Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

a hone meg az lx olajos között van valami különbség?

festésben térnek el csak. erõsségrõl nemtok nyilatkozni. volt LX teszt valamelyik téli Bikemagban. A hone-ra ugyanaz érvényes, csak ugye nagy tárcsával.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nagyon

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
a hone meg az lx olajos között van valami különbség? mennyire erõsek kb?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja, egy tesztpéldányt. de abba is hagyta. (õsrégi bikemag, iditasport cikk felett)
meglátjuk!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csinált is...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
az a jó h mindent elhiszünk ami a pinkbike-n van.
az én gyomrom még azt a kocka retró profilu hussefeltet sem vette be...
majd meglátjuk, sztem nincs értelme találgatni.
mellesleg semmi kiugrót nem gyártana, hisz van teló részlege, váltó, és fék részlege is....
szal ezek után max egy váz lenne fura.

kb mintha shimano csinálna telót, amit híreszteltek is, mégis...
na majd meglátjuk!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jut eszembe, a teló topicba is mehetett volna....
mindenesetre biztosan a 2006-os avid és rockshox modellek (remélhetõleg nem sram néven) láthatóak rajta. vagyis lennének, ha az a szemét valaki nem retusálta volna.....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

és akkor az aviddal mi lesz, átnevezte?
.

ebbõl kiderülhetett. meg abból is, hogy nem véletlenül került a biker-hez az avid alkatrészek forgalmazási joga az xfactortól.
szal tudom.
de eddig úgy volt, hogy avid néven futtatja tovább.
most vagy kombózza a 2 márkát, és kidobja a sram-avid fékváltókart(ha egyántalán erröl van szó) vagy pedig mexünteti az avidot, és ezentúl a rosszemlékû sram tárcsafék néven futnak majd.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Tudjuk.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Ha nem tudnátok, az AVIDot a SRAM gyártja;)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de tárcsa... és akkor nyilvánvalóan olajos tárcsa.
nemár, ujból csinál tárcsaféket?
nem tanult abból, hogy nem ért hozzá?
és akkor az aviddal mi lesz, átnevezte?
fura fura.
na de majd kiderül.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
hidrós avid fék fékváltókarral?
Autist Team:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
el van homályosítva a kép, sram/avid fékváltókar?Vagy mi lehet?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
találtam egy képet, a 2006-os sram váltókról volt benne szó. (pinkbike)
Feltöltött kép
aki vesz érdekes dolgot észre rajta, azzal el is kezdhetünk találgatni.
segítség: nem véletlen, hogy ide postoltam....

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Mást se lehet kapni?? A velotrade-nél van saint 25é (vagyis 50é párba), vagy valami ilyesmi. Meg Hone is van. És nem írja sehol, hogy darabokból kéne összepakolni (elvileg idén már van Saint kar is, ami ha jól tudom az XT átfestett vörzsönje). Tavaly a Saint fönt se volt, ha jól tomm, de most már megvan...
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Stug-nak ilyen fékje van.
Írjál napközben Luongóéknak,ök majd elmesélik milyen ez a fék...

Ja!
525 KIX ASS!!!Nagyon állat!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Tudtok vmit az Avid Juicy 5 rõl? Van ilyen vkinek? Fog meg minden? Megéri megvenni a 203-asat????

fog meg minden.
és szerintem megéri megvenni. mennyi lehet? 40 körül nagy pizzákkal. ennyiért mást sem lehet kapni, nemhogy jobbat. (bár, sh!mano féket lehet, hogy lehet csinálni darabokból: deore kar, hone/lx féknyereg, mûanyagos vezeték, meg valami sram tárcsa, jagwire adapter, kb ennyibe lenne, de akkor azzal még szenvedni kell, mire összeállítod, légteleníted, stb) szóval szerintem megéri. a luongosok közül valakinek van ilyen. (tán stug-nak? passz) ez amugy egy juicy 7, csak nincs rajta az állítóka, ami a fékpofa távolságot szabályozza manuálisan. (ez csak auto utánállítós - mint a fékek 90 %-a)

vendég_DHbuli_*

vendég_DHbuli_*
  • vendég
Csá

Tudtok vmit az Avid Juicy 5 rõl? Van ilyen vkinek? Fog meg minden? Megéri megvenni a 203-asat????

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem sem kell emiatt cserélni. biztos csak beállítási baj van vele. lehet, hogy pölö megütötted a tárcsát, és kicsit hullámos lett, vagy az aggyal nincs minden rendben (lóg) vagy kilazult egy pár csavar. mindennek nézz utána, és ha még igy sem sikerült megoldani, még mindig marad a szerviz. ahogy a többiek is mondták.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Vagy ha végképp nem megy, akkor gurulj el a legközelebbi szervízbe, és majd ott profin belövik Neked. Olcsóbban kijössz így, mint egy új fékkel. :)
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"