Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Posted 2005. January 17. - 20:42
Posted 2005. January 17. - 20:32
akármit csinálsz, ez az.
tehát magyarul rosszul van feltöltve, vagy utána kéne töltened, vagy igen.
vagy ha ez így jó, meg is szokhatod....
Posted 2005. January 17. - 20:28
Posted 2005. January 17. - 20:20
túl kellene tölteni, mert szerintem nincs rendesen megcsinálva.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 17. - 20:16
Egy kis segítség kellene.Vettem egy Avid juicy seven tf-et.A Hajdúnál röviditteték és légtelenitették le.Egy érdekes dolgot vettem észre:ha felakasztom a kerékpárt egy kampóra,akkor az elsõ és hátsó fékkart a markolatig be tudom húzni olyan mintha levegös lenne.Ilyenkor semmi fékhatás sincsen.Ha pedig leállítom a földre akkor nagyon sok idõ és húzogatás kell hogy magához térjen.(ha egyáltalán sikerül )Ez természetes dolog?
Posted 2005. January 17. - 19:35
az is igaz minden csavarra hogy észel kell meghúzni.inkább egy kis kék menetrögzítõt tegyél,mint hogy betépd a csavart.
Érdemes jobban meghúzni a gyzt,de ha kónuszos az agy akkor meg csak módjával.
fõleg hogy ha keményebben használod akkor majd jól eltörik a tengely benene.
az meg rosz érzés....
ipari cs agynál anyira nbem szepont hogy meg van-e szorulva a csapágy.ott nics kónusz ami roszul viselné ha szorul kicsit.
remélem a vége érthetõ
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 17. - 18:48
Posted 2005. January 17. - 15:25
http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/
Posted 2005. January 17. - 14:32
fölteszed az alátétekkel beállítod hogy kb a két munkahenger ezonos távolságban legyen a tárcsától.erre jó pl egy papírlapot meg egy zseblámpát segítségül hívni.
fékezni egy két hoszabb lefelét akkor nagyából bekopik a fékbetés és jó lesz
Miért kell a papírlap??
Posted 2005. January 17. - 14:14
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 17. - 14:00
És már csak egy kérdés: A gyorszárat jó rá kell húzni, vagy csak módjával ahogyan régen is meghúztam? elõre is köszi mindenkinek a segítséget!
Posted 2005. January 17. - 13:13
arra figyelj hogy a fékkar állító csavart menetrögzítõzda kívánt ponton mert külömben hajlamos a kar marokolnál pihizni egy hoszabb lefelé után.
Meg ha sokat fékezel folyamatosan akkor besüthetõ.
Fékereje faszás.föleg nagytárcsával.remekül érezhezõ a blokkolás pont.
egy éves nem kelelt még légteleníteni.
az adapter viszont pofátlanul drága.
mint minden gyári...
Ha hidraulikus a fék akkor az önbeállítós.
fölteszed az alátétekkel beállítod hogy kb a két munkahenger ezonos távolságban legyen a tárcsától.erre jó pl egy papírlapot meg egy zseblámpát segítségül hívni.
fékezni egy két hoszabb lefelét akkor nagyából bekopik a fékbetés és jó lesz
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 17. - 12:33
Posted 2005. January 17. - 12:13
Posted 2005. January 17. - 11:41
->insect
Posted 2005. January 17. - 09:35
Ami tetszik benne:
-Komoly fékerõ (CC-hez, kb. 9kg sigle speed gépen)
-Jól adagolható
-Könnyû és szép tárcsa (a 05-ös tárcsa nem túl szép)
-A karok szépek masszívak, a 05-ös különösen. Ez ráadásul kétcsavaros, így nem kell lebontanod a kormányt.
-Lehet kapni hozzá tartozékokat, ha lezúzol valamit...
-Elérhetõ ár
-Könnyû beállítani
Ami nem tetszik:
-A 05-ös tárcsa (V6" a mûvészneve)
-A súlya
:snajper:
másnak hajtok, mások hajtanak"
Posted 2005. January 17. - 03:21
->insect
Posted 2005. January 17. - 00:46
Kezdok vagytok
www.auctionsniper.com
ja,eddig csak a rugostagot,meg a fekeket nem az ebayen vettem a geminire.
a sniperrel csak az a baj,hogy ha teszem azt valaki ratesz egy bazinagy osszeget valamire,akkor te azt nem latod,mert csak meghatarozott lepesekkel megy felfele a licit.a sniper meg majd meg arra is ralicital.te meg fizethetsz...
Posted 2005. January 16. - 22:39
Nem gondoltam h ekkora galibát okoz a hozzászólásom, én kérek elnézést minden érintettõl! :mexico:
Posted 2005. January 16. - 22:09
no igen én is így sejtettem, de mán ez nekem sok.edig az épeszû ember azt hihette volna a hmx-2 hd-rõl van szó de ezek után már...
amugy meg a hmx2 egy szar fék, mert van nem sokkal drágábban avid, ami ezerszer jobb...