mondom hátha valami gyári)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ez milyen tárcsa?

huu de gusztustalan munka.....

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
egy szétcafrangolt régebbi fajta Avid, ha jól látom.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ez milyen tárcsa?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
volt anno '93 magasságában olyan fék is, ami rendesen úszó volt, a "suspension factory" vagy egyéb ismeretlen usd szimplavállas cc(!) villán olyan fékszemek voltak (mert usd-re nincs canti) amire lehetett ilyen féket tenni, kb 250-300 mm-eres tárcsával, bovdenes fék. egyik gyûjtõ haveromnak ott figyel a gyûjteményében :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

a floating rotor az az úszó féktárcsa, ami tud mozogni kicsit, így 'önbeálló'?

Ja, motorokon.
Hopenál pedig az alumagosat jelenti.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
a floating rotor az az úszó féktárcsa, ami tud mozogni kicsit, így 'önbeálló'?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Mario77

Mario77

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Sziasztok! Véleményetek szerint érdemes-e a Marzocchi Mz Comp tipusú elsõ teleszkópomra venni egy Avid juicy 5 tip. tárcsaféket? Sokat olvastam a teleszkópot érõ csavaró erõkrõl így kissé elbizonytalanodtam! Maradjak-e az Avid SD 5-ös V-féknél vagy nyugodtan megvehetem a Juicy-t?

Nekem az a véleményem, hogy ha Mz Comp villád van nem küldöd durván egész nyugodtan használd a juicy 5 t.fékkel.Jómagam is hasonló súlyban vagyok és a Doere 525-ös nagyon nyúzta a Psylo-mat.El is kellett adnom hamar a villát mert +halt volna szegény.Azóta only átütõs cucc(most Boxi,elötte Pyke).De én száguldozom és nyúzom a cuccokat.Más kat,styl.

majstor

majstor

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

nem akarok belevauvau, de ez a két fék tök egyforma
... rakd be, csak vigyázz, mert az olaj könnyen kieshet:D

köszönöm, majd vigyázok az olajra nehogy nagyot essen :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
160as tárcsával nyugodt szívvel tedd!
nincsmit;)